Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Am revenit ... dupa somnicul de dupa-amiza ....
Junioara e ff activa ... cred ca abia s-a trezit si ea .
cami - mamaaaaaa ce de jucarii ... !!!!!
dany - nu am vrut sa fac vreo prostie si sa-ti dezvalui secretul cu concursul ... dar nu mai face pe modesta, arati bine si nu are de ca sa-ti fie rusine. Pai zic si eu ca adina ... eu pe langa tine sunt Milka2 (ca 1 e adina, asa zice ea) ... Si cand ma gandesc la tineretile mele ce bine aratam ... oooofff ... nu e chestie de sarcina, mai de mult am inceput sa iau proportii, adica de cand am venit in Italia. Eu sunt o mancacioasa, aici se mananca bine ... asta e !!!!!!
Petronela
Nu , nu ai facut nici o prostie!!No problem!Mmmm...adevarul e ca imi plac si mie asa mult pastele incat si eu m-as ingrasa acolo!!!Apropo poate imi dezvalui si mie niste retete bune de paste de pe acolo....ok?!
22+ ANDREI
pet.cost2005 spune:
daaa ... pastele, pizza, dulciurile, inghetata ... cand vrei vreo reteta si stiu ... cu placere !!! Da' fara sa ma aleg cu penalizari . Pana una-alta .. vezi ca la topicul de bucatarie de pe forum e un subiect despre paste alla carbonara ...
Petronela
irina_stef spune:
LAURA nu stiu cum este cu unul singur ca sa pot face diferenta intre situatii,oricum ma simt greoaie mai ales in pat la faza cu dormitul,cu pozitiile.si da ii simt pe amandoi foarte bine,si stiu sigur cand misca unul si cand misca celalalt.de multe ori dau amandoi din picioruse odata,si e tare frumos,la inceput unele lovituri chiar dor putin,apoi cand obosesc ei nu mai misca asa puternic incat sa doara,si bine nu e durere mare,doar asa o jena.
25+ cu si
-IRINA-
dany26 spune:
Fetelor eu plec acasa ...si deoarece sotzzul meu e deocamdata copilul casei si se joaca pe net ....revin maine!!!
22+ ANDREI
irina_stef spune:
yasminuco tu pe unde esti mama?abia acum am vazut pozele din vacanta frumoase si mamica si burtica,la fel si ROXANICI,o burtica frumoasa si mare,dar ai pus acolo la poze ceva de celulita,eu nu am vazut asta la tine,insa am remarcat dunga de pe burta,ca ti-a aparut pana la urma,si la mine vad ca incepe sa apara.
25+ cu si
-IRINA-
pussi spune:
victo deci intri si tu in clubul uitucelor
adina cred ca ai dreptate! O sa stau cu ele cat pot eu de mult, dar noaptea cu tati.. cel putin asa gandesc acum( nu vreau sa se simta neglijat mai ales ca la noi sarcina a insemnat o perioada in care el face tot, fara sex...! ) Sper ca fetele sa fie cuminti si sa aibe program de dormit noaptea.. dupa ce-si fac programul, pun in fuctiune un baby phone si gata! Cu "moasa" m-am gandit deja... in primele 2 sapt. o sa vorbesc cu o asistenta de la sectia de prematuri care sa vina la noi.. o cunosc de ceva timp, nu suntem prietene, dar e o simpatie reciproca! Si imi place de ea cum e! Si cu alaptatul.. VREAU SA ALAPTEZ!!
dany ma alatur si eu la Clubul Milka, imi si curge colostrul
irina ce bine ca ai aparut, inca n-am probleme noaptea! Ma mai doare spatele seara .. despre boxul din burta ..n-am cuvinte
laura da, in perioada asta se simt separat.. mai ales daca sti cum sunt pozitionati.. cica mai tarziu nu mai spatiu de atata miscare!
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
irina_stef spune:
PUSSI ma bucur ca nu ai probleme noaptea,sper nici sa nu ai,dar la mine e burtoiul mare,ca saptamana trecuta am fost la coafor si m-a intrebat fata care ma aranja la par daca sunt in 8 luni,asa ca nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie la mine mai tarziu peste vreo luna doua cand de acum incepe sa creasca burta cel mai mult,in ultimele luni,asa ca...
25+ cu si
-IRINA-
pet.cost2005 spune:
Am facut un tur de forta si am vazut muuuulte poze cu burtici, miresici fff frumoase ... pana acum nu am remarcat nici o Milka, degeaba va mai vaitati ...
burticilor frumoase !!!!
Petronela
adinag spune:
Hai ca m-ai dat gata, Dany... numai tatele sunt de la milka, nu?
www.supermom.nl/product/76/Milkcow/" target="_blank">la asta ma refeream
si eu sunt maaaare amatoare de paste, de fapt de mancare in general. Si e si varsta, se pune mai repede, se da jos mai greu...
si nici nu sunt tipul care sa stea mereu la diete, prea scurta-i viata pentru asta. deci... mi-am luat si azi ciocolata!
adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
irina da, se pare ca acum incepe sa creasca, m-am ingrasat si eu .. am pus 3 kg! Si incerc sa ma pregatesc "pisic" pt. cum voi arata!
dany eu am botezat 2 baieti la viata mea si de fiecare data eu am cumparat tot: lumanare, trusou, lantisor+bratara, carucior! Cand se nasc fetele, eu o sa fiu pregatita deja cu cercelasi(tati vrea diferiti ca daca seamana tare sa le deosebeasca dupa cercei) cumparati de mine! O sa pun 2 nasi diferiti... la una nasii de cununie, si la alta o verisoara care m-a ajutat foarte mult in perioada sarcinii! Sper s-o mai faca! si ca sa nu apara discutii o sa cumpar eu trusourile si caruciorul( chiar vreau sa fie pe placul meu) Daca se inteleg nasele intre ele(se cunosc ) sii cumpara ceva mai frumos si la fel.. imbrac printesele in ce am primit!
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile