dorinta

dorinta | Autor: Lory

Link direct la acest mesaj

vreau sa fiu mamica,acum intru prima data.Am 29 anisi nu am ramas insarcinata niciodata.mi-am facut histerosalpingografie, dozari hormonale,laparoscopie de control, instilatii cu antiinflamatoare,monitorizari de ovulatie, spermograma si toate au iesit ca la carte.Dc aveti vreun sfat sau vorba buna ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Sfat ... rabdare si fara stress. Nu te mai gandi, ca va veni atunci cand nici nu te astepti. Ti-o spun din experienta ... Stiu ca e greu de urmat sfatul meu (si eu ma "enervam" cand primeam astfel de sfaturi), mai ales atunci cand ti-o doresti cu adevarat, dar se pare ca functioneaza. Bafta si numai bine !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sunt perfect deacord! cand am incetat sa mai fiu obsedata a venit....bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaluican spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie. Fac 30 de ani in septembrie si imi doresc tare mult un copil. Citesc, fac analize, ma pregates...Sper sa "iasa" cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Lori, test postcoital ati facut? Se mai intampla cand toate analizele sunt bune ca sa nu supravietuiasca prea mult din cauza ca glera cervicala ii ataca(nu stiu care e termenul exact).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

quote:
Initial creeata de Lory

vreau sa fiu mamica,acum intru prima data.Am 29 anisi nu am ramas insarcinata niciodata.mi-am facut histerosalpingografie, dozari hormonale,laparoscopie de control, instilatii cu antiinflamatoare,monitorizari de ovulatie, spermograma si toate au iesit ca la carte.Dc aveti vreun sfat sau vorba buna ...

Si eu sunt in aceeasi situatie.Am 28 ani si nu am ramas insarcinata niciodata;am fost la ginecolog si mi-a dat tratament pentru afurisita de anexita pe care o am de vre-o 3 ani(sper sa nu fie asta cauza ptr care nu raman insarcinata)si tratament cu duphaston timp de 3 luni urmand ca dupa aceea sa fac alte investigatii.Sper ca sa raman insarcinata cat mai repede.
Iti doresc mult succes si sa vina cat mai repede.

Mergi la inceput