Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 15
mira_m spune:
Eu m-am distrat tare multe aseara cu nenea Mitica. Se lauda ca un pustan cate cuceriri a facut el, ca imediat dupa ce a iesit din casa mama lui Petre l-a contactat....Jalnic...si radea ca o grebla....
De fapt nenea asta a avea o relatie cand a intrat in casa, o are si acum si s-a dus sa castige niste bani...
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
wonderful spune:
Deci s-a dovedit a fi un gunoi nu om.Pa cat de Iuliana,parca asa o cheama.Azi am vazut ca au inceput certurile din cauza banilor.Jalnic si penibil.
Edessa spune:
Si de ce o fi prostit-o in halul asta Dumitru pe saraca Iuliana?? Ce planuri de nunta..., ce texte scotea din el...Jalnic!
DanaD29 spune:
ce am vazut in emisiunea de azi !!!!de la paranoia cu hocus-pocus "mi-ati furat tigarile!" si medicamentele ...cred ca pilula de calmare pana la chiloti bagati la clor cu lavetele de bucatarie ....nu ca au inebunit cu totii,spatiu inchis duce la retard mintal !! bine ca se termina emisiune pt ca daca ii mai tine mult acolo s-ar musca intre ei(nu doar la figurat) il si vad pe Alex cu dinti infipti in jugulara la vre unu ,Eugenia aruncand cu oala cu apa fierbinte peste nu stiu care si Carmen ascutind o toporisca (pt a reduce suferinta victimei)
Dana 13+
ecobb
DanaD29 spune:
Doamne ce imaginatie bolnava am si eu dar oamenii aia chiar sunt la un pas de a ceda psihic
Dana 13+
ecobb
wonderful spune:
Azi nu m-am uitat,ca-ncepe scoala si tre' sa am mintea odihnita.Nici nu cred ca le mai pasa de nici o nunta ci numai de premiu.Ptiu,banii astia nenorociti.
Dumitru a fost un porc ordinar.Iuliana l-a crezut pt. ca a vrut sa spere,biata de ea.
Edessa spune:
Saraca Iuliana...cred ca se simtea tare singura si era avida de tandrete ...de-aia s-a lasat asa de usor <<pescuita>> de individul ala dubios. Cred ca i s-au iertat multe la intrarea in casa fiindca avea un aspect cat de cat <<comercial>> comparativ cu cei care s-au prezentat la selectie. Dar nu va amintiti cat de vulgar era in dialogurile pe care le purta cu ceilalti?? Bine macar ca <<l-au citit>> fetele de argint si l-au eliminat.
Au mai zis ceva despre ce face Iuliana? Il mai vrea???! Nu am apucat sa mai vad saptamana asta...
DanaD29 spune:
cand am vazut-o eu ultima oara pe Iuliana zicea ca nu-l mai vrea ,ca nu-i mai trebuie ,dar cine stie ...ramane de vazut ...offf dragostea asta ...sau banii astia .....
Dana 14+
ecobb
raluca_ spune:
Petre ala e un prefacut doamne prost sa fi sa nu il vezi cat este de prefacut, joaca un teatru foarte ieftin. Elena deschide ochi de 5 ori inainte sa iti iei o asemenea specie.E disperat dupa premiu se vede de asta plangea in seara eliminarilor nu dupa elena plangea dupa banii sa gandit ca pierde banii asta era! ca doar o saptamana ipsea[eugenia merita sa castige!