Submarine cu echipaj in ton (dovlecei umpluti)
Eu sunt o mare amatoare de dovlecei ,gatiti in orice fel.
Vrand sa incerc ceva nou am dat o cautare pe "culinar" si am gasit reteta asta : http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15379 , parea foarte apetisanta si am zis sa o incerc.
A iesit o minunatie , asa ca am considerat ca trebuie sa va spun si voua.
Iata si submarinele mele :
http://good-times.webshots.com/album/560004933BkEyqJ
Pacat ca pozele nu au si miros.
Daca mai aveti si alte retete va astept cu drag!
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Raspunsuri
akella spune:
Eu nu m-am aventurat in afara DC-ului si iata ce am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79425&SearchTerms=dovlecei,umpluti
monica-elizabet spune:
adina, multumesc mult ca mi-ai adus la "cunostintza" reteta
chiar acum am in cuptor submarinele
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
vl-ad spune:
Monica- cum au iesit? V-au placut?
Ale mele au fost devorate in 5 minute.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
monica-elizabet spune:
au iesit delicioase, eu am facut mai multe si mai am si azi am facut din 5 dovlecei deci 10 submarine
aaa...si inca ceva ca uitasem sa-ti zic ieri am pus si cateva boabe de porumb din conserva
numai bine si multumesc
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
ungureaa spune:
Mmm eu una le voi face azi sau miine, sint tentante ;)
Poate ajung sa spun si cum au iesit !
Adina si Gabriel
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
aaa...si inca ceva ca uitasem sa-ti zic ieri am pus si cateva boabe de porumb din conserva
O idee buna cu boabele de porumb.Data viitoare o sa pun si eu porumb.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
ungureaa spune:
Buna tot eu sint, voiam sa spun ca am facut ieri si m-am lins pe degetele, ceva asa bun nu am mai facut demult !!! MERCI pentru aceasta reteta, eu cas italian nu am avut, insa m-am descurcat cu un fel de cascaval care nu se intinde, a iesit foarte bun.
Singura mea intrebare : dovlecelul trebuie sa fie crocant sau moale ? al meu a ramas crocant (dar nu crud) si a fost excelent, si cu un aspect foarte aratos. Aceasta reteta va intra in ''cartea'' mea de retete !
Adina si Gabriel
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by ungureaa
Buna tot eu sint, voiam sa spun ca am facut ieri si m-am lins pe degetele, ceva asa bun nu am mai facut demult !!! MERCI pentru aceasta reteta, eu cas italian nu am avut, insa m-am descurcat cu un fel de cascaval care nu se intinde, a iesit foarte bun.
Singura mea intrebare : dovlecelul trebuie sa fie crocant sau moale ? al meu a ramas crocant (dar nu crud) si a fost excelent, si cu un aspect foarte aratos. Aceasta reteta va intra in ''cartea'' mea de retete !
Adina si Gabriel
Si al meu a ramas crocant , cred ca daca este moale se face "mamaliga" si nu mai are un aspect frumos.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
monica-elizabet spune:
eu vreo 3 submarine le-am scufundat in apa fiarta cateva minute fiindca aveam in intentie sa-i dau si baietelului meu sa pape si m-am gandit sa fie moale bine...nu s-a facut ca o mamaliga, doar ca era putin mai moale decat celelalte... totul a fost ok si si-a pastrat forma.
si eu tot cascaval am folosit ca branza din aceea speciala nu aveam.
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Oana_B spune:
Am facut si eu submarinele, desi normal nu prea ma omor dupa dovlecei au iesit absolut deliciosi. Eu nu i-am oparit inainte, mi-au placut asa usor crocanti. Si in loc de pure de cartofi (ca ingrasa) am facut pure de conopida.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!