Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..stiti ce nu am mai facut eu de mult??? adica mai exact de prin februarie..o cina romantica..hhmmm..inainte faceam si eu mai des..nu o data pe an

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

CAMI....eu una aveam deja 3 controale si vreo 2 eco pana la varsta asta de sarcina plus ca luam no-spa pt ca in primele luni in data cand ar fi trebuit sa-mi vina "uratii" ramasesem cu durerile(crampele), facusem analizele si luam ferretab si utrogestan..vitaminele mie mi le-a dat de la 12 sapt sa le iau...a fost la dr si asta i-a spus cand mai face eco si analize sa mearga la el..atat...plus ca eu m-am uitat pe analizele ei si la citomegalovirus si rubeola erau niste valori mari..ea are 31 de ani..adica ma gandesc ca ar fi trebuit sa fie suprevegheata mai atent...eu i-am spus ce si cum am facut eu dar cred ca este putin indiferenta,..plus ca ei au avut nunta si nu stia ca e insarcinata au dansat, a alergat, a mers cu avionul, a baut putin la nunta, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox eu pregatesc ceva ptr 2 sept cand facem 2 ani de la nunta...pana at nu cred

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

.nici macar tensiunea si greutatea nu i-a monitorizat-o pana acum ca sa zic asa...eu luasem deja 2 kg pana in sapt 10 de sarcina si tensiunea era ok dupa o supraveghere atenta pt ca la inceput din cauza emotiilor a fost cam maricica..

Mergi la inceput

..he he ANCUTZ..MULTI INAINTE, FERICITI SI SANATOSI!!!!
..noi facem un an de la cununie in octombrie si un an de la nunta in noiembrie..si anul asta speram cu bebe in brate..deci s-ar putea sa am surpriza ca fi'miu sa vina mai devreme si pe 21 octombrie sa fie cu noi..plus ca ar fi balanta ..nu scorpion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, fetelor. Am facut si noi ochi. Ce vreme normala e afara! Azi cred ca umblu toata ziua.
Voi cat vreti sa stati acasa cu bebe? Eu ma gandeam sa stau un an (asa gandesc acum, dar cine stie cum va fi atunci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

apropo' de acid folic voi mai luati mie dr. mi-a dat din primele luni de gravi si inca imi zice sa mai iau desi analizele erau bune...

rge de ce crezi ca o balanta e mai buna ca un scorpion? doar curiozitate!

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, am crezut ca nu si-a facut nici analizele. Nu este ok intr-adevar, daca rezultatele i-au iesit prost si nu o intereseaza!!!

Aaa, ca tot am precizat ca sunt cam uituca.

Daca tot am fost ieri in zona pt. consultatie, am fost si la magazinul Premaman! Este asemanator, dar mai mic si mult mai slab ca diversitate decat Mothercare-ul din Dorobanti. Haine de gravide nu prea mare diversitate, o pereche de pantaloni peste 250 RON - am gasit cu greu unii mai ieftini de 110 RON . Bluzite cu maneca lunga, si ele la fel de scumpe..Daca le cumparam mai de la inceput poate, asa pt. 3 luni...Mi-am luat si un tricou alb-super-simplu, aproape 60 RON. La acestea 2 mi-au dat o reducere de 20% fiind produse de vara.

Am cumparat si niste body-uri pt. bebe- 6 body-uri 560.000, cred ca un pret bunicel. Erau singurele pe care le-am gasit cu maneca lunga, celelalte erau cu maneca scurta- frumusele intr-adevar. Este un set de 6, din care 3 pentru 0M, si 3 pt. 1M . Cele pt. 0M (pres. 0 luni) mi s-au parut exterm de mici, parca vad ca nu o sa-i vina. Am vrut sa ii iau de la 3 luni, dar nu aveau cu maneca lunga-cu siguranta astea le-as fi folosit, chiar daca mai tarziu. Acum sa vedem: va fi sau nu o piticutza mai micuta (cum a fost Sebastian) sau una mai dolofanica!!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

BIG MAMMA , multumesc de sustinere!!

si eu la 10 sapt aveam deja 3 sau 4 eco!!! si luam deja si vitamine.
sa ma laud si eu: noi avem 2 ani impliniti de la nunta si 7 ani si 4 luni de cand suntem impreuna!!! si ne iubim pe zi ce trece tot mai mult!!! el e viata mea!!! si as face orice sa il vad pe el fericit!! doamne cat imi e de drag!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

STEFANIA..nu am nimic cu scorpionii Doamne fereste, nu am nimic cu nimeni..dar eu sunt sagetator, sotul taur si daca bebe este scorpion o sa ne cam intepam in antenutze..plus ca tata e balanta e nascut chiar pe 21 oct cand am facut cununia si este cel mai calm si echilibrat om din lume...ziceam si eu asa nu ma baga in seama..nu am nimic cu zodiile...bebe sa imi doresc sa vina la termen si sa fie sanatos...atat!!

Mergi la inceput