Monica, Irinel si Irina Columbeanu (5)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea81 spune:
quote:
Originally posted by Kyaquote:
Originally posted by ioana_b_23
Mie mi se pare ca e "regizat" de ei!!!
Paharul acela e prea bine "plasat"
Acelasi lucru spunea si Morar azi dimineata la radio - ca prea sta fix in cadru Virinel. Au cerut sa fie filmati, ca sa se mai dea o data in spectacol... Sunt atat de penibili si ridicoli amandoi... deja cred ca intra in domeniul patologicului...
Maaaaareeeeee dreptate ai, Kya!!!!!!!
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by andreea81quote:
Originally posted by Kyaquote:
Originally posted by ioana_b_23
Mie mi se pare ca e "regizat" de ei!!!
Paharul acela e prea bine "plasat"
Acelasi lucru spunea si Morar azi dimineata la radio - ca prea sta fix in cadru Virinel. Au cerut sa fie filmati, ca sa se mai dea o data in spectacol... Sunt atat de penibili si ridicoli amandoi... deja cred ca intra in domeniul patologicului...
Maaaaareeeeee dreptate ai, Kya!!!!!!!
~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.
Banuiam eu c-au regizat totul!!
Si pozitia este strategica astfel incat sa se vada prin gaura cheii.
Alynutza spune:
In Libertatea de azi un tip cameraman de profesie declara ca filmuletzul ala n-a putut fi filmat cu telefonul prin gaura cheii asa cum s-a spus, asa ca e clar o chestie regizata.
Pe de alta parte, in Ziarul, Monicuta afirma ca este un trucaj, ca ei n-au facut asa ceva in viata lor.
Ceva oricum e putred in Danemarca, pentru ca prea trateaza cu calm cei doi toata povestea asta.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
numeioana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Pe de alta parte, in Ziarul, Monicuta afirma ca este un trucaj, ca ei n-au facut asa ceva in viata lor.
Nu stiu cum sa rad ca sa rad mai bine
Ioana
23+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ioana_b_23 spune:
Ce fac niste nebuni pentru publicitate... PATETIC!!!
Mare e gradina ta Doamne si tare diversificata!!!
Anca Wish spune:
quote:
Cred ca ei fac sex doar in pozitia clasica, doar martea si joia cand nu e post sau sarbatori.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
elyda spune:
quote:hai ma ca s-a referit ca n-au facut-o intr-un restaurant ,nu ca n-au facut-o deloc! si cu ce-am auzit eu ca se ocupa domnisoara Monica demuuult ,demult innainte de columbeanu??!!ca parca mi-a ajuns ceva la urechi dar...nu mai tin minte!!parca era calugarita la o manastire...parca nu...
Originally posted by Anca Wishquote:
Cred ca ei fac sex doar in pozitia clasica, doar martea si joia cand nu e post sau sarbatori.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
dana
dearChris spune:
mie imi placea de ea inainte sa fie cu columbeanu am vazut-o la Teo in emisiune si mi s-a parut taaare frumoasa si finuta
anymony spune:
Tocmai acum e pe B1 tv emisiume"M" by monica columbeanu..scumpika foc aia mica!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Roxie spune:
Pana la urma e gravida sau nu e gravida din nou? ca spunea ca al doilea copil vrea sa il nasca tot anul asta... dar nu mai are cand. Eu nu am mai urmarit-o de mult, sa vad daca are burta iar.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)