sotia ideala
Raspunsuri - Pagina 5
wonderful spune:
Ce s-o mai lungim atata,nevasta sau sot ideal NU exista,Cum Doamne iarta-ma sa fie posibil?Suntem ingeri din timpul vietii?Poate exista,in cel mai bun caz,sotie f. buna,adica aceea de la care primesti cam ceea ce-ti umple inima de o stare de bine.Dar n-o pate face singura,ci alaturi de un om la fel de bun.Si reciproca e ,desigur,valabila.O casatorie nu poate dura doar prin truda unuia.Dar si daca ceri prea mult exista riscul sa te alegi cu mainile goale,asta ca sa ma exprim elegant.
iuliana_2007 spune:
Eu cred ca si-a gasit femeia ideala de nu a mai dat pe aici?
Nu il mai intereseaza vorbele noastre de duh.
O fi si suparat ca suntem rele.
Cate pretentii dom'le...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
slimatei spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Poate a mai coborat cu picioarele pe pamant.
tot ce e posibil....
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
Bluel spune:
Parca am citit pe aici pe undeva ca a plecat in concediu, dar se intoarce el si poate vine de acolo si cu sotia ideala si ne-o prezinta si noua!
april spune:
Sa taci, sa faci mancare, curatenie si sa grijesti copiii....asta o fi reteta femeii ideale pt UNII dintre barbati...nu pt toti, cu siguranta.
Loma spune:
Bluel japonezele nu gatesc, tot ei gatesc, deci nu prea se incadreaza in tiparul lui Gelu.