unghii false

unghii false | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

eu am unghiile mereu taiate foarte scurt deoarece ba mi se rup, ba mi se exfoliaza. si cineva m-a intrebat de ce nu imi pun unghii false cu gel (nu acryl)????? m-am uitat lung.....se vede ca imbatrinesc si nu mai tin pasul cu noutatile!!!

aveti idee ce inseamna asta???? daca si-a facut cineva sa imi povesteasca si mie!!!

multzam!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Daca ai unghiile fragile, nu-ti pune de niciun fel. Ti le vei distruge si mai tare. Eu am avut si acrilice si cu gel. Cele acrilice aratau super, le-am tinut cam o luna. Si cand le-am dat jos, dezastru. A trebuit sa fac tratamente pentru reconditionarea unghiilor. Cele cu gel nu mi-au placut si le-am dat jos, imediat, a doua zi. Nu au avut timp sa faca ravagii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

eu nu mi-am pus niciodata, insa aici e la foarte mare moda, majoritatea care isi pun vad ca asa umbla mereu.. probabil din comoditate sau poate chiar intr-adevar unghiile tale nu mai sunt ce au fost
unele fete spun ca unghiile tale sunt practic pilite f. mult, practic subtiate ca sa acomodeze unghiile false peste ale tale,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si pe aici sunt la moda si chiar colegele mele isi pun in fiecare luna cele cu gel dar se par ca afecteaza unghiile.Eu am unghiile la fel de se rup repede si am evitat se le pun pe cele false.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am avut, din acelea cu gel, insa trebuie sa ai mare grija cu ele ptr ca oricum se rup...si nu oricum ci atunci cand se rup..se rup din carne. Ptr mine care am program de spalat bibe, rufe, facut papa la copil, etc...n-au fost bune, sunt bune ptr cele care nu fac asa multa treaba, sau mai bine zis ptr cele care nu stau cu mana asa mult in apa, dero, solutii de sterilizat, etc. Eu le-am avut 7 luni, mergeam lunar la intretinere...insa cand le-am scos a fost jale, aveam unghiile extrem de subtiri, tare am tras cu ele pana si-au revenit. Deci ca o concluzie...NU VA RECOMAND..mai bine mergeti si faceti tratamente si va ingrijiti unghiile naturale...si va spune asta una "bolnava" de unghii lungi si de manichiura in general . Si ptr o ocazie ceva..unghii false si s-a rezolvat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Mama lia,

cu unghii care se exfoliaza am avut si eu probleme, si uite acum realizez ca am unghii lungi de cateva luni bune, si culmea ca nu se mai rup sau exfoliaza, dar banuiesc care e cauza detergentul de vase si produsele de curatat, le-am schimbat cam de vreo 2 ani folosesc numai detergenti biodegradabili sunt mai friendly pt. environment si pentru maini si curata la fel, iar la curatat baia obligatoriu manusi, niciodata fara ele, iti cumperi cele mai scumpe manusi de menaj si asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

multumesc fetelor!!!

Loma, ai dreptate. eu port manusi doar cind folosesc anumite produse ce au clor in compozitie...in rest pauza....

hm...o sa imi bag mintile in cap si o sa folosesc manusile de menaj de cite ori va fi cazul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei le am cu acril de ceva timp (de vreun an) - sunt foarte rezistente.
Partea proasta este ca trebuie sa bati cam des drumul la manichiura (vrei-nu vrei, o data pe luna cel tarziu - eu merg o data la 3 saptamani).
Partea buna este ca ai mereu unghii impecabile.

Daca vrei sa renunti la ele dupa un timp - vei avea intr-adevar unghia ta ceva mai subtire pana se inlocuieste total (probabil vreo 2-3 luni).

Ce sa zic, mie imi plac foarte mult asa, eu nu renunt la ele. E drept ca prea multa treaba in casa nu fac...de fapt nu fac deloc.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu zic asa fati timp si treci pe la Plazza Mall si jos la parter e un salon super vb cu fetele alea care sunt super de treaba,ele fac tot felul de chestii cu unghiile tale iti fac si tratamente ,pun si unghii false.
Cumnata mea si-a pus unghii false acolo si nu a avut nici o problema DEPINDE unde ti le pui si de celitate sunt solutiile cu care te da este gresit spus ca unghiile false iti strica unghiile

P.S. Sa nu te duci vineri sau sanbata ca nu au timp doar cu programare si preturile eu zic ca sunt acceptabile bafta .

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Am auzit ca exista french permanent. Si-a facut cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Onetica, da, eu am.

dar asta inseamna doar ca oja alba nu sare de pe unghie, pentru ca este aplicata inainte de finisajul complet al unghiei (sub un lac special care nu se sterge cu dizolvant).

In rest, drumurile la salon sunt cam aceleasi...

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput