Buna, am si eu o problema: pana acum foloseam L'oreal decontract, dar nu o mai suport acum de la caldura. As dori ceva hidratant si antirid, dar care sa se absoarba repede si sa nu mai imi lase fata "grasa"
Depinde de ten, insa vara cam toate cremele le simtim prea grase. Eu folosesc aslavital, dar desi toamna, iarna si primavara imi place , acum parca imi simt tenul prea gras si incarcat.
Eu folosesc acum Nivea hidratanta de zi, si seara cea de noapte.
de-ale gurii
(1 an si 8 luni)
eu sunt adepta cremelor naturale, am gasit un site super pe net: http://www.flpaloevera.ro/produse, se pot comanda, dar sunt cam scumpe.
Peste crema ta pt.ten, pulverizeaza 5 secunde apa termala de care vrei tu,Vichy sau Avene, si va fi ok.Chiar si in timpul zilei ,cind simti ca transpiri si te simti incomod, o poti folosi.Eu o tin la frigider.
Crema mea preferata este Miyokine de la Vichy.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
Dintre toate cremele folosite pe timpul verii, Neutrogena mi s-a parut cea mai usoara.
www.articoledepetrecere.ro
Fetelor,un sfat pe care l-am primit de nenumarate ori si pe care l-am urmat: nu folositi creme de fata,folosito gel.(creme gel)
Exista si la loreal si la multe alte firme.
E mai racoros decat o crema,nu este gras,are particulele mult mai mici.Asta inseamna ca se absoarbe mai adanc in pori.nu ramane doar la suprafata.
Eu folosesc creme gel de fata si sunt extrem de multumita.
Avantajeaza in deosebi tenurile mixte,deoarece controleaza sebumul in partile grase si nu usuca partile uscate.
Eu sper sa va fie si voua de folos.
ladyJ