Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

dragele mele ce sa iau eu ca tot sunt deranjata la stomac de o saptamana si ma simt nasol???
Ma bucur ca acum curg vestile bune si eu sunt ok ma pregatesc pentru plecarea din tara,am ceva emotii sincer.
la toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

AUREL-CRIS, incearca ceai de menta, zeama de orez fiert. Mananca paine prajita cu branza.

Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurel cris nu stiu Sper sa-ti treaca repede! Unde pleci?
meda+3 muschetari cum va sintiti? cand faceti cerclajul?
aniast ai programat cezariana?

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Pusii, sar'mina de intrebare, nu stiu ce sa spun, am in continuare scurgeri cu singe( maroniu), mai mut, mai putin, vad ca de azi dimineata e mai mult... nu curge , cum eram joi, dar...
Ce ma dispera e ca nu stiu ce sa fac , ce sa iau , aici la oricine as merge m-ar trimite la spital, acolo nu stiu nici daca m-ar baga cineva in seama( mai ales ca nu am dr de aici ci la buc.)si Andreea stie, oriunde numai aici la spital sa nu ajungi.Ma gindesc sa fac totusi de undeva rost de gravibidon si sa fac 1-2 fiole, cu toate ca nu mi le-a dat nimeni.Cei de la Giulesti sint in concediu, nu am cu cine vb.Asa ca sint cam in ceata, dar stau in pat , cam atit.
De vitamina k , e permisa in sarcina , poate stiti voi.

Va pup pe toate .
Meda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

MEDAMAYA EU CAND AM AVUT SANGERARI MI-A DAT UTROGESTAN SI GRAVIBINON INJECTABIL SI A TRECUT BINEINTELES STAT LA PAT.

inceput saptamana 38 giulia rebeca

Mergi la inceput

meda eu zic ca si Alexi trebuie sa faci gravibinon( sunt unele fete care doneaza pe forum) eu il fac de la 13 sapt. cand am inceput sa am contractii si dr. din TM mi-a zis ca o sa-l fac pana la 32 de sapt. Cat utrogestan iei? Duphaston deloc? Eu n-am avut sangerari, dar recunosc ca dr. care-mi urmareste sarcina e foarte preventiv cu mine( in medical de la testul de sarcina... asa a vrut el desi atunci nu aveam nimic + pat, tratament de sustinere cat cuprinde .. si acum mai iau 2 duphaston/zi + gravibinonul, de la 12 sapt. m-a lasat sa fac plimbari usoare... si cica de la 25 de sapt. ma trece iar la pat) si s-a dovedit ca stie ce face!

eu zic ca ar trebui sa intrebi si la mamici de gemeni... sunt dragutele mamicile, pe mine m-au lamurit cu multe!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Iau Utrogestan 6/zi asta de la inceput, plus acid folic, atit. Gravibidonul, cum il luati 1 la o saptamina?

Mergi la inceput

meda, da..eu iau unu de 500 / 7 zile!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Meda si eu am avut parte de o sangerare puternica cam pe la 11 saptamani. Am stat internata in spital 1 saptamana fiindca asta a fost alegerea mea ca sa fiu sigura. In fond nu mi-au facut nimic doar ca m-au tinut consemnata in pat. Nici la toaleta nu am avut voie pana in momentul in care nu s-a mai vazut deloc rosu si sangerarile au scazut in intensitate. Maro am mai avut vreo 3 saptamani dupa...dar tot in pat am stat. Cat priveste tratamentul am luat doar utrogestan (pe cale orala) si cate un paracetomal la durere...Sanatate multa si stai cuminte. O sa fie bine

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MEDAMAYA poate faci rost de gravibinon si fa o fiola pe saptamana ca asa mi-a dat mie Marinescu cand aveam scurgerilele acelea si stai cuminte in pat.Vezi ca gravibinon se gaseste foarte greu,eu cred ca nu are ce rau sa iti faca,cum crezi tu.Eu am luat la fel acid folic si 6 utrogestan pe zi iar la saptamana faceam un gravibinon pentru 5 saptamani.Sper ca iti vei reveni cat de curand
CELLU deci pot sa beau ceai de menta ca mi-a fost teama sa fiu sincera.pt mami si bebelus
PUSSI ma bucur ca sunteti bine toti 3,plec la Londra pe 14 august
la toate fetele fara exceptie

Mergi la inceput