Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
Annisia spune:
E Malox sau Maalox? De ce bagara frate doi de ~a~? In fine, sa fie la ei acolo! E oribil!!!!
Roxule, spune-ne ca a venit Teodora la tine si te-a articulat, motiv pentru care nu mai esti pe forum... Nicidecum ca ti-ai luat menajera la bataie, din pricina caldurilor...
Nana, nu te-ai bagat tu la papanasi si acum te dai rotunda ca te machesti dupe alaptare... Eu nu stiu mai frate cum de rezistati sa stati la birou?!? E chiar musai? Deci nu m-as duce la munca, nici daca mi-ar da 10.000 de euroi pe luna! Sa-i tina pentru cine pofteste, ca eu stau bine la mine acasa...
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Aaaaa, Carpatina vrea cezariana.... Nu neicusorule, stai si rabda, pai ce numai eu? Sa te doara, sa te rupi, sa zbieri, sa-ti iasa ochii din orbite, sa iti plesneasca niscaiva vase de sange.... Cum se face.... Ce poate fi mai frumos pe lume?
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Da, da, da... M-am documentat. E Maalox... Mie mi-a dat o pretina si nu am fost atenta ce scrie pe cutie. Ea mi-a zis ca e malox si ca lua cand avea arsuri... Nu am auzit doi de a... Scuze pentru eroare! Pe net scrie ca sunt si cu gust de ciorese, de lemoline si alte pasari... Asa este? Ca poate la alte arome ma bag si eu? Ia spuneti voi fetelor, ca eu nu ma duc acum pana la farmacie, nici daca ma picati cu ceara!
Bebe Yannis in evolutie
Marunzika spune:
Ce calduri sunt in Ro si eu am 15°C pe termometru afara si ploua....ar trebui sa facem o medie acceptabila pt fiecare.
M-am intors de la dr, colul meu nu s-a mai lungit, dar macar a ramas tot 1,1cm. Cand m-a vazut dr s-a luminat la fata si s-a bucurat ca a mai rezistat bb meu inca o saptamana, deci se pare ca nu-i tocmai roza treaba dar maine am 32s implinite si sper la inca 4s si apoi daca nu se mai poate....macar sa ajunga gargarita la 2,5kg. Mi-a prescris alt medicament pt arsuri, deoarece a spus ca am facut cu siguranta iritatie (durerile crunte din piept) si decat sa dau in infectie si sa ajung la antibiotic sa incerc si cu Omeprazol - dar am citit ca nu e indicat in sarcina, asa ca am trimis sotul sa intrebe in farmacie ce sa fac.
Nu stiu cum rezistati la asa calduri, dar sper din inima sa se racoreasca si la voi cat de curand sa puteti respira din nou mai linistite.
31+ & 21,5kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
kriss79 spune:
salut!
am citit in rev.de specialitate ca e necesar in camera bb-lui de umidificator. stiti la ce foloseste? si..e indispensabil?
Marunzika, mai ai putintel..ai sa vezi ca bebelina o sa stea cumintica inca 4 sapt..ai incredere in ea!
Vrem si noi 15 grade si ploaie!!
Carpatina, cred ca si eu tot cu o saptamana inainte ma opresc din profesat! acum sa vedem cum ma descurc cu durerile de spate..
citesc ca te pricepi la prevazutul nasterii...eu pe cand?(numai de ziua mea nu, ca nu vreau sa o impart cu nimeni si nici sa mi-o petrec in spital..)
Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana
sim_stoian spune:
Tomitza, daca vrei iti dau nr de tel al tipului care a venit la noi. Lucreaza la Barza, dar mi-a explicat el ca cedeaza cam greu sefa la montat. Eu i-am cerut nr de tel baiatului si a zis ca daca mai am de treaba ceva vine.
Ali, nu te pot ajuta. La mine a fost doar suspiciune, dar a iesit ok analiza.
Carpatina, la treburi de astea nu se pricepe. El se baza pe mine ca o montez. Si am montat-o...cu putin ajutor
Cecilia, si eu am o secretie, dar nu a iesit nimic nasol la analize.
Mad, lasa ca il descos eu de bagaj data viitoare. Am prins si eu odata o plecare de asta la o nastere. Abia intrasem in cabinet, era devreme si nu era Ramona, asa ca m-a lasat de paza acolo Si am pazit de nu am mai putut: m-am asezat bine pe canapeaua aia confortabila si am tras un somn bun pana s-a intors Cu comoda nu ar fi greu daca ai masina de aia de strans suruburile, multa rabdare si esti atenta. Daca nu, iti dau si tie nr tipului ala. E f de treaba. Hihihi, ce falcute are bebele tau.
Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Stati asa ca nu am luat menajera la bataie, ca nu a venit azi. Azi sunt eu menajera, decat sa ma bat singura. Teodora nu a venit, dar o astept pe Annisia sa imi dea vreo 2 sa imi revin. Oricum Alex e biata certata non-stop.
De la caldura o fi depresia, nu stiu ce sa mai zic, ca eu stau in casa la racoare. Problema este ca stau...ceea ce nu suport. Acum am spalat vreo 3 ture de rufe ale lui BB si am scos suportul la soare ca sa se usuce mai repede si sa le si calc.
Ma credeti ca vreau inapoi la serviciu? Acolo macar eram ocupata si ma simteam utila. Acasa innebunesc. Evident nu sunt persoana sa stau acasa, nici macar sa ma ocup de copil.
Annisia, nu cred ca e de la lipsa sexului, nici aia nu imi mai trebuie. De fapt zau daca stiu ce mai vreau ...m-as duce naiba in lume sa calatoresc, dar cam greu in situatia data.
Cat despre Maalox, cred ca eu sunt de vina, ca am scris cand cu un A cand cu 2 si de aici incurcatura.
Hai ca ma duc sa mai tip la copil...doamne nu sta o secunda si nu mai prostii face si de dimineata am strans de 4-5 ori dupa ea si e la fel de dezordine.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Nu va ingrijorati daca mai dispar cateva ore, dar nu merge netul, stau pe zapp si ma enerveaza si asta. In plus trebuie sa stau intepenita pe scaun in birou cu calculatorul si mai rau ma umflu. Asa ca mai trec din cand in cand. Pupici.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
luy spune:
alehiam, ce falcos e bebe Robert... E un scump
Maruntzica, ne bucuram ca BB sta cuminte acolo si nu a mai scurtat colul. Promite-i si tu ceva frumos daca mai are rabdare pana la DPN !
myral, tu cum mai esti ?
sim, bravo pentru ca te-ai descurcat cu montatul ! Ce mai urmeaza pe lista de achizitii ?
kriss, nu cred ca umidificatorul asta este indispensabil. Cred ca se foloseste mai degraba iarna, sa nu fie aerul prea uscat. Oricum, n-am auzit pana acum sa-si fi luat fetele...
Luy 34+ cu
cecilia L spune:
Sim, mie la ultima analiza de secretie mi-a iesit nu stiu ce levuri, pe care cica le-am tratat cu ovule MACMIROR, dar degeaba, atunci nu aveam scurgeri, acum am.Oricum tb sa le tratez daca vreau sa nasc natural.
Am citit pe net ca la 2,2 kg bebe al meu este in grafice, fata de al tau Sim este un pitic, dar lasa sa fie sanatosi toti bebeii nostrii.
Roxana parca tu mi-ai scris odata de gr de maturare a placentei, e devreme pt gr2?
cecilia,33+Cristian