Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzici cu burtici.
Aww,Gina ce intamplare aiurea. Bine ca s-a terminat cu bine.
Si eu urasc toate ganganiile astea fie ele zburatoare sau cataratoare.Mi se face pielea de gaina numai cand aud de ele.

Eu am trecut aseara printr-un moment de panica. Eram obosita, m-am bagat in pat , desi destul de tarzior...si, cand dadeam sa atipesc simteam ca nu pot sa respir. Nu puteam trage aer....ma blocam.M-am sucit pe toate partile,insa degeaba. Nu stiu ce-a fost,de la ce, insa m-a cam pus pe ganduri.

Va pupic dulcic pe toate si va doresc o zi plina de evenimente frumoase.

bebe de Honey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Honey si mie mi se mai intampla asta,incearca sa dormi cu mai multe perne si cand simti asta sa te ridici in picioare si sa tragi puternic aer in piept.

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va pup pe toate....va citesc, dar stau cumintik caci n-am nimic nou sa va zic!

Simo9+http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mersi Anca .Sper sa nu se mai intample,caci tare m-am speriat. Am fugit intr-un tarziu pe canapea si-abia atunci am reusit sa respir normal si sa adorm.
Nu mai zic ca, aveam si-o stare de greata, care din fericire a trecut azi.Chestia e ca, desi mi-e greata nu pot vomita orice-ar fi.

Pupicei tuturor.

bebe de Honey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna zuzilicilor revin si eu dupa o absenta intdelungata, am avut atatea pe cap de nici io nu mai stiu daca sunt ok sau nu.

Gatta, sper sa se rezolve problema ta, acum trei saptamani m-am confruntat cu ceva asemanator, doar ca eu simteam nevoia dar nu puteam urina decat cu greu, pana intr-o zi cand am ajuns la dr si am facut cunostinta cu sonda, au scos atat de mult de nu le venea sa creada 1,200 l. De atunci s-a rezolvat recomandarea dr a fost cat mai multa apa peste zi si aproape deloc seara. Incearca sa mergi la farmacie sau la plafar sigur iti vor da un sfat bun.

Gina, bine ca ai scapat cu bine din acciden, cat despre goanga si io am patit-o odata cu o bucata de plastic si am ajuns la urgenta, brrr, m-a benit sa stranut chiar cand desfaceam un bax de hartie higienica, si inspirand adanc am tras si o bucatica de plastic pe gat, puteam respira normal dar simteam ca e acolo, am sunat dr care m-a controlat in gat si a zis ca-i ff rosu dar el nu vede nimic, sa merg la urgenta, pana am ajuns la urgenta deja ma calmasem, iar dr orelist de acolo mi-a recomandat sa mananc sa se duca plasticul cu mancare, asa ca am stat pe net toata noaptea si am mancaaat

Honey, si eu patesc asa, atunci ce ma ajuta e aerul rece sau racoros, asa ca deschid geamul.

Martea trecuta am facut amniocenteza, am luat si rezultatul iar bb este ok, inca nu stim ce este. Dr inainte de-am face amnio mi-a zis ca 3 zile sa stau cuminte fara efort... si sa urmaresc pe chilot sa nu apara vreo scurgere, eu sunt obsedata de acea scurgere, iar luni chiar mi s-a intamplat sa am o mica pata pe chilot, nu stiu ce-i cu mine dar numai idei aiurea am... ma gandesc la rau... inainte nu eram asa, ufff- sper sa-mi treaca.

Va pup si mai revin ca am doua saptamani de concediu

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mai , eu am o nelamurire in ceea ce priveste concediul de nastere si lauzie , de ieri tot ma documentez si nu reusesc sa-mi raspund la o intrebare. Stiu ca avem dreptul la un concediu de 126 zile si care este platit cu 85% din salariul brut. Din cate inteleg eu , angajatorul iti plateste acesti bani , urmand sa-i recupereze de la stat , intrucat aceasta indemnizatie este suportata in intregime de stat. Intrebarea mea , pentru cele care lucrati in domeniul juridic , financiar-contabil sau HR , cum isi recupereaza angajatorul acesti bani ? Ma intereseaza deoarece ieri am avut o discutie cu patronul meu pe acest subiect si se pare ca nu-i convine deloc ideea sa-mi dea bani si apoi sa astepte el sa si-i recupereze.
Daca stiti ceva despre acest subiect , please , "luminati-ma " si pe mine.

15+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena78 spune:

si pe mine m-a durut capul saptamana trecuta ingrozitor, credeam ca-mi plesneste.am observat ca-mi trece cu paracetamol, dar doctora de familie, mi-a zis sa nu mai iau.De la o prietena am aflat ca e bun no-spa, e bine sa iau cand o sa mai am dureri de cap?
ligia10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

gattasalvaje din cate stiu eu nu-i ''recupereaza '', adica nu ii ridica de undeva dupa aceea.
Pur si simplu ii deduce de la plata contributiilor la CAS in lunile urmatoare.

Cam asa ceva .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna fetelor!!! Astazi se pare ca este un pic mai "respirabila" atmosfera de afara...
PUSEL, LA MULTI ANI CU SANATATE, SARCINA USOARA IN CONTINUARE, NASTERE USOARA SI SA-TI DEA DUMNEYEU UN BEBE SANATOS SI CUMINTE !!!!

Bine te-ai intors din vacanta Alina !!! Cum s-a simtit Luca?

Eu ma pregatesc sa merg la ecografie la medsana. Imi iau si baietii din dotare (sotul si pe dimitris)cu mine. Sper sa-i lase si pe ei un minut in cabinet. Fiu-meu vorbeste neincetat de frate-sau din burtica si abia asteapta sa-l vada la "televizorul" doctorului...

Gatta, eu lucrez in domeniul juridic din pacate nu am citit legislatia de specialitate pentru ca nu m-a interesat de unde isi iau ei banii...Important este sa-i primesc eu!! O sa o fac maine cand merg la birou. Promit !!! Si-ti raspund la intrebare dupa ce ma lamuresc si eu.

Anka, felicitari pentru rezultatul analizei. Ai grija sa respecti sfaturile medicului.

Va pup. Mai intru diseara sa va spun ce face agitatul/agitata din burtica...

Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala , asa am auzit si eu , insa ca nu recupereaza din CAS ci din contributia la fondul de indemnizatii pentru concedii medicale , care este de 0.85 % din fondul de salarii . Am facut socoteala , in cazul meu , care lucrez la o firma mica , cu nr. redus de angajati , ca banii care mi-i da mie pe o luna de concediu medical firma ii recupereaza in 70 de luni , deci daca stau 4 luni acasa , firma isi recupereaza banii in 23 de ani . Daca e asa , traiasca statul roman si prostii care cotizeaza luna de luna cu milioane la fd. de sanatate si CAS.

15+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput