Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
pussi spune:
cami poti sa-ti deschizi deja gradinita ... cu ce tamburine, biciclete ai in zona
adina deci ceiutul e pt. mai tarziu?? mie mi-e frica ca n-o sa am lapte sa se sature ambele Titici... si atunci supliment le voi da lapte praf?? o sa mai intreb si la mamici de gemeni! Sper sa am lapte.. ca-mi curge colostrul din ambii sani
oana nu stiu sa-ti raspund!
ancuta nu fi rea cu taticul
rge daca am trai in epoca de piatra si ar trebui sa plece la vanatoare si sa vina acas doar cu vanat Si u uitatul.. si eu uit s-o trage de la burta??
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
[DANY..este super poza pe care ai trimis-o la miss..sinecr eu am vazut-o de ieri dar nu am vrut sa spun nimic inaintea ta..felicitari si succes!!!..o sa ai multe voturi sunt sigura!!
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Hihi te-ai gandit tu bine....nu v-am zis ca mi-era rusine....sa nu credeti ca "ma dau mare" dar se pare ca m-a descoperit petcost
Pussi si anacami mersi si voua pt explicatiile despre col....m-am mai linistit!
22+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adalia
dana, arati super - super!! felicitari!! o sa ai multe voturi!
adalia 23+
a happy mom-to-be
Mersi mersi adalia...dar astept sa trimiteti si voi nu numai eu!!!!!!!!Nu ma lasati singura!!!!Desi eu vrea camera aia video....
22+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
da' de ce scrie la mine sub nume ce ziceti??? hhhhhh......BIG MAMMA m-ai "atins"la inspiratie :))
si draguta si modesta , cam rar, nu ??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Ce tare esti....si se si potriveste nu glum!!!
22+ ANDREI
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by bb_yasmi
da' de ce scrie la mine sub nume ce ziceti??? hhhhhh......BIG MAMMA m-ai "atins"la inspiratie :))
si draguta si modesta , cam rar, nu ??
poza eco bb si burtik
Ce tare esti....si se si potriveste nu glum!!!
22+ ANDREI
eee nici chiar asa, dar daca mi-au "murit laudatorii" tre sa fac si eu ceva,nu?/
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Dany, eu nu ma bag! promit ca va fac galerie !!!
Pussi, intotdeauna se poate si mai mult (...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Pussi, intotdeauna se poate si mai mult (vezi sufrageria bunicii). A urlat dupa scara aia ...
Uau ce sufragerie frumoasa si vesela pana si mie mi-ar placea sa am astfel de jucarii d'apoi unui copil!Super!
22+ ANDREI
pussi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Pussi, intotdeauna se poate si mai mult (vezi sufrageria bunicii). A urlat dupa scara aia ...
pt. mine totul e nou...sunt obisnuita numai eu si sotul.. de vreo 7 ani sper sa nu incep sa ma crizez cu Titicile ca nu-i totul la locul lui
sa-ti zic faza: acum cu modoficarile pe care le facem in casa pt. venirea celor doua Printese, le-am facut un apartament separat pt. ele... ca sa nu-si care lucrurile peste tot! O sa tina faza? n-o sa tina ? Si primele lucruri cumparate pt. ele sunt obiectele sanitare din baie.. totul e la dublu de la suport prosop la .. ca sa nu se certe!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
si ceva haios:
http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/behappy.swf
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dany26 spune:
Gravidutzelor am trimis 2 mail-uri frumusele pe adresa comuna....sa mai zambim un pic pe caldura asta criminala....sper sa va placa si sper sa nu le stiti deja!!!
22+ ANDREI