Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 10
belutza spune:
Aaaaaaaa, Irina ... ce ma bucur. nu mi-a placut de ea. doar ea a iesit ? nici o aurita?
belutza
wonderful spune:
Aiuritele au numit o arint. si invers.Mi-a cam picat rau la stomac Carmen,aia din Craiova,e cam dura si cam mitocanca.A facut-o pe una 'gloaba',cica era nervoasa.Parca-s o adunatura de tzatze cu sortul in fatza si care se cc peste gard.
belutza spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Aiuritele au numit o arint. si invers.Mi-a cam picat rau la stomac Carmen,aia din Craiova,e cam dura si cam mitocanca.A facut-o pe una 'gloaba',cica era nervoasa.Parca-s o adunatura de tzatze cu sortul in fatza si care se cc peste gard.
Ma asteptam sa iasa Lucia , baba aia nesuferita.Nici eu nu o pot suferi pe Carmen,are niste fitze de 2 lei , se crede cine stie cine si asta.
belutza
allisi spune:
asa e wonderful .fara baba LUCIA nar avea farmec emisiunea asta de ca..t.pacat ca ne pierdem timpul uitandune,dar ce sa facem e ca drogul.e adevarat ca si acea Carmen e de o rautate se si vede pe ochii aia ai ei,. fetele de argint inca par tare cumintele ,oare or fi avand si ele ascunse ceva coltisori ca si Monica de la NPM.?
belutza spune:
Cine stie... eu chiar ma asteptam la astea mai tinere sa fie mai rautacioase .. babele ma asteptam sa fie mai diplomate din cauza varstei si a experientei pe care o au in spate , dar s-au dovedit a fi mult mai rele decat cele tinere.
belutza
belutza spune:
Ziua , la ora respectiva chiar nu ai la ce sa te uitzi si sincera sa fiu decat sa ma uit la telenovelele de la acasa prefer sa ma uit la aceasta emisiune.
belutza
iuliana_2007 spune:
Nu prea imi place emisiunea asta deloc.Eu zic ca ar fi trebuit sa o gandeasca altfel.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze