Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 9
belutza spune:
Da` , pai asta-i cu samanta de scandal in casa si o trage si pe blonda aia urata cu parul putin lung , nu stiu cum o cheama. Cat s-o tina astia de la canal d ? toata lumea suna si spune ca si-a facut-o cu mana ei .. iar de votat , cred ca n-o voteaza nimeni,
belutza
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutza
Da` , pai asta-i cu samanta de scandal in casa si o trage si pe blonda aia urata cu parul putin lung , nu stiu cum o cheama. Cat s-o tina astia de la canal d ? toata lumea suna si spune ca si-a facut-o cu mana ei .. iar de votat , cred ca n-o voteaza nimeni,
belutza
Eugenia.Ce lipsa de cultura din partea tanu stiu ce stilisti au astia,ca puteau sa-i faca alta pieptanatura.Parca-i un catzel plangacios.
belutza spune:
Daaaaaa si pare si neajutorata ..
Da` sunt toante rau femeile astea. Imediat le sare tzandara .. Irina aia ce se enervase azi... vai vai .. nervoasele de ele..
belutza
belutza spune:
wonderful - din cate observc , cred ca noi suntem singurele care ne mai uitam la emisiune ... ca doar noi comentam pe aici
belutza
mira_m spune:
Si eu ma uit, de fapt mai mult ascult.
Atunci doarme fii-mea si eu spal vasele, fac papica...cu fond sonor de catze!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
wonderful spune:
quote:
wonderful - din cate observc , cred ca noi suntem singurele care ne mai uitam la emisiune ... ca doar noi comentam pe aici
belutza
Singurele fraiere,vrei sa spui.
belutza spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
belutza
Singurele fraiere,vrei sa spui.
belutza
Bysko spune:
Si eu ma mai uit ca inca astept barbatii! Vre-o urma de ei?
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Si eu ma mai uit ca inca astept barbatii! Vre-o urma de ei?
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
Doar daca vin americanii,ca si bunicii nostri ii asteptau.
belutza spune:
eheeeeeeee, pana se hotarasc femeile... doar ati vazut ce pretentioase sunt ... daca le-or face asa la toti , tare mi-e ca o sa se casatoreasca intre ele
belutza