unghii false

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Adina intelesesem de la cineva ca se pune doar o prelungire a unghiei false. Ceva de genul asta...nu se pune toata unghia falsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Onetzica

Adina intelesesem de la cineva ca se pune doar o prelungire a unghiei false. Ceva de genul asta...nu se pune toata unghia falsa

Pai la unghiile de acril am si eu.
Unghia de acril se face asa: initial iti lipeste doar varful, apoi cu un gel acrilic completeaza peste unghia originala si modeleaza forma. Inainte de a da gelul special lac (ala care nu se duce cu dizolvant), se face french-ul (partea alba). Varianta a doua este sa-ti puna direct varful de unghie french - dar consider ca e exact acelasi lucru.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu am astfel de unghii de peste un an de zile. Sincer eu niciodata nu am "avut unghii" - respectiv erau tot timpul friabile, subtiri, trebuia sa le tin extrem de scurte desi am facut multe tratamente. Am incercat intr-o vreme cu aplicatie de unghii false - mi s-a parut o prostie, tot timpul mi se dezlipea una sau alta de pe unghii, se rupeau, etc. Am descoperit insa extensiile/unghiile false cu rasina si sunt foarte incintata de ele. Ma duc la intretinere cam la 3-4 saptamini si tot timpul am unghii impecabile. Unghia mea naturala creste odata cu ele (se aplica pe deasupra unghiei, dupa ce aceasta este pilita pentru a putea face aderenta rasina), nu am avut probleme pentru ca sunt rezistente (si nici eu nu le tin extrem de lungi, cumva mai aproape de natural) si nici nu am timp sa ma plictisesc - mi le-am facut french permanent - mai accentuat sau mai putin, naturale, etc. si acum sincer nici nu ma mai pto imagina fara ele.
Atunci cind le voi da jos probabil voi opta pentru a fi indepartate in timp - adica pe masura ce creste unghia, ca sa nu am probleme.
Si apropos de treaba in casa, va asigur ca spal vase, uneri rufe, fac curat - ca in orice gospodarie cu un copil mic.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Leeloo, nu e nici o problema sa le dai jos, nu e nevoie sa le dai jos in timp. Tot la salon ti le face (le dizolva cu acetona, deci nu se intampla nimic unghiei tale).

Mie nici nu-mi trece prin cap sa le dau jos.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput