Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Neatza la toata lumea!
Adalia, ar fii o chestie sa fie doi! Am fost pana acum la doi medici si ambii au spus ca e sarcina monofetala. Pe de o parte as fii tare bucuroasa, pe de alta insa, avand in vedere ca nu am luat doi pitici in calcul... cam ciudat cu spatiul, patutul, caruciorul, etc.
Pe langa asta cred ca ar fi trebuit sa ma ingras mai mult. Eu am luat "doar" 5kg si intru luni in sapt.26. Dar, ce-i drept, acuma parca incepe sa ma razbeasca foamea. Pana acum nu am prea avut treaba cu mancarea. Acum, in schimb, as tot manca, si nu reusesc sa imi amagesc foamea. Totusi mananc multe fructe.
Voi cand ati inceput sa "luati proportii"? Sau nu ati inceput?
Pupici
Laura 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Ce fac burticile pe racoreala asta?

Am facut 25 de saptamani
anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Fetele am o intrebare ptr voi, cele care ati luat/luati Duphaston: pana in ce saptamana de sarcina l-ati luat?
Mie medicul mi-a spus initial ca trebuie sa-l iau pana la 3luni, au trecut cele 3luni, dar cum am slabit 3kg si nici o sansa sa le recuperez inca, vomam non-stop si nu mancam nimic, medicul mi-a spus ca daca mai am sa le iau si pe acelea ca ajuta, si mai aveam ptr o luna. Acum am 17sapt si am terminat Duphastonul ce-l aveam, medicul de familie mi-a spus ca nu-mi mai trebuie si programare la ginecolog cred ca de-abea cealalta saptamana imi fac dupa ce-mi vine rezultatul de la TT. Asa ca acum am ramas doar pe Materna. Voi ce spuneti?
Nu mai imi este rau deloc, mananc rezonabil (nu ca inainte si foarte putina carne), ma simt bine, sunt chiar foarte energica, singura "problema" este ca ora de culcare trebuie sa fie obligatoriu la 21.30/22.00 altfel chiar mi-e rau.
Eu zic ca n-ar fi probleme fara Duphaston, voi ce ziceti?
dana vio 17+

Mergi la inceput

Laura si eu pana acum am luat doar 6 kg.

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

Eu am luat utrogestan pana in saptamana 14 ca asa mi-a zis dr,nu mai aveam nevoie.Parerea mea este sa suni dr si sa il intrebi,el stie mai bine

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata neata!!

roxana, si restul fetelor, stiti ca va povesteam si eu ac aveam pb cu carcei, ei nah, dupa ce am inceput sa iau din nou 1 elevit/zi (si nu 1/ la 2zile) si am inceput sa beau aproape 0.5 l lapte/zi) uite ca nu mai am nici o treaba!! si e asa de bine!!
roxana, cum a fost concertul?? poze ceva??? in legatura cu participarea la miss, nu cred ca am vreo sansa....asa ca nu ma bag!!!
laura, eu am pus pana acuma aprox 7 kg!! dar pana in sapt 20 nu pusesem nici o suta de grame!!sper sa nu depasesc 18 kg pana la sfarsitul sarcinii (pana acuma spuneam 15 )

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata
si noi am facut azi 20 de sapt.
ancuta felicitari pt. cele 5 sapt. in plus
dana vio duphastonul nu are legatura cu mancarea...are legatura cu sustinerea sarcinii, din moment ce contine progesteron sintetic! E adevarat ca si relaxeaza muschii.. si automat si pe cei ai stomacului! Eu sunt in sapt. 20 si inca iau 2 duph./zi... Parerea mea e sa nu-l intrerupi fara sa vorbesti cu medicul ginecolog, cel de familie nu are cum sa stie daca placenta ta produce progesteron la capacitate maxima!
laura eu am luat doar 3kg.! Asa ca stai linistita, daca BB e sanatos.. nu are importanta!

o zi racoroasa

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dana-vio, eu ink iau utrogestan desi nu am nici o pb. dr a spus sa continui sa iau pana in sapt 32 (adica, cand termin luna 7).

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata neata!!

in legatura cu participarea la miss, nu cred ca am vreo sansa....asa ca nu ma bag!!!

poza eco bb si burtik

cum sa n-ai sanse vezi ca vin cu nla tine ca nu esti departe!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput