Submarine cu echipaj in ton (dovlecei umpluti)

Submarine cu echipaj in ton (dovlecei umpluti) | Autor: vl-ad

Link direct la acest mesaj

Eu sunt o mare amatoare de dovlecei ,gatiti in orice fel.
Vrand sa incerc ceva nou am dat o cautare pe "culinar" si am gasit reteta asta : http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15379 , parea foarte apetisanta si am zis sa o incerc.
A iesit o minunatie , asa ca am considerat ca trebuie sa va spun si voua.
Iata si submarinele mele :
http://good-times.webshots.com/album/560004933BkEyqJ
Pacat ca pozele nu au si miros.


Daca mai aveti si alte retete va astept cu drag!

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Eu nu m-am aventurat in afara DC-ului si iata ce am gasit:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79425&SearchTerms=dovlecei,umpluti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adina, multumesc mult ca mi-ai adus la "cunostintza" reteta
chiar acum am in cuptor submarinele


monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Monica- cum au iesit? V-au placut?
Ale mele au fost devorate in 5 minute.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

au iesit delicioase, eu am facut mai multe si mai am si azi am facut din 5 dovlecei deci 10 submarine
aaa...si inca ceva ca uitasem sa-ti zic ieri am pus si cateva boabe de porumb din conserva
numai bine si multumesc

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Mmm eu una le voi face azi sau miine, sint tentante ;)

Poate ajung sa spun si cum au iesit !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
aaa...si inca ceva ca uitasem sa-ti zic ieri am pus si cateva boabe de porumb din conserva




O idee buna cu boabele de porumb.Data viitoare o sa pun si eu porumb.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna tot eu sint, voiam sa spun ca am facut ieri si m-am lins pe degetele, ceva asa bun nu am mai facut demult !!! MERCI pentru aceasta reteta, eu cas italian nu am avut, insa m-am descurcat cu un fel de cascaval care nu se intinde, a iesit foarte bun.

Singura mea intrebare : dovlecelul trebuie sa fie crocant sau moale ? al meu a ramas crocant (dar nu crud) si a fost excelent, si cu un aspect foarte aratos. Aceasta reteta va intra in ''cartea'' mea de retete !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by ungureaa

Buna tot eu sint, voiam sa spun ca am facut ieri si m-am lins pe degetele, ceva asa bun nu am mai facut demult !!! MERCI pentru aceasta reteta, eu cas italian nu am avut, insa m-am descurcat cu un fel de cascaval care nu se intinde, a iesit foarte bun.

Singura mea intrebare : dovlecelul trebuie sa fie crocant sau moale ? al meu a ramas crocant (dar nu crud) si a fost excelent, si cu un aspect foarte aratos. Aceasta reteta va intra in ''cartea'' mea de retete !

Adina si Gabriel



Si al meu a ramas crocant , cred ca daca este moale se face "mamaliga" si nu mai are un aspect frumos.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu vreo 3 submarine le-am scufundat in apa fiarta cateva minute fiindca aveam in intentie sa-i dau si baietelului meu sa pape si m-am gandit sa fie moale bine...nu s-a facut ca o mamaliga, doar ca era putin mai moale decat celelalte... totul a fost ok si si-a pastrat forma.
si eu tot cascaval am folosit ca branza din aceea speciala nu aveam.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am facut si eu submarinele, desi normal nu prea ma omor dupa dovlecei au iesit absolut deliciosi. Eu nu i-am oparit inainte, mi-au placut asa usor crocanti. Si in loc de pure de cartofi (ca ingrasa) am facut pure de conopida.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput