Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna,

Fetelor voi stiti ceva de Cellu?

Anaist bafta multa!

Aurel-Cris success la cerclaj. O sa fie bie!

Pussi ai dreptate ca avem nevoie de o pauza mai mare...Problema este ca timpul nu ne prea permite fiindca toti dau vina pentru cele intamplate pe varsta. Asa ca nu prea indraznim sa riscam. Va urmaresc mereu si incerc sa-mi fac curaj. Nu e usor...

Va pe toate si sarcini usoare!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Dream - nu demoraliza, eu cunosc aici neo-mamici de peste 40 de ani (fina mea a nascut la 42 de ani si nasa mea la 45), cand am fost ultima data la control era o gravida de vreo 50 de ani.
Si inca ceva , la clinica unde am facut FIV in Austria ,prea in varsta pt. fertilizare se refera la femei de peste 45 de ani, nu 36 ca ai tai .

18+ Amadeussi Cesar

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

http://community.webshots.com/album/560345621TtVTYk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

delfi de spitalele din Buc. nu stiu mare lucru, dar iti pot spune ca e bine sa te orientezi catre spitale cu sectie de prematuri bine pusa la punct! Asta e cel mai important!Cu patul, si eu incerc cat de mult pot sa stau ...
aniast de luni ma apuc de baia si camera fetelor(adica mesterii) si pe 01.09 le comand mobilierul... cu tot cu pastuturi si ce mai e nevoie! Si mai ai rabdare... oricum s-a lasat asteptat si ca sarcina... asa ii place lui, sa vezi cum or sa-l asteptele si fetele mai tarziu
aurel cris bafta la cerclaj
galuscuta azi merg la frezat, sa fim frumoase foc.
dream tu sti cel mai bine! De cellu nu stiu nimic !

va pupam

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Du-te,du-te Pussi si fa-te mumoasa,mamica cu bulinutze.Eu ma simt mai bine cu parul tuns .

18+ Amadeussi Cesar

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

http://community.webshots.com/album/560345621TtVTYk?vhost=community

Mergi la inceput

salutiiiiiii.. suntem frumoase foc!

Voi ati vorbit cu dr.-ii vostri despre AC dupa nastere. Am inteles ca ar fi ok ca dupa perioada alaptarii sa ieie AC o perioada mai lunga de timp, in functie de nr. FIV-uri facute si de ovocitele rezultate! Asta in functie de pacienta si de cauzele starilitaii desigur, pt. a evita intrarea in menopauza precoce datorita terminarii rezervei ovariene! Nu stie nimeni nimic de asta??

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare fetelor,
Voi cum stati cu miscarile bebeilor ca eu ieri parca nu i-am simtit de loc, acum ma ciocaneste cel de sus iar cel de jos parca il simt numai cand sughite ca sunt niste miscari slabe si ritmice. Cred ca incep sa am si eu probleme cu parul dar parca nu ma indur sa ma tund. Tocmai mi-am luat o vopsea crema fara amoniac sa ma fac si eu frumoasa ca de la inceputul sarcinii nu m-am vopsit de loc si acum nu stiu daca sa o folosesc sau nu.
Aniast sa stii ca incep sa pregatesc majoretele, asa de incalzire . O sa incerc sa ajung la baby expo dar nu stiu. Voi ati mai fost, au preturi bune? Oricum am discutii cu sotul ca eu i-am spus sa facem cumparaturi incepand cu septembrie, pt. ca in octombrie voi fi in 7 luni si daca doamne fereste e ceva sa fiu pregatita. El vrea mai tirziu, asa ca mai negociem si sper ca tot ca mine sa iasa, nu
Pupicei la toata lumea

mona 20 + Alexandru si Cristian

Mergi la inceput

delfi eu ma vopsesc cu L'oreal Casting.. e fara amoniac! Am comis-o de 3 ori si azi daca nu mi-e prea cald o mai fac odata! Eu mi-am convins sotul ca in sept. sa facem marea majoritate a achizitiilor pt. fete, cu riscul ca unele le tinem ascunse

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Helo burtici !
Delfi- la mine sunt zile in care se misca cand unul cand altul,alte zile cand stau linistiti .Pe Amadeus il simt mai tare ca e pe peretele anterior si-l simt langa buric ...cateodata mi se impinge i partea dreapta ,de mi se muta toata burta intr-o parte si pe Cesar , care e pe peretele posterior il simt mai jos in burta, putin mai usor ca pe celalalt...Si eu ma apuc incet din septembrie sa-mi pregatesc lucruri ca aici n-am pe cine sa trimit in locul meu la cumparaturi pt. bebei.
Pussi-si mie soacra-mea mi-a zis ca nu-i bine sa le iei prima nimic....eu ma si vedeam cu doi bebe in brate in pielea goala in decembrie prin magazine...ce tampenie...ba eu ma pregatesc din timp altfel devin isterica daca nu am lucrurile necesare cand am nevoie.
Eu nu m-am suvitat acum pana nu termina de cazut parul (ca doar s-o opri odata si-odata,nu?)

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici frumoase!

Sa va zic si eu din experienta proprie:
M-am vopsit in sarcina, pana in al3lea trimestru cu vopseluri mai usoare, fara amoniac pe cat posibil, iar n trim.3 n-am tinut cont ca cica n-are nici-o treaba vopsitul, dar e recomandat doar in trim.1 sa ai grija.
Parul a incetat sa imi mai cada dupa luna a4a de sarcina.
La Baby Expo carucioarele, patuturile, produsele cosmetice si de ingrijire pt bebelusi si gravide aveau oferte speciale sau reduceri.
In schimb la hainute...scuuuummp rau! de gravi mi-am luat cateva, dar nu pt ca erau mai ieftine, ci pt ca la mine in oras nu prea se gaseau (decat niste uratenii). CUm i-am zis si Pussilinei, eu am luat atunci carucior ( cu 15 % reducere) si set de bibe de la Avent ( cu vreo 50 ron mai ieftin decat in farmacie) si mobila, dar aia nu am cumparat-o de la expo, ci de la magazinul lor din oras.

Oare cum o fi sa simti miscari de la 2 bebei in burtik?? felicitari si copii cuminti va urez, sa va lase sa dormiti noaptea si cat sunt in burtik si dupa!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
vin si eu cu vesti. Am facut amniocenteza luni, dar am mai stat pana miercuri in spital. Ziua de luni a fost cam asa:
Dimineata, m-am internat, mi s-a recoltat sange, secretie vaginala si din col. Una dintre ele era pt testul Zeiwang, n-am gasit mai nimic desprea asta pe net. Testul era pt evaluarea membranelor, sa nu fie cumva rupte. Mi s-a pus o perfuzie cu litic si am asteptat sa urmez, cu inima cat un purice. Lucrurile s-au complicat pt ca testul acela pt membrane era slab pozitiv, normal ar fi tb sa fie negativ. In concluzie, riscul de avort in timpul interventiei, in cazul meu, era crescut! Membranele mele sunt slabite, dupa parerea dr, din cauza Ureaplasmei. Chiar daca a fost tratata, mi-a afectat membranele.
Deci - a trebuit sa ma gandesc si sa decid EU, daca mai vreau sa fac amnio', iar daca renunt sa ii anunt. Riscul mi-l asumam eu, (am semnat un consimtamant in sensul asta). Decizia tb luat in 10-15 min. Si pana la urma, am decis sa o fac.
Procedura a durat cred ca 15 secunde. Dupa o ora am repetat eco.
M-a tinut o zi in plus in spital, pericolul scade cu fiecare zi.
Ieri, inainte de externare am mai facut o eco. Era bine, lichidul era suficient, colul meu este inchis. Nu am pierdut deloc lichid amniotic si nici nu am sangerat. Durere - suportabila. Iar la locul punctie foarte putin. Ma doare burta uneori, dar nu stiu pe seama cui sa pun, pt ca eu oricum mai aveam dureri.
Doua sapt. tb sa stau mai mult in pat.
Acum astept rezultatul, ma rog sa fie bine. Sapt viitoare incerc sa dau un telef, poate este gata FISH-ul. Cariotipul e gata in 3 sapt.
Cam asa a fost, traiesc cu speranta ca rezultatul va fi bun si BB-le bine, chiar daca am riscat atat de mult.
Nu mai pomenesc nimic de starea sufleteasca pe care am avut-o si mai o am.

pt toate, toate
mai citesc din urma si revin

Cellu 18+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput