Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 12
wonderful spune:
Dincolo de antipatii/simpatii, eu am inceput sa le analizez pe femeile astea cu mai multa indulgenta.Tot spune Gabi ca ele nu fac nimic toata ziua.Pai tocmai asta te innebuneste,sa zaci,sa barfesti fara sa ai un program concret.Si in plus sa mai inghiti si comentariile rautacioase ale celor care dau tel.In final e un razboi al nervilor.Eu n-as rezista,cred ca i-as mushca pe toti.
De asta nici nu m-am inscris.
belutza spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Dincolo de antipatii/simpatii, eu am inceput sa le analizez pe femeile astea cu mai multa indulgenta.Tot spune Gabi ca ele nu fac nimic toata ziua.Pai tocmai asta te innebuneste,sa zaci,sa barfesti fara sa ai un program concret.Si in plus sa mai inghiti si comentariile rautacioase ale celor care dau tel.In final e un razboi al nervilor.Eu n-as rezista,cred ca i-as mushca pe toti.
De asta nici nu m-am inscris.
eu daca ma inscriam , ma duceam si-l luam si pe al meu ... ca sa castigam noi
belutza
wonderful spune:
Esti sigura ca se inscria la interviu?Daca o lua pe Lucicutza sa-i faca niste zacusca_cum numa' ea stie?
belutza spune:
quote:Haaaaaaaa , pai le spargeam capu` la amandoi ... sau .. o luam pe lucicutza la mine sa-mi faca si mie neshte zacusca ..
Originally posted by wonderful
Esti sigura ca se inscria la interviu?Daca o lua pe Lucicutza sa-i faca niste zacusca_cum numa' ea stie?
belutza
wonderful spune:
Ce te face sa crezi ca mai scapai de ea?Complota pana te dadea afara din C-ta nu numai din casa.
belutza spune:
Heh ... nu ma facea ea pe mine ... cum sa nu scap de ea .. i-ar placea ei unu tinerel si frumusel , da` e luat .
Sa stea acolo la concurs sa -si aleaga un mos de varsta ei..
belutza
iuliana_2007 spune:
Dar poate o lua pe Ancutza ca stie sa faca budinca si este mai tanara,atunci ce faceai?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Dar poate o lua pe Ancutza ca stie sa faca budinca si este mai tanara,atunci ce faceai?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
sau venea Carmencita si-i facea o supa de broaste testoase.Vezi ca_cu aia nu te pui.Cum o contrazici iti arde una de zici si faci ca ea.Femeie hotarata!!!D-aia e solo.
iuliana_2007 spune:
Sa nu o mai necajim ca se supara pe noi.
Te-ai suparat pe noi bELUTZA?
poze
wonderful spune:
E suparata ca nu mai poate merge la plaja.A plouat azi in C-ta de au ajuns delfinii in centru.