Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
Roxana, te inteleg cu statul asta acasa care te aduce la nebunie... Nici eu nu am stare acasa, mai ales ca stau singura toata ziua, noroc cu voi, ca mai schimb si eu o vorba ... Saptamana viitoare merg la serviciu, abia astept
Luy 34+ cu
Mada28 spune:
Fetelor voi ati avut probleme la rezultatele la cultura de col?
Eu am facut cultura de col pentru streptococ B si am aflat ca am stafilococ auriu. Am citit ca se ia din spital in general. Nici nu stiu ce sa fac mai ales ca Tutunaru e plecat. Stiti cumva daca raspunde la telefon. Oricum am sa mai repet analiza pentru siguranta mea. Ati mai auzit de astfel de cazuri?
Am inteles ca se trateaza cu antibiotic si daca nu dispare se recomanda cezariana.
Oricum nu am incredere doar in medicul de familie si cred ca il astept pe Tutu? Stiti cand revine din concediu?
Va pup
+32
ramonarosca spune:
Kriss, eu am cumparat umidificator, dar ptr noi aici e chiar necesar, din cauza ca noi tinem aerul conditionat non-stop deschis(de... suntem in desert), cam 7-8 luni pe an, si asta usuca aerul fff. tare. Dar in tara nu cred ca ar fi neaparat necesar, poate doar iarna, cand se mai usuca aerul in casa din cauza caldurii, dar si atunci se rezolva cu un vas de apa pus pe calorifer (asa am citit undeva)...
Pupici!
Ramona30+
http://community.webshots.com/user/ramonarosca
kriss79 spune:
ramonarosca, luy, multumesc pt. raspunsuri! sa inteleg ca e un moft..desi s-ar putea la iarna sa imi trebuiasca, ca se face destul de cald in casa iarna, avand termosistem..desi e buna si ideea cu vasul cu apa pe calorifer..
Iar la vara, in conditiile in care avem astfel de temperaturi..cine stie la anul poate mai mari..vom fi ca in desert
Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Aeperju, jap, jap si sa-ti fie rusine! Adicatelea ce, acum vrei sa te dai tu mare ca faci si noi somam?
Eu sunt sincera neamule, nu mai fac! Incercai saptamana trecuta si fuse asa de jalnic, ca mai bine ma apuc de facut goblenuri. Al meu cu grija, eu cu draci ca ma simteam ca un urs facand spagatul... Acusica nu o sa mor cateva luni acolo daca stau doar cu gandul la dansa... Sau o sa mor? Mai vedem. Daca e cazul, aplicam planul B... Asta daca il prind pe al meu prin ograda...
Bebe Yannis in evolutie
Corect. A intrebat si eu asa...am crezut ca doar faceti misto.Nici prin cap nu-mi trece sa ma laud. Cand o sa ajung si eu la saptamanile voastre probabil ca o sa fiu la fel, asa ca...am intrebat.HIhihi!
Emma
sim_stoian spune:
Luy, am curatat comoda, am asezat lucrurile spalate si calcate in ea, am pus tot la loc. Am cam terminat cumparaturile...a ramas lista pt farmacie, dar astept racoarea. Poate o sa mai iau vreun body cu maneca scurta pt ca m-au speriat prognozele meteo pentru lunile urmatoare.
Cecilia, pai bebele tau e in grafic, al meu e mai mare. Da' sa vezi cum o sa fie cand o vrea sa iasa de acolo
Mada, Tutunaru e plecat din tara si nu raspunde la telefon. Revine pe 31, cred ca e de gasit la spital/cabinet de pe 1 august.
Roxana, poate o inghetata te mai linisteste? Mie mi-ar face bine, cred. Maine daca vrei, in oras?
Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
amar spune:
Fetele m-am intors de la doctor... e bine si nu prea--adica...proba la urina..ok..luat sange..vedem peste o saptamana... masurat batai la inima bebe si contractii eu....batai normale bebe....eu, prea multe contractii,chiar daca nedureroase....la examenul local..ok col inchis 3,1cm, mi-a facut si endovaginala pt.mai multa exactitate..bebe in pozitie de start...
Acum...doctorita mi-a zis asa gata cu plimbarile,fara masina,stat cuminte acasa,nu neaparat in pat dar efort minim-minimorum,ca ar putea aparea contractiile alea de nastere oricand.
Apoi magneziu de 3 ori pe zi,si daca ma doare burta jos ca la stop sa sun imediat la ea...dupa cum am vazut-o nu i-am placut adica momentul 0 ar puteafi oricand...dar azis ca atunci schimbam clinica la Baden-Baden ca acolo au terapie intensiva pt.bebe...dar copil va fi ok.
Iar durererile mele de articulatii au legatura cu asta, am pus un sup. de paracetamol si parca au mai cedat....
Concluzionand trebuie sa stam cuminti ca sa mai rezistam.
carmen 32s Oana Isabella
Happiness_4_us spune:
Noi sigur vom cumpara umidificator ca la noi e aerul f uscat, iar borcanele de pe calorifer nu fac fata. Pana acum asa am avut, dar noi suntem mari, si tot ne-am chinuit. Bub nu are sens sa se chinuie aiurea, asa ca vom lua sigur ca sa-i usuram respiratia.
Pupici, plecam spre casa!
A mai trecut o zi! Uffff.
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Roxana, ce pot sa folosesc pt hemoroizi? Crema de galbenele amestecata cu ce? Mi-au aparut niste 'inamici' si ma dor de mooooooooooooooooooooooor!!!!!!
Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
myral spune:
Luy, eu sunt la fel, nu am noutati, dar vroiam totusi sa va intreb nu mai e nimeni care sa aibe asa contractii dese(unele dureroase) si de care sa nu scapati cu nimic?Maruntzika, Amar imi pare rau ca si voi aveti probleme, bine ca totusi colul e inchis.A, si inca ceva e normal sa imi dea dr. fara nici o analiza nimic sa iau niste ovule(klion, parca) cica pt a dezinfecta calea lui bebe, eu am fost asa ametita atunci ca mi-a zis de colul intredeschis si nu am mai intrebat nimic de nici o analiza. Nu as vrea sa iau asa fara nici o problema (scurgeri, mancarimi)doar profilactic. Si ea ca ginecoloaga trebuia sa imi ia analiza asta,ca sa fie sigura, pe unde sa ma apuc eu de umblat acum ca s-o fac.In rest va citesc tot timpul ca sa fiu in tema cu tot ce mai faceti. si o noapte racoroasa si linistita!Myral33+