Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 8
anya spune:
Jadi, bine ca traiesti....si te mai si lauzi ca ai 2 copii
Iau cd-ul cu Thomas de la LiaMia, iti fac si tie o copie si trec pe la tine (ca te tot amenint si inca nu m-am invrednicit). Las pe Thomas, iau cantecele de copii si dau mai departe. Stiti voi cum e vorba: din mana-n mana pana-n la taxatoare.
Mary, la primul copil ma cam stresam si eu, dar la al doilea...
Alina, sanatate puiului! Nevralgin am folosit si eu si n-am observat reactii adverse (inafara de amareala) - de fapt e clasicul algocalmin cosmetizat putin
deeapui spune:
In primu rand felicitari Ioanei pt bebica Smarandica!!!
Am revenit si noi de la mare, din pacate nu am stat decat 6 zile din 10, deoarece eu m-am procopsit cu o hemoragie a carei cauza nu am aflat-o nici in ziua de azi. ma tratez in continuare si tare mi-e ca ajung la chiuretaj. in rest toate bune.
Deea, Alex si bb2
Flavia_Hurducas spune:
Salutare mamici si pitici!
Aar si eu iar dupa in car de ani, dar mai bine mai tarziu....La odisee tot rar intru, asa ca nu se poate pune probema de "tradare".
Ioana sa-ti traiasca Smaranda. Am vazut pozele, ai doua printese. Sa fiti sanatosi si fericiti toti!
Jadi am constatat ca si tu ai nascut deja. Sa fiti si voi sanatosi si feiriciti! Cat timp are Tudor acum???
Mihaela_e sanatate multa lui Alex. Bine ca ai aflat in sfarsit ce are.
Diplo iti doresc multa putere ! ca sa iti raspund si eu la intrebari, desi ai primit destule raspunsuri, sa stii ca Stefan inca nu a scaat de pampers (ne chinuim, dar degeaba), mananca aproape de toate (mai rarut prajeli) si bea lapte cat are el chef dim. si seara. Darme la el in camera, dar de cand cu caldurile a mai venit si pe la noi prin pat in "vizita".
Ah, nu mai stiu cine intreba, dar eu ii dau mazare lui Stefan de la 1 an.
Eu intrasem azi chotita sa strang "retete" de facut copilul sa stea pe olita. Dar se pare ca Stefan al meu nu este singurul incapatanat. Totusi cele care ati reucit, ce ati facut?
La noi fetita din burtica s-a dovedit a f tot baietel la morfofetala, suntem bine, eu suport insa destul de greu caldurile. Asta insa nu m-a impiedecat sa vin in bucursti la concertul Rlling Stones. Si acolo am constatat cu bucurie ca nu eram singura gravida inconstineta.
Flavia 29 cu si Stefan
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
jadi spune:
Flavia, Tudor are 1 luna si cateva zile deja! Mi se pare ca se mareste pe zi ce trece si incepe sa capete forma de "Vlad" dar personalitate proprie! Sa stii ca reteta de copii perechi stiu doar Meme si Anto, noi restul am mers cu indigoul . Si nu dispera cu pampersii, toate la timpul lor, nu are rost sa ii stressam daca nu vor!
Sincer imi place cand se mai anima forumul!
Deni & Vlad & Tudor
andreeeea spune:
Racoare!!.... Dupa multe zile de SuperGreata amestecata cu lipsa de oxigen pe care o simteam din cauza caldurii, azi parca am reinviat; nu-mi venea sa cred cat de bine mi-a fost la douazeci si ceva de grade ( daca tot ma intrebau fetele de greturi- Ioana, Casiana,)
Maria e mult mai rezistenta si la caldura si la frig si asta ma bucura tare. Cu apa se joaca zilnic la piscinuta din curte cu jucariile, se stropeste pe picioare, se "spala" la cismea pe maini si pe maieut .
De curand, in timp ce face pipi in pampers, zice, apoi vrea pe olita. Nu stiu insa cum s-o fac sa inteleaga ca trebuie sa-mi spuna inainte . Apoi aduce rapid alt pamapers s-o schimb (de cand cu sarcina, detectez imediat ce a facut pipi in pampers si-o schimb rapid, pt ca sensibilitatea mea la muuulte timpuri de miros a devenit exagerata - ca sa nu mai vorbim de olita cu kk..)
Alina, ne dorim sa se rezolve repede cu febra asta la Vlad!
Deeapui, sper sa nu fie nimic grav!
Miflore, ce frumoasa e din nou pagina plina de fete zambitoare si pupici!Mi-am imaginat faza cu reintalnirea puiului cu tati si m-a emotinat... Ma bucur ca a fost atat de reusita vacanta!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+9)
alexuta2005 spune:
Intru si eu un pic sa ma mai odihnesc ca tocmai am venit din Mall.
A avut niste o oferta interesanta la Miniblue(cumparai de 50, 150 sau 300 si primeai carduri cu valoarea respectiva.Cu cardurile puteai cumpara orice .Cand am ajuns noi nu mai aveau decat card de 300 asa ca am zis pas.Numai azi era valabila oferta.
In schimb oferte mai bune erau la Piciul.I-am luat Alexiei sandale de piele cu 29 lei.Aveau reduceri la haine si incaltaminte de vara 40%.
La Premamann erau slabute ofertele: 10% pt primul produs cumparat, 20% la al doilea si 30% la al treilea
Bineinteles ca a trebuit sa o scot din Mall urland dar ne dadeau aia afara ca inchideau.
alinam spune:
neata!
Multumim pentru urarile de bine, ieri Vlad a fost ok, azinopate insa iar a fakut temperatura spre dimineata si a marait vreo doua ore, acum e cu tasu la spital , ii astept sa vad ce mai zice dr, daca e cazul sa trecem pe injectabil sau nu.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
nanadana spune:
salutari salutari
vreau s-o felicit pe Ioana pentru Smaranda care este o dulce, ii doresc bun venit, multa sanatate si noroc,ce sa mai zic ca am admirat pe Miruna ..........deci Ioana multa fericire
anya20 am citit prin ce ati trecut,ma bucur foarte mult ca sa terminat cu bine
jadi si al meu copil la fel este seara cind este ora de baie cred ca ne aud toti vecinii cind il scoatem din baie
diplo si eu mai dorm cu antoine,cit despre lapte antoine papa cam 400 ml pe zi(dimineata si dupa masa la 16),papica papa ce papam si noi ,ce mai face Luca ?
deepui sanatate si sper sa nu fie nimic grav
flavia
alina sanatate lui Vlad, poate a facut o raceala usoara (trecerea de la o temperatura mare(afara) la temperataura scazuta(in casa))
miflore o adevarat vacanta si reintilnire placuta ,iti multumim de admiratie (vream si noi poze cu ana )cit desper SMS, da, ti_am trimis in data 18.07.2007 la ora 08.14 (nr l_am luat de pe adresa comuna, primul un nr de portabil)
gata ma duc sa ii fac laptele lui Antoine ca da tarcole pe linga mine si spune "apte apte"
jadi spune:
Alina, o sa treaca si febra dar trebuie sa isi faca meandrele!
Nana, mai nou, al meu copil urla si cand il bagam in casa pe ploaie, ca de exemplu de dimineata ne-a urlat ca nu il lasam sa stea in ploaie sa stropeasca din balti si e un friguletz afaraaaaa!
Deni & Vlad & Tudor
Pinacolada spune:
Diplodocus- Luca (1 an si 10 luni)al meu mananca in continuare 260 ml Milumil 3 + 2 masuri de cereala dim si seara; .
la ora 10 -fructe+ biscuiti sau grisine sau paine cu unt si cu sunca de pui sau cascaval;
la ora 14:30-15 - ciorbita sau supa sau/si piure cu gratar de pui/ paste, sau mamliga cu br si sm si ousor, sau dovlecel sufle, sau salau file cu garnitura, sau macarica de mazare, fasole, etc.
Nu ii dau prajeli, rantas nu fac!
Desert-placinta cu branza de vaci si stafide, cremsnit, ciocolata kinder, ou kinder, budinca Dr Oetker vanilie, gris cu lapte, orez cu lapte etc.
Iar seara dorm cu el si acum...............deci aici nu cred ca pot sa-ti dau vreun sfat, momentan cred ca aveti mare nevoie unul de celalalt si e important sa-l simti langa tine si el pe tine la fel!
Jadi-Exact la fel e si al meu cu apa, e o teroare cand il scot din cada, sau din mare..........cel putin in CO ne-a stia toata plaja cand il scoteam din apa, nu avea frica de nimic, agitatie mare!
Cum e la clubul diplomatilor? e ok? eu sunt gravida in 8 luni dar parca m-as duce cu el, cu toate ca e cam mic!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002