Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, eu parca nu mai stiu nimic dspre luca...trebuie sa recuperez repede cele 2 luni jumate de absenta...

ma ajutati putin si voi? Ca sa nu monopolizez forumul, imi puteti raspunde si pe PM...
chiar nu mai stiu...
-CIT lapte trebuie sa bea acum?(momentan bea 250 ml seara si 250 dimineata)
-pot incepe sa-l dezvat de Pampers?(a avut nopti in care s-a trezit cu el complet uscat)
-La mincare sa mai fac restrictii?Daca da, la ce? Sau poate minca in mare ce-mi fac mie( evident nu grasimi, prajeli, rintas,etc)
-De cind cu accidentul, Luca doarme cu mine in patul de dormitor...Ce sa fac cu el? sa-l las in continuare asa, sau sa-l reinvat cu patutzul sau?

Mersi, va pup , sper sa pot intra mai des de acum, sa fiu la zi cu ceea ce scrieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diplo:
-lapte la fel bem si noi (seara ii dau Dorna rosu si dimineata inca Milumil 3)
-noi nu mai avem pampersi dar inca mi frica sa i-l scot noaptea (am sa i-l scot cand ii pun protectia saltea-ca astept noua saltea pe vineri)
-noi nu mai facem restrictii
-iar cu patutul nu stiu ce sa zic, ca noi si acum dormim impreuna

Ioana, sub ochii mei s-a facut Petra alintata la Vatra Dornei. Dar e ciudat, cu socra mea nu se alinta, doar cand e cu noi...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

diplodocus, ma bucur ca ai revenit! ai sa-ti reintri repede in mana cum se zice. de dormit, faci si tu cum te simti mai bine, dar si el. la mancare noi nu mai facem restrictii, afara de ce-ai precizat si tu. despre pampershi, Florin nici nu vrea sa auda de "olita", sau "oala mare" (sta mai bine pana se constipa decat sa accepte sa-l duc la una din ele, asa ca eu il astept, cand o fi pregatit, o sa stie sa zica, nu-l stresez, desi iar prinde bine sa stea mai aerisit, fara pampers pe caldurile astea)...
lapte, consuma numai dimineata, restul completand cu iaurt, branza, smantana(la gustarea de 10 si seara).

toate bune tuturor,

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana, te asteptam pe aici cu orice intrebari. Vlad bea inca Nestle Junior si seara si dimineata, cumulat cam 400-450 ml. Mancare eu inca ii gatesc separat dar nu cred ca o sa mai continuam mult. Din ciorbe ii dam de fiecare data mai putin din cele de porc (de fapt pe considerentul asta nu prea am mai gatit porc). Nu ii dau in schimb prajeli, prefer sa ii frig carnea fara ulei si recunosc ca il mai scap foarte rar la un snitel sau un cartof prajit. Si la dulciuri l-am scapat un pic din mana, l-au facut bunicile fan bomboane de supt, exact ce ne lipsea.
Nici Vlad nu a scapat de pampers si noaptea cred ca nu vom scapa prea curand, cand se trezeste ii atarna pe el aproape sa se rupa! Si nici progrese de olita nu avem, se stresseaza si l-am inhibat de cateva ori asa ca am renuntat, o sa ne zica el cand vrea!
De dormit cu el, nu stiu ce sa iti zic, poate nu e bine ca odata invatat nu vei mai scapa de el insa data fiind situatia in sine ti-as recomanda sa dormiti impreuna. Eu cand dorm cu Vlad imi incarc bateriile, il mangaii, il strang in brate si simt toata dragostea, asa ca "go for it"!

LiaMia, pana la urma ai luat de undeva filmuletele cu prietenii lui Thomas? Vad ca jucariile le poate procura si sotul dar nu stiu de unde sa fac rost de filme, titrate eventual!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ce mare problema avem cu Vlad la baie! Ne-a disperat sa ii punem un lighean sau mai noi cadita fratelui sau si nici dupa 1 ora nu il putem scoate din baie. Pana la urma il scoatem in urlete si tipete care nu se potolesc , sunt gen criza de isterie! Asa ca ne gandim in fiecare zi cu groaza ca vin orele de baie (mai nou ii fac baie si la pranz cand vine din parc).
Asa ca a plecat sotul sa caute piscina sa il potolim in weekend si azi au fost pe undeva pe la clubul diplomatilor, bineinteles ca piscina de copii e de 1.20 m, asta insa nu l-a dat inapoi pe tanar, au stat tot timpul numai in apa, adica vreo 3 ore, cum vroia sa il scoata cum "canta" pe acolo, nu conta ca luase nu stiu cate guri de apa. Pur si simplu cum vedea apa, sarea in ea si stia clar ca nu ajunge la suprafata! Dar se baza de tati .
Dupa toata escapada a dormit vreo 4 ore legat si inca era obosit cand s-a trezit! Dar foamea a fost mai puternica decat somnul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

Ioana, Vlad pana acum a dormit in patut, de cand cu caldurile l-am luat cu noi in pat ca in patut nu are lok sa se foiasca, mai apoi a ajuns sa doarma cu noi o parte din nopapte si restulk doar cu tasu pe canapea in sufragerie, asa nu se mai trezeste, da nu e corect fata de mami care doarme singura, linistita si se lafaie in ditamai patul

Diplodokus eu as dormi cu el dat fiind situatia cred ca asa e mai bine pentru voi amndoi, cat de spre mancare Vlad mananca orice in afara de porc, prajel;i, bine cum zicea si jadi mai papa uneori snitzele si cartofi prajiti dar foarte rar.
Chiar asa vroiam sa intreb copiii vostri mananca mazare??? sau mai asteptam cu mazarea?

Jadi hehehe astria cu nume de Vlad vor in apa mai, Vladi al meu face baie de cel putin 3 ori pe zi, dupa ce vine din parc dimineata, dupa somnul de pranz si seara, adika ii pun jucariile in cada, imi umple baia de apa, mai nou a deskoperit ca se poate da si pe topogan in cada si il scot cand vrea el..... iar la piscina am fost si noi cu el o singura data vara asta, a vrut numai in apa, era vanat de frig da nu se lasa, cum il scoteam cum urla de ne stia toata plaja, asa ca am zis pas ....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Eu zic ca au voie mazare de mult timp, sunt borcanele de la Nestle de mazare cu curcan de la 8 luni. Eu i-am dat lui Vlad si amestec mexican cu porumb si alte legume, el binevoia si cauta pana manca doar mazarea .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by jadi

LiaMia, pana la urma ai luat de undeva filmuletele cu prietenii lui Thomas? Vad ca jucariile le poate procura si sotul dar nu stiu de unde sa fac rost de filme, titrate eventual!

Deni & Vlad & Tudor

filmulete in ro nu gasesti titrate, doar dublate pe minimax, 5-10 min max cand le canta lor sa difuzeze vreun episod(sapt asta la 6 AM pana miercuri, iar joi si vineri de la 14:00,sambata nu mai stiu...)

daca vrei varianta in eng, eu iti pot trimite prin posta sau incercam sa ne gasim in urbe si-ti dau dvd.

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alinam, noi papam mazare cu pui.
Prajeli noi papam asa: "snitzeleluc", dovlecei pane, chiftelute si mai rar cartofi prajiti. Iar ciorbite inca de porc nu i-am dat, doar de pui, vita sau vitel.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Jadi merci, asa ma gandeam si eu la mazare ca ar cam fi timpul :).

Mai sa stiti ca am o zi prosta, vlad are temperatura, astept ora 4 sa ma duk cu el la dr, nu stiu de la ce, dar e mare temperatura si colac peste pupaza mi-a murit cainele, sunt tare trista din acest motiv, cine are animale de casa stie cum e, e drept ca de cand il avem pe vlad cainele sta la mama si acum cel mai tare sufera ea :( si problema de fapt e mama ca am mai avut un caine si cand a murit ala a ajuns mama in spital ca ea e cu probleme cu inima cu tensiunea .acum cel mai tare imi e frica sa nu faka ea vreo bucurie.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput