sotia ideala
Raspunsuri - Pagina 6
iuliana_2007 spune:
Gelu cred ca s-a suparat pe noi...nasol.
Noi femeile suntem in general dificile cica si nu stiu cum va gasi Gelu o sotie ideala....
E mult de munca...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
Poate cloneaza una dar nu stiu unde gaseste originalul.Lasa-l sa caute ca asa se maturizeaza oamenii.
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Poate cloneaza una dar nu stiu unde gaseste originalul.Lasa-l sa caute ca asa se maturizeaza oamenii.
depinde cat dureaza "maturizarea" asta....
ca poate sa piarda toate trenurile
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
A_Iulia spune:
Ei ash, cum sa se supere pe noi, ce, a innebunit?
Noi asa niste dragute si delicate... i-am oferit asa niste informatii de pretioase, si el nici macar mersi nu zice?
Adina + Olivia 04.03.2004
ilse spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Cine viseaza un partener ideal sa citeasca"Povesti nemuritoare".
sau "Romeo si Julieta" dar atentie la neatentie ca aia murira puberi si nu avura timp sa spele ciorapi si sa gateasca o tocanitza.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ei ash, cum sa se supere pe noi, ce, a innebunit?
Noi asa niste dragute si delicate... i-am oferit asa niste informatii de pretioase, si el nici macar mersi nu zice?
Da,am fost pline de solicitudine si gratis.Nebun sa fii sa nu ceri astfel de sfaturi de la noi.Oare mai e vreunul nelamurit?Ca il rezolvam cat ai zice 'tasta'!Cred ca ne-a injurat de ne-au mers filgii.Noroc ca nu s-a inventat PC cu senzori.
principe spune:
eu cred ca daca mai citeste mult ce spun femeile...se reprofileaza si o sa-l pierdem ,un barbat minus!
monica mami de printz
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by principe
eu cred ca daca mai citeste mult ce spun femeile...se reprofileaza si o sa-l pierdem ,un barbat minus!
monica mami de printz
Principe, ca sa-l pierdem trebuie sa-l fi castigat mai intai.
Al meu nu era clar.
principe spune:
la cite defecte ai ,sigur nu te-ar fi ales stii sa faci papica?? nu!..pai vezi ca nu te vrea...eu cred ca a fugit cu donia perfectica.
monica mami de printz
wonderful spune:
Poate-si ia una gonflabila cu baterii.Aia nu comenteaza,nu cheltuie,nu bombane,nu nimic.E adevarat ca nu prea e gospodina,dar macar tace!