Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
mai, faza asta cu uitatul o am si eu..dc va vine sa credeti..de 3 zile incerc sa incep cura de fier- care tb luat inainte de masa..si inca nu am reusit sa iau nicio pastila!!!!!!!!
25+ piticul Stefanut
dany26 spune:
Fetelor voi stiti cumva cum e obiceiul la botez...noi trebuie sa facem vreun cadou sau altceva de genul asta nasilor...?? Ei cumpara lumanarile ca la nunta?....si ce mai fac??
22+ ANDREI
adinag spune:
Pussi, eu nu vreau sa te descurajez, dar copiii, mai ales cei micuti tare, vor sa fie acolo unde-i si mama. Acolo se joaca ei. Deci, ori te muti tu in camerele printeselor, ori te obisnuiesti cu gandul ca locuinta se transforma in lagar de jucarii. Si mai asteapta pana ajung la varsta cand le place sa deseneze si sa decupeze, de preferinta hartiute in milioane de bucatele minuscule!
Stiu o mama de gemeni (dar n-o cunosc bine, este cunoscuta unei prietene), care are gemeni si i-a alaptat exclusiv pana pe la 7 luni, si mai departe pana aproape de 2 anii, daca nu ma insel.
Cred ca este destul de stresant la inceput, insa nu ma pricep. La noi sunt counceller (nu stiu cum sa zic pe rom) de lactatie, eu m-as sfatui cu o moasa sau cineva specializat la acest capitol. Si in locul tau mi-as lua o moasa care a ma ajute in primele 3-4 saptamani. Vorbesc fff serios, nu vreau sa par impertinenta, dar am impresia ca n-ar fi chiar o problema financiara, si te-ar ajuta enorm la inceput!
Ceaiul nu este recomandat la copiii alaptati din mai multe motive: nu are sens si umple stomacul fara sa-i sature, si de multe ori nu mai iau in greutate. Sau iau prost in greutate. In sfarsit, eu m-am documentat la Jasmina foarte bine si la capitolul asta nu-mi fac griji. Stiu ca la inceput voi avea rani, stiu ca dureaza un pic pana vine laptele (e normal) si ca sunt destule asistente tampite la spital care incep sa te puna sub presiune ca lasi copilul sa moara de foame si ca oricum nu ai lapte, mai bine sa-ti dea o injectie si gata... Alaptatul este o chestie mentala, trebuie sa-ti pastrezi linistea si sa nu crezi orice iti spun ceilalti...
Dar asta vreau eu sa fac, daca cineva zice ca nu vrea sa alapteze ci prefera biberoane, treaba ei, doar nu-i bb meu, nu?
Fiecare face ce crede ca-i mai bine.
Adina 18+
Cami, m-ai dat gata! Recunosc ca noi nici pe departe nu facem concurenta, mie imi ajunge ce am!
Dany, nici eu nu ma bag, cand te vad pe tine asa fetita si figura de manechin, m-as simti alaturea ca simbolul de la milka, stiti voi ;)))
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adinag
[Cami, m-ai dat gata! Recunosc ca noi nici pe departe nu facem concurenta, mie imi ajunge ce am!
Dany, nici eu nu ma bag, cand te vad pe tine asa fetita si figura de manechin, m-as simti alaturea ca simbolul de la milka, stiti voi ;)))
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Hai ca esti culmeaNici chiar asa si oricum nu cred ca conteaza greutatea ci pur si simplu poza, persoana per ansamblu...Ca doar se stie ca orice mamica pune ceva kg cand e gravida...Eu ianinte de a ramane gravida eram f f f pofticioasa dar ma abtineam cu greu...regimuri peste regimuri drastice......si imi ziceam lasa ca o sa ma ingras destul cand o sa raman gravida-mi-era si cam frica ca mama pusese 25 kg cand m-a avut pe mine....iar de cand sunt gravida sunt pe invers....mananc fortat...schimbare care nu m-ar deranja sa se pastreze si dupa...
22+ ANDREI
pet.cost2005 spune:
Am revenit ... dupa somnicul de dupa-amiza ....
Junioara e ff activa ... cred ca abia s-a trezit si ea .
cami - mamaaaaaa ce de jucarii ... !!!!!
dany - nu am vrut sa fac vreo prostie si sa-ti dezvalui secretul cu concursul ... dar nu mai face pe modesta, arati bine si nu are de ca sa-ti fie rusine. Pai zic si eu ca adina ... eu pe langa tine sunt Milka2 (ca 1 e adina, asa zice ea) ... Si cand ma gandesc la tineretile mele ce bine aratam ... oooofff ... nu e chestie de sarcina, mai de mult am inceput sa iau proportii, adica de cand am venit in Italia. Eu sunt o mancacioasa, aici se mananca bine ... asta e !!!!!!
Petronela
irina_stef spune:
buna burtici si bebici!intram si noi dupa o absenta de cateva saptamani in care nu am avut net si tare ne-am mai crizat pe tema asta.nu am apucat sa mai citesc din urma sper sa o fac cat de curand,si sper ca toate sunteti bine la fel si bebelusii.si noi suntem ok,miscam de zor,insa noaptea a devenit un chin,nu mai exista pozitie in care sa putem dormi.e asa de nasol,pe nici o parte nu pot dormi ca simt parca cum vin unul peste altul si eu peste ei,asa ca ora la care adormim in fiecare noapte e 4 sau 5..si inca ceva eu si TITANICUL suntem pe acelasi calapod.nu stiu cum suportati voi caldura dar pe mine ma omoara
22+ cu si
-IRINA-
dany26 spune:
M-am uitat acum la pozele tale adina,si nu ai dreptate nici pe departe cu comparatia aia....bine in afara de tzatze care ...as vrea eu sa le am ca tine....!
22+ ANDREI
laura1713 spune:
Vai, Irina, cred ca iti este tare greu cu doi!
Dar chiar ii simti asa, pe fiecare "in parte"? ca ai zis ca "vin unul peste celalalt"
Laura 24+