sotia ideala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by principe

la cite defecte ai ,sigur nu te-ar fi ales stii sa faci papica?? nu!..pai vezi ca nu te vrea...eu cred ca a fugit cu donia perfectica.

monica mami de printz

Stiu sa cheltui bani. Nu-i suficient?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

De asta mai bine sa-si ia gonflabila.La o adica poti s-o iei si la mare,in loc de colac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Bani sa aiba ca femei ideale se gaseste peste tot.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Alea parca se numesc altfel nu femei ideale.Daca ele-s ideale, noi cum mai suntem?Fraiere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sper sa nu ne doreasca si Gelu ceva cum ne-a dorit paraluta....(mai bine isi punea nickul parasuta ca se potrivea mai bine.)
Ca suntem criminale cu toatele!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lemoni

Sper sa nu ne doreasca si Gelu ceva cum ne-a dorit paraluta....(mai bine isi punea nickul parasuta ca se potrivea mai bine.)
Ca suntem criminale cu toatele!!!!

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Ca ne trimite la facut magiun sau ca ne scoate dintii pe viu?sincera sa fiu,mai bine-i fac magiun sa-i ajunga pt. 3 vieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by iuliana_2007

poze

Alea parca se numesc altfel nu femei ideale.Daca ele-s ideale, noi cum mai suntem?Fraiere?

Femeia ideala in ziua de astazi este 1,80 cm,sani,picioare,fund,cica gospodina,sotie(femeie in pat),prietena si mama si cu ce o tii?
Noi nu suntem fraiere Wonderful,ci femei...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

ah ce rele sunteti , ati ajuns si la gonflabile, saracu Gelu cand o sa intre pe aici il faceti sa

un lucru e clar, Gelu nu-i pe aici sotia ideala, noi suntem rele, nu suntem harnice ca stam toata ziua pe DC si barfim

mi-am adus aminte de vorba cuiva, no offence si comparatia sper sa nu te deranjeze: "vaca buna o gasesti in grajd nu in targ"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

da chiar ca sunteti rele,rele, nu asa...pai ce sa va mai raspunda saracul..zice si el ca a intrat in vacanta ca sa nu mai fie nevoit sa...

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Iuliana mama,la 1,80m o tii cu scara de zugravit!Dar noi,alea de 1,60,ce,n-avem dotarile necesare?si inca_cum!'Esentele tari sunt in recipiente mici' a spus candva probabil o miniona ca sa le mai dea peste nas lunganelor si,nu-iasa,a avut mare dreptate.Omul meu are 1,90,e cat dulapul,si uite ca-i fac fata,chit ca-mi spune,cand mergem pe strada sa nu mai stau in genunchi.Il bag undeva si ma...tarai mai departe

Mergi la inceput