Monica, Irinel si Irina Columbeanu (5)
Raspunsuri - Pagina 10
anymony spune:
Ati vazut filmuletul "turnat" de cei 2? adevarata prosteala!Chiar nu se pot abtine??
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Ana68 spune:
Filmuletul e un jalnic colaj...se vede de la o posta ca e o facatura...nu ii admir pe columbeni,insa astia doi ar trebui sa dea ziarul in judecata si sa ceara daune...
Pe de alta parte s-a ajuns deja la extrem cu aceasta familie si cu importanta care i se acorda....Jalnic si scarbos de-a dreptul!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anca Wish spune:
Mie nu mi se pare a fi lucratura. Au prezentat ceva din filmuletul asta si asta-seara la stirile de la Prima TV. L-au sunat si pe Irinel sa-l intrebe daca l-a vazut.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
belutza spune:
nici mie nu mi-a parut a fi facatura. acum ramane de vazut .
oricum sunt penibili , nu-mi place de ei. inainte nu stia nimeni de irinel columbeanu , de monica nici atat , acum au ajuns si ei peste noapte "vedete"
belutza
lore03 spune:
Nu cred ca este facatura.Pai eu am vazut filmul dimineata ,acum nu se mai poate vedea.
Mie pentru ea mi se pare josnic.Nu faptul ca o face, dar locul in care o face si faptul ca pentru bani face orice. Si ca tot pentru bani s-a maritat cu unul mai batran decat tatal ei.
cristetil
atb spune:
Pai cam intrasera intr-un con de umbra, trebuia sa mai iasa si ei la rampa cu ceva... Dar chiar asa? [V
In orice caz, mi-e scarba si de ei si de mass-media asta care ne baga pe gat toate porcariile...
Adriana
iuliana_2007 spune:
Sunt jalnici rau de tot.Stau si ma gandesc ca,daca intr-un loc ca ala nu s-au putut abtine sa faca sex oral acasa ce sa mai zic.O sa primeasca Irina o educatie de la ei asa...
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Kya spune:
quote:
Originally posted by ioana_b_23
Mie mi se pare ca e "regizat" de ei!!!
Paharul acela e prea bine "plasat"
Acelasi lucru spunea si Morar azi dimineata la radio - ca prea sta fix in cadru Virinel. Au cerut sa fie filmati, ca sa se mai dea o data in spectacol... Sunt atat de penibili si ridicoli amandoi... deja cred ca intra in domeniul patologicului...