Evenimente culturale

Evenimente culturale | Autor: Adrianaa

Link direct la acest mesaj

Dezlantuit pe scena, dezlantuit in public: Dan Puric a criticat programul Capitalei Culturale Europene

A doua zi dupa spectacol, simbata, Dan Puric a tinut o conferinta de presa, in care a criticat programul Capitalei Culturale, pe care l-a caracterizat ca fiind o „mascarada penibila“

„Sibiul este un fenomen care s-a ratat din plin. Calitatea inalta lipseste, dar se mimeaza“, a declarat Puric.

http://cotidianul.ro/index.php?id=12501&art=32677&cHash=c5f82d917f

www.youtube.com/watch?v=ozbW52xQfts" target="_blank">Dan Puric - 1
www.youtube.com/watch?v=ucicXJq2LMg&mode=related&search=" target="_blank">Dan Puric - 2

istorioare cu talc (pentru copii)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

E asa reconfortant sa mai asculti si ceva destept din cand in cand.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Fara nici o legatura cu subiectul vreau sa va spun si eu of-ul.Am cautat pe la" Prieteni...."Sibiul dar nu am gasit nimic asadar: am fost sambata in Sibiu si am ramas foarte placut impresionata de cum arata,curatenie,liniste,superb.M-am indragostit de Sibiu.Eu stau intr-un oras foarte aglomerat.

Multumesc si ..scuze!
ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

"Reflexiile lui Narcis" este spectacolul care va prinde viata prin intermediul trupei franceze Ilotopie.
Acest spectacol va avea loc sambata si duminica (28,29 iulie) la ora 21.30 in Parcul Tineretului si este inclus in Festivalul ApaAerFoc. (Narcissus reflects) deseneaza pe suprafata apei un spatiu suprareal, ce graviteaza în jurul mitului lui Narcis, prin care actorii isi pun intrebari asupra individualitatii umane. Cum, in societatea zilelor noastre, mai putem aspira sa fim unici. Luciul apei este scena lumii noastre, este reflexie si reflectie.

Narcis era, potrivit legendei, un tânar frumos, care s-a îndragostit de imaginea lui oglindita în apa, fiind pedepsit de zeita Nemesis pentru ca a respins dragostea nimfelor. Mistuit de aceasta dragoste fara leac, tânarul moare, jelit de nimfe, iar când acestea vor sa-i puna corpul pe rug, acesta se preface într-o floare galbena;, învelita; în mai multe foi albe. Interpretarea acestui simbol are în vedere vanitatea, egocentrismul si satisfactia de sine.

Asadar, bucuresteni, sa mergem la spectacol!

istorioare cu talc (pentru copii)

Mergi la inceput