Un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

de unde ti-ai dat seama??!!!

Ioana
16+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

offff parerile sunt impartite dar nici cu Eugenia nu mi-e rusine..toti au o doza mai mare sau mai mica de falsitate ,nu zic ca sunt fan Petre dar Eugenia a facut cateva gafe majore ...le compatimesc pe nurorile ei ..saracele ce or suporta acasa

Dana 14+
ecobb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by raluca_

Petre ala e un prefacut doamne prost sa fi sa nu il vezi cat este de prefacut, joaca un teatru foarte ieftin. Elena deschide ochi de 5 ori inainte sa iti iei o asemenea specie.E disperat dupa premiu se vede de asta plangea in seara eliminarilor nu dupa elena plangea dupa banii sa gandit ca pierde banii asta era! ca doar o saptamana ipsea[eugenia merita sa castige!

raluca

Mey,nu mai fiti rele!Ori chiar suferea ori avea hemoroizi in stare activa.Ceva il mistuia totusi.
Cine sa mai inteleaga fomeili?Daca un barbat nu plange,e lipsit de sensibilitate.Daca plange,ori e kkcios,ori e prefacut!

Mergi la inceput

wonderful

Dana 14+
ecobb

Mergi la inceput

Cand e finala,ca mi s-a acrit de aurite si argintate?Aoleo,dupa aia incepe iar npm 2,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

despre petre: mai, plangea cu atata patima, ca la mine a avut efect inversnu stiam daca sa-mi fie mila de el sau sa-l consider deplasat.prea plangea cu patima pentru un barbat. mie nu mi se pare deplasat ca un barbat sa planga, dar petre plangea mai ceva ca o ia o pauzare.
of, banii astia, cum te fac din om neom. bine ca se termina, ca mai au putin si se sfasie intre ei!
cat despre morcov, exact ca un morcov s-a comportat!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Ce morcov?Care morcov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Morcov=Dumitru/Mitica.

Mie cel mai de soi dintre candidatii la <<un nou inceput>> mi se pare Cornel.Si chiar mi se pare ca un merit al Eugeniei este ca a canalizat atentia acestuia. Ca o fi ea soacra cu figuri...nu neg...figura si teoriile emise intaresc aceasta presupunere! ;)

Astept sa se termine odata...ca deja vireaza in altceva...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Edessa

Morcov=Dumitru/Mitica.

Mie cel mai de soi dintre candidatii la <<un nou inceput>> mi se pare Cornel.Si chiar mi se pare ca un merit al Eugeniei este ca a canalizat atentia acestuia. Ca o fi ea soacra cu figuri...nu neg...figura si teoriile emise intaresc aceasta presupunere! ;)

Astept sa se termine odata...ca deja vireaza in altceva...

Ca si unele discutii de pe forum;incep bine si se termina c-o paruiala virtuala.

Mergi la inceput

parca sambata e vorba sa se termine ...eu cand o vad pe Eugenia imi aduc aminte instantaneu de ligheanul cu chiloti amestecati cu posoape de bucatarie ...acum nu aruncati cu rosii in mine dar daca asta mi-a ramas in memorie nu am ce face

Dana 14+
ecobb

Mergi la inceput