Sighisoara
A XV- a editie a festivlului de la Sighisoara in 27-29 iulie. Mergeti? Planuri facute? Cazarea platita in avans? merge cineva cu cortul?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Raspunsuri
simonaflo spune:
Am fost anul trecut deoarece am fost incantata de ce am vazut la televizor dar nu am stat decat o zi .Frumos dar plin de rockari.Nu cred ca mai merg anul acesta.Simona.
ina78 spune:
Deci inteleg ca nu ti-a placut prea tare? Atmosfera nu a fost placuta? Ce anume te-a dezamagit?
belutza spune:
Nici eu nu merg . pe 28 iulie este Liberty Parade intre Saturn si Venus si nu vreau sa pierd pt nimic in lume
belutza
raluca.m spune:
Prima data am fost la festival cand eram prin anul 2 de facultate si pot spune ca m-am indragostit de el si de cetate - era a cincea editie.Am mai mers apoi la cea de a 8 a editie si am constatat o destul de mare diferenta.Deja aparusera tarabele de tigani cu tot felul de jucarii, prostioare parca eram la balci nu la un festival de arta medievala.
Nu am mai fost de atunci si nu stiu cum mai este, dar sper ca s-a revenit la ideea de festival cu muzica, dansuri, costume, obiecte de arta, piese de teatru.
Ina, tu ai fost anul asta?
ina78 spune:
Nuuu... si sint f. suparata din acest motiv.
Am vrut f. tare sa merg, am reusit sa ma invoiesc ptr. vineri dupa amiaza, dar a intervenit ceva ptr. simbata.
Asa ca... pina la anul ramin iar cu speranta ca poate...
Imi doresc din facultate sa ajung, insa uit de el sau intevine cite ceva.
De aceea voiam sa mi se povesteasca macar de cei/cele care au fost.
canuta-om-sucit spune:
Nu ati pierdut nimic! Am fost in ultima zi de festival, la fel ca in toti anii, buticari cu o gramada de lume, ce-i drept cu mai putini rockeri ca erau mutati la peninsula, am fost si acolo, la fel nimic pierdut, o gramada de copii, care mai de care cu creasta mai viu colorata si cu mai multe belciuge bagate peste tot,si asa ca pont nu esti un adevarat punker daca ai o creasta un pic mai pleostita si nu e super tapana si nu puti de la un km. Copile de 14-15 ani in coma alcoolica de alerga SMURD-ul cu targa de le-a iesit limba pe afara medicilor.
Ceva formatii de rock unguresti de nu intelegeai decat injuraturile, asta in cazul in care esti familiarizat cat de cat cu limba, daca nu pricepi o iota e si mai bine ca auzi numai ragetele. Inca ceva formatie cica super vestita cu un rock gotic, Zdop si Zdup, Voltaj si cam atat dintre astia digerabili, fromatii no name care cantau a naibii de bine din repertoriul international, multa mizerie si iarasi mizerie.
Deci regretati ca nu v-ati cheltuit banii?!
anda141 spune:
Eu am fost anul trecut dupa ce trecuse festivalul si erau munti de gunoaie .
http://www.copaculdehartie.ro