Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma abonez si eu la dvd-ul copilului daca se incumeta cineva sa mi-l trimita prin mess. Nu de alta dar mi-e greu cu intalnirile!

Am la fel, cateva episoade din Thomas (2003) plus un cantecel, daca le vrea cineva sa imi spuna si le dau pe mess!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Felicitari Gina, asteptarea si suferintele au fost incununate pana la urma cu darul dorit! Un baiat si 2 fete, ce va puteati dori mai mult!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bravo Gina!!! Cata bucurie din cuvintele tale!!! Cred ca esti fff. fericita, la fel si sotul tau!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel!

Jadi, iti dau eu dvd-ul copiilor dar nu stiu cum. Acum nu-l am acasa, e la servici. Incercam maine pe mess. Daca nu merge, eu ajung zilele-astea in zona circului, te coafeaza sau nu prea? Vorbim si rezolvam noi cumva.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune!Sunt in al 9-lea cer!
Doua fete si un baiat este tot ceea ce ne-am dorit!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Mifloricico, ma coafeaza cum vrei tu . Incercam si pe mess doar sa nu ne deranjeze sefu', al tau ca eu nu mai am deocamdata .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Despre "dvd-urile minune"- eu astept sa le achizitioneze cineva pe toate si apoi s-o rog pe respectiva draguta mamica sa mi le trimita prin posta- ca alta varianta nu vad (contracost, desigur).
Intrebarea care ma framanta de cateva zile este legata de ce fel de cereale mai puneti in lapticul de seara/ dimineata?
Si o a doua: mai dati vigantol copilului? Daca da, cat?

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+9)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ok, Jadi, vorbim maine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Felicitari Gina. Ca mandra mama de baietzel iti pot spune ca vei fi si mai fericita ca pana acum!!!
Andreeaaaa, eu lui Alex in bibe seara ii pun "5 cereale" de la nestle, iar vigantol nu-i mai dau din aprilie. A zis dr ca vom vedea daca va mai fi nevoie la iarna, dar eu nu cred ca va mai fi nevoie. El nu a avut niciodata probleme cu asimilarea calciului.
In schimb are acum o eruptie de toata frumusetea de tot corpul, daca nu as sti as zice ca e varicela. Nu-mi dau seama de la ce a facut alergia asta, dar nu a mai fost niciodata asa rau. Deja am ajuns la capatul rabdarilor. Stie cineva testele acelea la ce varsta se pot face, pt a depista la ce e alergic? Ca sincer am incercat eu sa depistez, da nu mai stiu....

Deea, www.flickr.com/photos/andreeatitza/" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Alina cum se simte Vlad?I-a trecut ruzeola?
Christina_m felicitari pentru bebe2!
Codruta, Alexia a inceput sa ma inebuneasca cu intrebare:"Dade se?" adica"Da de ce?"
Ioana, ce frumos ca fetele se iubesc asa mult si Miru nu-i geloasa!
Diana noi mergem pe iaurt Mili, Zuzu sau Campina.
Nicole sanatate multa!
Om reusi noi sa ne intalnim on line!
Ginafelicitari pentru baietel!
Andreeeea ai PM!
Eu nu-i pun cerale in lapte.I-am pus doar la 4 luni, cereale din orez ca nu-i placeau altfel si o mai pacaleam.Mai mananca din cand in cand cereale Milupa sau Nestle cu lingurita(din acelea care contin si lapte si trebuie pusa doar apa).Vigantol nu-i mai dau de multisor.O sa-i dau in lunile cu"r".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata,

Multumesc pentru sfaturile voastre cu privire la decalotare. Gata a trecut. de fapt, de a doua zi nu a mai avut nimic, doar o mama nebuna care insista sa-l spele si sa aplice creme. Oricum, am vazut diferenta. Acum face pisu neintrerupt etc.

Gina, felicitari pentru baietel.

La noi iata ca a trecut si a treia luna si nimic. Ba chiar am aflat ca doctorul meu ar fi plecat nitel mai mult din tara. Asa ca imi trebe un alt medic ginecolog, pentru ca vreau sa fac un control sa vad de ce nu merge - fie vorba intre noi eu cred ca am o anexita de toata frumusetea, nu am timp de control dar vreau alt bb . Aveti vreo sugestie????

Cand vad - adica citesc - cum vorbesc alti piticodromi ma apuca disperarea. Alexandru nu vorbeste decat cateva cuvinte, este super incapatanat si nu vrea sa repete ce-i spunm noi, este un puturos si decat sa vorbeasca mai bine face ca maimuta - ca la asta se pricepe cel mai bine. Doctora a spus ca nu trebuie sa-mi fac probleme ca e dezvoltat normal doar ca nu are el chef sa vorbeasca si ca i-a remarcat personalitatea.

Noi plecam de maine la munte pana duminica - de ducem in Fagaras. Cum nu o sa mai am computer va doresc tuturor un sfarsit de saptamana cat mai bun.

Mergi la inceput