Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mami si Tzuc, casa de piatra!! sa fiti fericite!

Roxana, da, e cod rosu si nu se recomanda iesirea din casa dupa ora 11 pana pe la 18. Eu am iesit la 8-9 dimineata sa platesc niste facturi si deja erau 35 grade. Acum sunt peste 40 afara.

Mandarinutza 33+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ripley, superba camera fetelor. Cred ca ati muncit mult dar a meritat.

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Sim ma bucur ca e totul ok !
Ripley e foarte draguta camera
Roxana eu as zice sa nu mai iesi la cumparaturi pe caldurile astea; e crima, zau

Tomitza 33+ Natalia Ioana
MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi,

Am intrat sa vad ce faceti in dimineata asta, vad ca, caldura ne topeste...Nu am apucat sa citesc chiar tot din urma asa ca nu o sa va scriu despre asta.
Eu sunt bine, am emotii, ma pregatesc sa plec la dr., la ora 13 trebuie sa fiu acolo, ma duce sotul, eu nu am curaj sa merg singura. Abia astept sa-mi vad bebitul, cat a mai crescut si bineinteles ce pozitie are.......sper sa fie totul bine.
Va povestesc cand ma intorc.

cecilia,33+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Offf, mai fetelor, sunt prizoniera in propria casa. Urasc caldurile astea, nu mai pooooot. Oricum cred ca nu reusesc sa ma sincronizez cu prietena mea nici azi, deci plictiseala maxima. Cred ca revin la treburile casnice. Poate doar o baie scurta in piscina...

Gabi, eu nu mai sunt umflata, cu toate caldurile. Adica am niste pernite f mici si nu permanente. Mananc ca si inainte, insa beau multe multe lichide. Minim 1 l lapte pe zi, 3 l de apa, plus sucuri si siropuri. CM 85% nu sunt impozabili, platesti numai CAS la ei.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Cecilia succes la doctor !

MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Tomasa tu nu mai zici nimic ?
sa stii ca si eu vrea sa incep casa la anu' si o sa te bombardez cu niste intrebari

MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cu tot aerul conditionat, tot rau ma simt. Cum trece ora 11, parca mi se pune ceata pe creier. Mi-am sunat acum doctorita si a zis sa beau SI MAI MULTE lichide. Mai am putin si ma fac rezervor de apa. Asta ca sa numai spun de drumurile pe care le fac la toaleta. Maine imi ies si rezultatele analizei de urina. Sper sa nu fie schimbari in rau, ca in bine nu mai sper.

Gabriela, tu bei suficienta apa? Incearca sa limitezi sarea si bea muuuulta apa. Ai sa vezi dupa trei-patru zile ca se simt schimbari. Eu trebuia sa beau minim 3 litri de apa inainte de canicula. Acum mi-a zis sa beau cel putin 4-4.5 litri de apa.

Ripley, super super camera le-ai aranjat fetelor. Si ai dreptate pana la urma: ceea ce facem in casa facem pentru noi, asa ca banii cheltuiti mi se par justificati. Prefer sa fac economii la alte prostii, insa nu la confortul nostru.

Amar, sper sa fie totul in regula. Dureri de spate am si eu, destul de puternice. Dar sunt din cauza pozitiei si a lipsei de miscare. Tinem pumnii la doctor.

Rox, te invidiez pentru energie. Eu nu ma simt in stare nici sa ridic un deget. Pur si simplu zac si Miruna saraca ma bombardeaza cu tot felul de "solicitari" de la care incerc sa ma eschivez elegant. Mi-e si mila de ea, dar n-am ce face. La noi in curte bate soarele cumplit pana pe la ora 15. SI ea sta saracuta cu nasul lipit de geam si se uita la piscina ei gonflabila, plina cu apa. Aseara n-am indraznit sa deschid geamurile si usile decat pe la 7 seara.

Cecilia, sunt convinsa ca totul o sa fie bine la control te asteptam cu vesti.

Ana 34+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by luy

Emma, acu' cica de joi se racoreste... Uite asa ne duc ei cu zaharelul

Luy 34 fix cu

Exact ce ziceam eu.... ba e joi ba e vineri si tot asa...ufff!

Emma 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Buna feteleeeeee
Gata , am intrat in concediu, yupiiiiiiiii ce bine este acasa.
Am inceput in forta, m-am trezit la 7 dimineata sa fac mancarica si pana la ora asta am facut o gramada de treaba.....mancare, curatenie acum am facut baita si ma bag la somnic.

Aniast,nu m-am gandit pana acum la CIC, eu tot zic ca mai este timp dar nu stiu ce o fi in capul meu, zau.....
Am o prietena buna care tocmai a nascut si o sa o intreb pe ea ce trebuie sa facem si promit sa vin cu noutati.

Madalina 33+

Mergi la inceput