Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Hai ca mai scriu si eu, de citit va citesc mai tot timpul, doar cu scrisul mai greu.

Ioana, felicitari pt Smaranda! Sa creasca mare, frumoasa si desteapta!
Corsge, inainte sa-i dai tratament pt oxiuri, verifica daca are. Du kk la analiza (daca vrei iti zic de un laborator unde-ti da rezultatul in 20 min si corect, asta dupa ce la clinici renumite dupa asteptari de cate 10 zile mi-au zis ca nau copiii mei nimic.) Cat despre pofta de mancare, dupa tone de siropele cu vitamine, copilul meu slabea, asa ca i-am dat (la sfatul medicului) laptisor de matca cate 1/2 fiola/zi si in 3 zile copilul a inceput sa manance.
Mihaela, bine ca ai aflat ce are Alex. Vai ce v-ati mai chinuit... spitale, injectii of,of, bietul pui!
Deniss, sa inteleg ca ai intrat si tu in clubul Thomas? Noi avem deja Insula Sodor pe parchetul din sufragerie Daca faceti rost de deseme cu Thomas ma inscriu si eu la copiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Si noi suntem in clubul Thomas !
Saptamana trecuta am intrat intr-un magazin de jucarii, de obicei Petrutu' trage o tura, se joaca cu 1-2-3 jucarii si apoi plecam. De data asta a vazut raftul cu Thomas, l-a cerut pe Henry, i l-am dat ca de obicei crezand ca mi-l da inapoi si dintr-o data copilul meu a devenit altul : l-a stras la piept si cu o fatza disperata se uita in stanga dreapta unde sa fuga de frica sa nu i-l luam, cand a inteles ca i-l cumparam s-a pus jos, tragea de cutie si imi zicea sa-l desfac ! repede !
S-a jucat in continuu cu el 3 ore, apoi a venit ora de culcare. Ca de obicei a cerut suzeta, ne-a zis bye-bye si bietul copil o ora s-a chinuit sa adorma. Plangea ca vroia sa doarma, dar sa se si joace. S-a trezit la 12:30am, la 3:30am plangand, cand intram in camera lui si prindea o raza de lumina de pe hol, invartea cu sarg la rotile trenului
Ieri dimineata cand s-a trezit am auzit la monitor "Toas" .Ne creste colectia pe zi ce trece si vad ca desi ii arata corect pe James, Percy, etc., toti sunt Thomas pentru el.
Interesant e ca nu-i plac filmele cu Thomas, banui ca nu-i place ca n-are control asupra actiunii.
Mihaela_e ma bucur ca ati aflat ce are Alex, sanatate multa !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CODRUTA,LIA-MIA,JADI,ALINA pt raspunsuri
Pina la urma cred k o sa dormim impreuna si o sa scot patutul din camera lui, macar o sa aiba loc de joaca mai mare...Totusi cred k ar trebui sa-i iau un paravan...dorm eu cu grija ca sa nu cada din pat (cum a facut ieri la amiaza si a zis:"pici, pat!"
IOANA-felicitari pentru SMARANDA(imi place numele de morrr...)

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

anya, am eu desene cu thomas, in engleza. daca vrei asa, te pot ajuta

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!!!
M-adun si eu de pe drumuri, am dus-o pe Ana la casa noastra de vacanta, e taaaare fericita acolo, am facut program bunicilor si bonei pana la 1 septembrie! Asa ca am timp! Bineinteles ca ma voi duce in fiecare week-end sa ma calareasca.
Sa va spun cum a fost intalnirea dintre tati si Ana in Spania - nu se mai vazusera de vreo 3 luni si ceva - am ajuns la 1 noaptea cu avionul in Barcelona, Ana nu dormea, era doar mai amortita si cand l-a vazut pe tac-su a strigat de-a acoperit-o pe tanti aia de anunta zborurile: Tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
La care taica-su s-a inmuiat tot de bucurie. Dup-aia am continuat drumul cu masina spre Costa Brava, am ajuns pe la 3 juma la mare, Ana nu s-a mai culcat si cand am ajuns acolo i-a dat un carucior de papusi cu un bebe inauntru, chestie suprema pentru Ana; drept pt. care s-au mai plimbat amandoi prin casa inca vreo 2 ore cu tot cu carucior. Culcarea pe la 6 dimineatza si scularea la 9-10. Asa primire mai zic si eu, nu?
In rest a fost f. frumos, am prins vreme buna, Anei i-au placut marea si nisipul, avea multaaaaa treaba la facut cozonacei si la cernut, am fost si-n sudul Frantei la Toulouse o saptamana, ne-am plimbat si cu vaporasul, de toate am facut. Sunt foarte mandra de cum s-a comportat mandra in concediu, n-am avut nici o problema si am mers ceva.
Revin tot azi. Acum se uita sefu' la mine si eu la el.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Asa deci Mifloricico, ai ramas singura acasa?

Ioana, sa stii ca Matei nu mai bea demult lapte, deloc. Cu pampersul am avut o tentativa esuata, ba mai nou nici kk nu-l mai prind sa faca la olita. La capitolul mancare, recunosc cu rusine ca tot ghiveci cu carne serveste, sau pilaf (facut ca pt. noi), rar mai pupa un cartof prajit, dar asta din cauza ca ma-sa nu gateste din lipsa de timp si caldura mare. Eu stiu ca numai la fasole uscata, varza, vinete si carne de porc mai e restrictie, in rest poate sa manance de toate (a se evita totusi prajelile).

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diplo, eu am postat 2 scaune in lateralul unde doarme Petra si am pus si ceva perne sa protejeze. (saptamana asta vine salteaua si la ea la pat are o laterala la perete)
Miflore, cred ca intalnirea a fost suberba

Astia de la Crazy toys nu mai au trenuletul Thomas care l-am vrut, asa ca mai asteptam

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ia sa mai bag si eu ceva felicitari!
Ioanaaaa, bravo, felicitari, sa-ti traiasca mandretile si sa te bucuri de ele, sa fie cuminti si norocoase!
Wow, ce mare e Miru in poze!!! Poze sper sa pun si eu in curand, nu promit nici o zi.
Valeria, felicitari pentru Bebe2!!!
Nanadana, , n-am ajuns in zona ta din pacate, data viitoare speram. Ce face Antoine, bine? Am vazut pozele cu carliontatul cel frumos si mi-au mers la suflet! La fel doarme si Ana, cu fundul in sus, hahahhaha! Ce ginerica ammmmmmmm! Iar faza cu cutitul, ce sa zic, nu mai zic nimic...
Eu n=-am primit sms, ai trimis cumva?
Nicole, felicitari pentru olita!!! Noi n-am avansat deloc.
Ina, , deci te pregatesti de maritis! Ca si Kid! S-aveti nuntile asa cum le-ati visat!
Andreeea, sarcina usoara!!!
Mihaela_e, of, ce-am mai citit...bine ca e bine acum, sanatate multa multa pentru Alexandru!
Voi citi si blogul Anyei20, inca n-am apucat...
Ruxandra, daaaaa, sunt liberaaaaaaaaa, cand ne-ntalnim? Vezi ca vreau si eu cd-ul ala... la schimb stau eu 2 ore cu Matei, ce zici?
Am vazut ca v-ati incins pe-aici dar v-ati racorit intre timp; asa c-am avut si eu ce citi, vorba lui Jadi, animatie!
Nu e cazul de-ntepaturi, eu zic ca suntem muuuult prea destepte pentru asa ceva, nu?
Ia sa vad, am scris juma de pagina?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Nu Mifloricico, n-ai scris juma de pagina, da mai e loc
Salutare piticodrom!!!
Eu vara asta mai rar am deschis calculatorul, dar uite ca azi avem o zi innorata si nu ne-am dus la mare, asa ca imi fac de cap ca am culcat si copilul
Felicitari Ioana pentru Smaranda, ti-am admirat si eu "surorile"in poze, sunt superbe, sa fie sanatoase si sa va aduca numai impliniri!
Irina-vecina, pe unde esti? Ne pregatim de venit acasa in august si sper sa ne vedem.....
Sa va fie de bine vacanta, celor care au terminat-o si vacanta placuta celor care urmeaza sa plece!
Codruta, tu parca ziceai ca veniti in Italia? unde?poate ne vedem

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

of, mihaela e, ce povestesti tu acolo... . sanatate multa lui alexandru! si spor mult la bb2!

chiar ca seamana smaranda cu miruna!

diplo, radu bea lapte dim si seara cate 250 ml. pampersi noaptea ii las, se trezeste cu el pliiin. mancare ii fac separat. despre dormit... poate iti prinde bine sa dormi cu el. faci cum stii, cum simti.

alinam, e voie de mult la mazare!

nu numai cei cu nume de vlad vor in apa. si radu e disperat. l-am dus de 2 ori la strand, plus ca de-abia ne-am intors ieri de la mare. a fost absolut incantat de apa. tremura tot si era vanat de frig si tot vroia in apa. se arunca disperat.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput