Gravidute prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
First_carmen, Thea M sa va traiasca ingerasii, sa va aduca numai bucurii si impliniri!!!! Felicitari mamicilor!!!!!
Aniast mi-ai dat deja emotii!!! Cred ca acum am realizat cat de putin timp mai este.
Medamaya1 eu am afcut gravibinon, pentru ca aveam dureri ca la CM noaptea si pot sa spun ca tratamentul m-a ajutat.
la toate fetele
betty7836+ cu
AMR 23 zile
august 2006
bulinutza noastra
galuscuta spune:
Medamaya - nici mie nu mi-au dat nimic cand am sangerat.Am luat Progefik 200mg (Utrogestan) de doua ori pe zi si atat.Mi-au zis ca nu exista medicament sau injectie care sa ma ajute sa tin sarcina daca e sa nu mai continue ,sa stau linistita in pat fara sa ma agit .E bine ca-ti curge maro, e nasol cand e rosu aprins.am mai scris ca mie mi s-a intamplat de 3 -4 ori .Dupa ce am trecut de 14 saptamani nu am mai avut probleme.De la 14 saptamani mi-au intrerupt si progesteronul , acum iau numai acid folic si stau la patuc.Oricum daca ai facut eco si bb-ii au batai de inima e OK ,stai linistita.
16+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
cellu spune:
MEDA, la fel ca fetele si eu cand am sangerat am facut Gravibinon 1 fiola la trei zile, apoi, de siguranta dupa ce s-a oprit sangerarea 1fiola/7zile. Utrogestan am luat tot timpul, 8cps./zi, abia din sap. 13, mi-am redus la 6cps. pe zi. Si obligatoriu stat in pat. Bine ar fi sa gasesti Gravibinon.
AUREL-CRIS, eu am baut ceai de menta cand mi-a zapacit stomacul antibioticul. Nu stiu sa fie contraindicat in sarcina. Pe mine m-a ajutat.
ANIAST si BETTY vin ingerasii!
-ici
Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
aniast72 spune:
pussi, n-am programat cezariana pentru ca nu o sa nasc prin cezariana. Daca bb ma lasa vreau sa nasc natural, cu epidurala. Asadar, dupa cum a zis dr., cand ma apuca contractiile sun la clinica, sun asistenta...si o iau usurel spre spital. Acu' vom trai si vom vedea cum se va intampla.
betty78, azi la telefon ti-am zis ca esti urmatoarea pe lista...acum am vazut ca eu sunt prima. Hai sa vedem cum va fi...poate nastem amandoua odata.
cellu, lasam ingerasii sa mai stea vreo 3 saptamani ca e bine, e caldurica in burtici la mamicile lor.
medamaya, mareste doza de utrogestan (pe care-l iei neaparat oral daca ai sangerari) si fa-ti si gravibinon. Nu stiu dozajul ca n-am avut nevoie dar fetele care au luat stiu sa-ti spuna. ...si nu face efort de nici un fel. Tin pumnii sa fie bine.
Pupici pe burtici
Andreea 36+ cu
pussi spune:
aniast atunci tinem pumnii pt. o nastere usoara si fara probleme!
Betty vad ca ai trecut la numarat AMR-ul. Tu cum nasti? Bagajul e facut?
Voi la cat timp ati inceput sa cumparati cele necesare pt. puiuti ca eu ma lovesc de fel si fel de babisme in jurul meu... sa nu cumpar decat dupa 7 luni si mi-e frica ca dupa 7 luni nu mamai pot misca de ce burtan o sa am si vreau ca eu sa fac cumparaturile! Si mai am o problema: caruciorul .. nu-l aduce nimeni in RO http://shop.babyworld.co.uk/DisplayDetail.aspx?prodid=1056
ati comandat careva lucruri pe site-uri externe?
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
aniast72 spune:
pussi, vezi ca cei de la Inglesina au carucioare de gemeni foarte bune. Lachi de acolo si-a luat. Daca nimeresti si importatorul (www.litaf.ro) il poti lua la un pret mai bun.
Eu am luat de pe site-uri externe tot felul de produse pt bb (termometre, apirator de nas, sterilizator, pompa sani...) dar mi le-a comandat cineva din Anglia si mi le trimite prin pachetari. Oricum am facut o economie substantiala.
Andreea 36+ cu
pussi spune:
aniast mersi! Cu Lachi am vorbit si cel ales de ea e cam greu pt. mine...sunt mai piticanie! De asta tin sa-l iau pe asta ca are numai 9kg.. cel a lui Lachi are 15 kg........ o va vad! O sa ma bag la un drum de Szeged sa vad ce gasesc acolo... la un drum de Austria mi-e cam frica, poate il conving pe viitorul tatic sa mearga singur!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
ioanacarmen spune:
Ia cineva cycloproginova? Eu iau 3/zi si din prospect reiese ca n-ar trebui sa iau daca sunt insarcinata. Nu inteleg de ce totusi dr. mi-a zis sa le iau.
Si mai am o intrebare- voi mai aveti dureri ca de CM? Aseara si toata noaptea m-am chinuit cu durerile astea dar n-am vrut sa iau No-spa. Iau destule medicamente, asa ca am ales sa nu mai iau unul in plus. Acum iar ma doare si nu stiu ce sa fac.
medamaya1 spune:
Sarumina fetelor, , acum e mai bine , dar tot am dat sfoara in tara( la neamuri) sa caute gravibidon. Sper sa gaseasca careva .
Eu am de obicei dureri de cap , sint recunoscuta intre prieteni ptr asta ( din pacate) dar acum am niste dureri , de simt ca-mi explodeaza capu .
Si m-am hotarit nu voi face nici DT , nici TT , decit sa ma sperii si sa stau cu stres , mai bine nu, voi face doar pliul nucal , am inteles ca se face pina in sapt. 12-13 max.
Celor care urmeaza sa nasca , Betty si Aniast, nastere cit mai usoara si bebeici sanatosi, cuminti si mincaciosi . Raminem din ce in ce mai putine, pe aici, dar intr-un sfirsit tuturor ne va venii rindul .
Va pup pe toate si bebicii , ca-mi sinteti tare dragi
Meda 11+