Un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Nu prea imi place emisiunea asta deloc.Eu zic ca ar fi trebuit sa o gandeasca altfel.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mai bine sa se gandeasca s-o elimine de tot.Ar fi fost mai fain daca chemau barbati in loc de femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am citit cu avant toate cele 7 pagini. La ce emisiune va uitati fetelor?
Am inteles ce canal, da' in ce zile, ore, samd? Sau e toata ziua?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Am citit cu avant toate cele 7 pagini. La ce emisiune va uitati fetelor?
Am inteles ce canal, da' in ce zile, ore, samd? Sau e toata ziua?

Fereasca Sfantul sa fie nonstop.E each zi la 13,15 si sambata pe la 21,parca.daca nu te-ai uitat,nu-i mare paguba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Thx
I will join the club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Te asteptam Adinutza... ca .. dincolo de atatea subiecte cu inselat s.a.m.d ne-am cam saturat ..

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Fetelor am dat si eu de voi. Si ma mai uit la emisiune din cand in cand.
Tate mai sunt doamnele de aur. Maiculita cata rautate

Mergi la inceput

DAaaaaa. Cred ca as inebuni daca as sta intr-o casa cu atatea babaciuni , si rele pe deasupra.

belutza

Mergi la inceput

Adevarul e ca eu n-as suporta sa stau intr-o casa numai cu(daca scriu iar mi-l cenzureaza) DOAMNE ,sa fiu ultradraguta cu toate ca sa nu ma elimine si sa ma aleg ca sot cu-n specimen sau cu un kk.As pleca dupa 3 zile chiar daca ar trebui sa sar gardul ala inalt.

Mergi la inceput

wwonderful,

sau pana la urma nu te-ai alege nici macar cu un sotz :))

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Cat tambalau a facut Carmen aia pt o felie de pepene,nu-mi vine sa cred,niste apucate toate.

Cica au frigiderul plin dar se cearta pe pepene,ii era tare greu sa ceara daca i se umfla tzatza la astia de le tine in casa.

O mare adunatura de tate,nici nu ma mir ca nu prea vad barbati care sa se ingesuie pt presupusele doamne.Olga parca a iesit de fiecare data prima nu?

A sunat un astazi si s-a luat de Olga ca s-a dezbracat in costum de baie si s-a bagat in piscina si ca este femeie la 60 de ani si nu se cade sa faca asa ceva mai ales ca are si o gramada de grasime pe ea ,cat de penibil.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput