Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Andicu- e o senzatie incredibil de emotionanta cand simti din doua directii miscari, mai ales prin cate suferinte am trecut noi Fiv-oasele...
Cellu-ma bucur ca ai trecut cu bine peste amnio.Acum stai cumintica in patuc

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cellu sa dea DD sa fie bine!
Andicule te pregatesti de botez? Spor la treaba! Sa fie intr-un ceas bun!
galuscutelor voi cu ce va mai ocupati? si la voi e cald?

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Cellu suntem alaturi de tine si o sa vezi ca rezultatul va fi cel bun. Nu-mi pot imagina cum poti lua o hotarire atat de importanta in 10-15 min, dar vei vedea ca totul va fi bine
Andicu multumim pt lamuriri si asa cum a spus si galuscuta cand simti doua gogoloaie tari in burta nu stiii pe care sa pui mana mai intai de drag. Eu il mai chem si pe sotul meu sa simta dar daca sta prea mult se plictiseste, barbati ce vrei
Sa stiti ca nici noi nu vom spune cand vom cumpara ceva pt ca prefer sa evit discutiile de genul "sa nu luati nimic inainte, totul dupa". Mi se pare o tampenie mai ales ca am asteptat atata momentul sa fim mamici incat pregatirile si cumparaturile vreau sa le facem in tihna si sa ne bucuram de ele, sa le alegem impreuna, nu atunci cand sunt la spital sa trimit pe cineva sa-mi cumpere un body sau mai stiu eu ce. Iar camera vreau sa fie gata ca atunci cand ne intoarcem de la spital sa venim cu puiutii in patuturile lor si nu sa ii pun in patul nostru si sa dau din colt in colt de unde fac rost de patuturi. Oricum eu stau destul de mult acum pe net, deja cam stiu oferta de la toate magazinele on-line asa ca in septembrie vom stu incotro sa o luam, asta daca ma mai pot misca deoarece mi se pare ca ma umflu de la o zi la alta. O sa incerc sa va pun o poza sa vedeti cata sunt (kg nu am luat decat 6)

mona 20 + Alexandru si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

va astept la un nou capitol aici

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput