Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PS..()..v-am spus ca urasc carceii de moarte???..NU-I MAI SUPORT IMI VINE SA-MI TAI PICIOARELE

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Mie pt. carcei mi-a dat dr. Polase ... si cum am citit pe-aici sunt cauzati de lipsa de calciu si magneziu. Acum vad ca e mai bine .... aveam cam o zi da, una nu. Si din aia durerosi de imi vene sa urlu ...

Petronela

Mergi la inceput

..mie mi-a zis de ASPACARDIN..dar cica calciu provoaca contractii..si ai mei sunt groaznici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxana, ia mama magneziu, ca oricum este impotriva contractiilor... si a carceilor!

Irina, frumoasa si maaaaaare burtica! Si carutul la fel! Nu-i chiar acelasi pe care ni l-a aratat si Pussi??

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Atunci o fi bun si ala ... incearca ...

Petronela

Mergi la inceput

ADINA...tu sti cel mai bine..o sa cer magneziu atunci la farmacie ca nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by laura1713

Incerc sa fac asa cum ati spus, sa trimit mai multe mesaje (cel putin sa trec de cifra magica 10).
Abia astept sa merg la control in 06.08. sa vad ce mai face bebele! Voi nu sunteti nerabdatoare inainte de control? Am o prietenuta care a nascut anul acesta, si cand imi spunea ca are emotii ca merge la control nu o intelegeam. Acuma in schimb pricep ce voia sa zica . Dar probabil ca asa se intampla: pana nu treci prin respectiva situatie, habar nu ai cum e.
Cum mai rezistati cu caldura?

Laura 24+

mai stii, laura?? poate chiar sunt doi bbei. recent am auzit de un caz in care o mamica a nascut gemeni BIZIGOTI si nici un eco nu vazuse doi bbei!!!

adalia 23+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanab125

buna, fetelor! eu scriu mai greu din cauza timpului, dar va citesc mereu randurile.eu am o neclaritate, in ceea ce priveste sarcina mea, de fapt e vorba de bebe. La ultimul consult, medicul mi-a zis ca bebe e fixat in placenta anterioara si de aceea nu il simt asa de tare. Eu tot am mai citit despre asa ceva si am inteles ca nu e nici o problema pentru sarcina sau pentru bebe. Vroiam sa va intreb pe voi: ati mai intalnit pe cineva care sa fie in aceeasi situatie, ca pana ajung luni la control mi se pare o vesnicie. La ecograf totul e foarte bine.
vine bebe2
20+

ai dreptate, oana, daca placenta este pe peretele anterior al uterului nu e nici o problema nici pentru tine nici pentru fat..si se poate ca acesta sa fie motivul pentru care sa nu ii simti foarte bine miscarile..si la mine tot asa este si si eu simt bebe meu mai rar si nu foarte puternic..de multe ori, daca nu pun mana pe burtica, nici nu as sti ca misca!!

adalia 23+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina, da.. se pare ca nu-i variata deloc gama pt. gemeni!
rge ia MagneB6.. mie mi l-a prescris dr. din Ungaria.. iau 2/zi.. si relaxeaza musci, pt. contractii

PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

va urez noapte buna, fetili...ca plec cu sotul sa inot vreo ora la bazin...singura modalitate de a incerca sa ma mentin in forma, pe langa plimbari, care mai rau imi umfla picioarele

somn usor si sa ne auzim cu bine maine

adalia 23+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput