Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
roxx, eu vreau sa stau aks 2 ani!! as sta si mai mult cu bubulina dar sa vedem atunci!! nu vreau sa pierd nici un moment important di viata ei!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Stefania, nu te supara daca mai zicem si noi de zodii. De ex. nici eu nu imi doream sa fie Scorpion- am incercat sa raman insarcinata vreo 5 luni, in luna in care s-a intamplat am zis sa iau o pauza sa ma de-stresez de testele negative si ... sa nu fie Scorpion. Tocmai in februarie s-a intamplat .
Probabil ca facem comparatie cu persoanele pe care le cunoastem- eu de ex. cunoasc o femeie Scorpion- femeie cu care nu prea m-am inteles si care mi s-a parut cea mai afurisita dintre toti!!!
Am inteles ca totusi copilasii Scorpion sunt foarte cuminti si intelegatori !
Un alt ex. sunt eu- sunt Peste si se spune ca suntem cei mai aerieni, mai "dusi" in alte sfere, ca suntem "poeti" si mai "umanisti". Eu sunt pe dos, sunt mai "tehnica" (si ca profesie), sunt destul de hotarata si rapida...chiar prea impulsiva
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
bb_yasmi spune:
stefania, eu am luat acid folic cu 4 luni inainte sa raman gravi si mai 1 luna dupa. apoi am trecut pe vitamine, acre contin acid folic.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
pufulet74 spune:
Eu vreau sa stau 2 ani, insa asta pentru ca pe linga bebe mai am planuri de facut master, cursuri de specializare, etc :)
------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
SEXXY MAMMA ..MULTI INAINTE SI FERICITI!!!..sa fiti sanatosi!!
..eu l-am cam neglijat pe iubi meu in ultimul timp dar ma streseaza cu serviciul lui..trebuie sa o lase mai usor ca nu isi face bine deloc ..astazi cred ca-i fac niste surprize..poate ma ajutati cu niste idei...una ar fi sa pregatesc ceva bun si frumos de papi ..si a doua ar fi sa ma duc la el la servici ca asa l-as obliga sa venim acasa si sa nu mai stea mult..
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxxy80 spune:
Super, BB. Te admir ca vrei sa stai 2 ani. Eu ma gandesc ca la un moment dat o sa simt nevoia sa ma intorc la munca, din teama de a nu ma rupe total de meserie. Mi se pare o pauza cam mare cea de 2 ani. Insa, sincer, cred ca o sa fiu atat de topita dupa fie-meu (sunt deja), incat cred ca si eu o sa stau 2 ani.
Vreau sa ma laud si eu: in iunie am facut un an de la casatorie si 4 de cand suntem impreuna. Nu cred ca as putea trai fara sotul meu. Este cel mai minunat sot din lume, iar de cand sunt insarcinata consider ca s-a purtat perfect (fara nici cea mai mica greseala).
gill spune:
Salutare mamici!
De mult nu am mai scris....am fost cu casa in renovare vre-0 2 luni...apoi am schimbat conexiunea la net....in sfarsit am revenit....
despre mine.......am si vesti bune si vesti rele.......
Vesti bune......am fost ieri la drHerghelegiu pt eco morfofetala dopller 4D.......o sa am o fetita....SARA IOANA ...care e dezvoltata perfect...are 680 de grame.......si ne-a tratat mai mult cu funduletzu'....de rusinoasa fata.....
vestea rea e ca am colul scurt 2,7 cm.....normal este intre 3,5 si 4.........si sunt foarte speriata.....s-ar putea sa fac cerclaj....sa vedem ce imi spune dr azi......sau oricum va trebui repauz total la pat......pana la sf sarcinii.......
Mi-e foarte frica.....mai ales ca am citit despre diverse sarcini in care colul scurtat s-a deschis si s-a pierdut sarcina!
Cu Dumnezeu inainte!
Sanatate multa...aveti grija de voi si de bebeii vostri!
GILL
24+....si...SARA IOANA
slimatei spune:
aaaa..acum sa-ti zic si eu parerea mea...dupa mine balantele sunt mai rai ca racii...,nu rai ca rai...(ca zodii ,depinde de caracter si de felul cum sunt educati, dar tot balante raman...)
eu sunt capricorn...dar depinde mult si de ascendent..cateodata ma impresia ca sunt in feciara ceea ce ma bucura ca e o zodie buna...si cateodata am impresia ca sunt o balanta...ceea ce nu-mi place....iar plictisesc pe aici dar..mi-am dat si eu cu parerea....
apropo' eu capricorn, sotul berbec, si daca bb iese sagetator..?si sigur cred... ce o fi? 2 perechi de coarne si un arc....
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
ancadragoman spune:
BB multi inainte si sa fiti santosi,noi in iulie acum am facut 10 ani decand suntem impreuna
Si eu as vrea in Balanta dar nu se poate ...
anca 25+
Maria
poze
anacami spune:
Roxana, parca te vad cu te duci la el si il iei de urechiuse , tragandu-l dupa tine
Apropo, mi-am facut ultima eco sapt. trecuta, mai am o programata una luna viitoare (pe 27 august) la dr. Pop. Peste inca vreo 2 saptamani una la dr. meu. Ma gandesc sa renunt totusi la cea de la dr. Pop (370 RON) pentru ca o am pe cealalta de la dr. meu (222 ROn) care oricum este importanta pt. mine pt. ca o sa nasc cu el...
Daca ma hotarasc sa renunt, va anunt in ideea ca o vrea cineva...
Aseara mi-a vazut dr. eco de acum o luna de la dr. Pop si mi-a spus, repetand de vreo 3 ori: "un ecografist de exceptie!!!"
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania