Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Aici se moare de cald, vorba Lilianei.
Lili daca ajungi sa depui bani poate pui si pt mine, adica las ca vorbim cand ne intalnim ca eu n-am nici o sans sa ajung la banca. Aici e nebunie frate.

Va pup

Binenteles ca sunt iar in urma, inca la cap 42. Ca v-ati facut de cap in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Lilicule, stie copilu' ce-i bun, nu ca matale, auzi la ea, "dezgustata"

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Messooo cum faci fato avocado ca m-a mancat si pe mine azi sa cumpar unu... dar nu stiu ce e in interior, nu am avut timp...baga aici !!! Lili baga si tu ce te-a invatat mama mancarurilor!!! adica google-sa

daca va zic ca fie-mea doarme in cabinetul directorului, dupa ce ma-sa, adica eu i-am facut poze in fotoliul mare si la birou... normal ca se vedea doar ciuful de dupa masa aia mare.... E cald afara si am luat-o o juma de ora la birou (traiasca aerele), apoi mergem la eco, la solduri... se supara ca nu cunoaste pe nimeni si de supare s-a culcat Acum astept, poate indrazneste sa se trezeasca...
cum faceti cu caldurele ca eu sant inebunita, am fost la cumparaturi ca cumpar grisuri si cereale si sucuri scutece si alte dracovenii - pregatesc bagajul pentru miercuri - am crezut ca mor afara!!!

delfinuta - nu invidia si tu statul pe fund... a mea s-a asezat degeaba in cur, ca nu ii place. Daca o pun sta daca nu... sta 2-3 minute cat o smecheresc eu cu telecomenzi si telefoane mobile ca sa stea, apoi se prinde si gata cu statul in fund... asa o sa stea la anul in cur, de-a buselea nu mai vorbesc ca nu o sa mearga, ii place doar in picioare si pe burta cand sta nu foloseste manutele si nici nu face hutza ca Lucas.

Hai ma Lili, acum va mutati jos? De asta eu nu prea o las sa doarma pe dormitor, am lasat-o de 2 ori si am vazut ca a prins o pasiune pentru paturi mari... m-am oprit la timp ca altfel nu mai accepta patutul. ce radea ea cand vedea patul si se lafaia in el cum vroia... dar i-am taiat macaroana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda pai invidiez toti copiii care stau in funduletz, ca al meu face cum descrii si tu acolo, adica vrea in picioare si NUMAI in picioare, daca indraznesti sa-l pui altfel se impinge in calcaie si face ca o drujba...insa...insa...nu m-ar deranja asta deloc daca n-as fi citit in Capraru ca la varsta asta nu e recomandat sa-i incurajezi sa stea in picioruse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

messa - io-s batrana maica, nu incevti iapa batrana la jug ; mai aveam putin si ma tineam cu mana de nas, dar am promis! Acum sunt calare pe net sa vad in ce combinatii as putea

raluca - tarliu te trezisti mamico! Banii sunt la banca deja...dar vedem poate te pot ajuta cumva, zilele astea...doar sa se mai racoreasca nitel...miercuri tre sa ies, e ziua lui tata si strabat orasul, poate atunci.

aici si www.bbc.co.uk/apps/ifl/food/showrecord?templatestyle=text&config=ingredientname&page=1&pagesize=15&Id=216" target="_blank">aici si www.retete-online.com/retete/vegetariene/fasole-salata-avoocado.php" target="_blank">aici si www.slabire-sanatate.ro/articole/bucatarie.php" target="_blank">aici gasiti retete interesante, pentru toate gusturile, cred

si pentru ca nu am fost suficient de explicita referitor la soacrele noastre iata si un club al nurorilor (ca tot intrebam noi de unul)

acu' sa vedem cine se inscrie prima

In luna mai am intrat pe o pagina a forumului sa citesc povestea unei fete tare indragite printre DC (f activa la ajutoare umanitare), care a avut un accident de masina si fetita ei de 4 ani avea osul gatului rupt, viata ei atarna de un fir de par. au trecut 2 luni si imi place sa citesc ca intre timp fetita a fost operata si recuperata, nu complet inca, insa imi dau seama ca oamenii pot muta muntii.

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

lasa Delfinuta ca scapam si noi cumva... auzi, dar in carut sta bine in fund? la mine sta singurica in fund foarte bine in carut fara sa se tina si sustina, asta inseamnand ca se poate domle, daca vrea! In casa nu vrea! Si avand in vedere caldurele nu mai stam atata in afara asa ca nu se antreneaza la carut... de asta mor eu cu caldurele, de atunci de o saptamana de cand nu o mai scot asa mult afara statea in fund ca lumea!
stiu si eu ca nu e bine sa stea in craci dar altfel trebuie sa plec de acasa, sa abandonez familea ca se face rosie ca racu si tipa si se intoarce si se arunca in jos pe podea - arata in felul ei unde vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna fetele,

Scriu la subiect ca nu prea am timp

Messa, am citit retetele si le-am salvat - multumim mult. Vazut copil in pericol de moarte prin inanitie! Intrebare: patutul Arianei are si un nivel mai jos? Ligia exact de la acea inaltime a cazut acum o saptamana de era sa fac atac. Stiam ca e in pericol si de 3 sapt m-am tot rugat de barbat sa coboare salteaua. Pe care a coborat-o dupa accident in mai putin de 1 minut. Cica s-a gandit la spatele meu defect. Oricum eu 3 sapt nu-i fac mancare. Dar si el are dreptate, sunt naspa de tot cu spatele de cand a coborat salteaua.
De-asta nu prea am mai forumat, ma simt vinovata ca de-asta nu ma ocup cum trebuie de copil si patesc mereu una-alta

Laura, am citit si de tine ce ai patit cu Eva, si pe mine ma incearca sentimente ca pe tine. Parca cu cat constientizez cat de greu am avut acest copil cu atat mi se intampla evenimente care ma sperie ingrozitor.

Maribel, din descriere daca am inteles bine parca asa avem si noi, dar de la tantari - sigur!

Dana, am vazut si noi filmuletul cu Lucas! Am prins-o si eu pe Ligia in cateva filmulete balansandu-se astfel, dar jur ca la noi nu a vazut asa ceva

Alinuk, vazut poze - super, sa va fie de bine concediul

Noi nu are rost sa va dam programul de masa ca e cam haotic. Adica corespunde cu al majoritatii: o masa de fructe, una de legume si una de cereale. Iar lapte cat cuprinde, ii dau de cate ori se arata dornica. E masa cea mai usoara. Ieri a fost o caldura de nedescris si in apartam si Ligia nu prea a avut chef sa manance, eu i-am dat doar borcanele cu legume, nu am aprins aragazul pe caldura asta. M-am umplut de nervi ca nu manca. Azi a fost ok, dar nu vrea sa doarma.

Fetelor, copilul meu vrea sa stea mai mult in picioare, se ridica singura la marginea patutului sau sprijinita de mine cand e la mine in pat (azi dimineata m-am si speriat, eu dormeam - putea sa cada). O fi normal sa mearga asa devreme? Mai avem cateva zile si avem abia 6 luni!

Apropos de discutiile in contradictoriu de pe forum, la inceput am fost si eu neplacut impresionata. Nu ma pot pronunta cine a gresit cel mai mult, daca am o parere o tin pentru mine si oricum e subiectiva. Dar ce ma face sa rad: apare un cercetator care darama toate cercetarile anterioare, toata lumea e pusa sa faca acel lucru, dupa care in urma altor cercetari vine altul care contrazice din nou si nu mai e bun ce facea toata lumea la un moment dat! Eu cred ca diversificarea in primul rand formeaza gustul si obiceiurile alimentare ale viitorului adult. Pe mine daca m-a impins pacatul sa-i dau fetei fructe prima data... cam cu asta se va hrani. Ca si mine!
Mi se pare insa ciudat sa-ti iei jucariile si sa pleci pentru ca nu a fost toata lumea de acord cu tine.

Catalina, cum a fost la munte?

Lilisor, felicitari pt baiat mare. Cred ca mai vroiam sa-ti scriu ceva dar am uitat. Eu mi-am luat pana la urma carucior Hauck cu 3 roti - sunt fff multumita. Are roti mari, cu spite si cu camera - numai bune pt drumurile din romania. L-am luat de la Metro cu 4 mil si ceva, e si la Selgros si pe net, dar online am vazut cu 5,8mil

Daconst, te-am vazut si eu ce bine arati. Si pe Eli.

Ivona, mereu ne incanti cu poze frumoase. Servici usor!

mihacarm, sa va fie de bbine scaunul de masa, sa papati tot sa cresteti mari. Eu in sfarsit m-am hotarat la unul si nu reusesc sa mi-l comand, mereu mi se anuleaza comanda. Probabil nu o fi pe stoc sau nu se mai livreaza, dar ar fi ideal sa-mi trimita un mesaj de informare.
Uitati-l www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=37&cod_produs=98" target="_blank">aici
Ce parere aveti, merita sa-l mai astept mult?

Cu canicula asta ia ghiciti unde am iesit? Neavand AC, dupa amiaza cand incepea sa se incalzeasca si in casa mergeam la shopping Cate 3-4 ore. Apoi ne plimbam cu masina prin oras pana vedeam termometrul scazand la max 30 grd, iar daca mai aveam puteri ne mai plimbam putin si pe jos prin ceva parcuri. Cred ca totusi nu ar fi rau sa punem AC, cat am cheltuit prin supermarketuri ne ajungea sa punem instalatia, dar mie mi-e frica de o noua sursa de scandal in casa pe tema : E prea rece (Eu) - E prea cald (El).

Pupici ca v-ati plictisit de mine. Cica am scris la subiect! Oricum daca as fi raspuns la toatra lumea de 2-3 capitole de cand nu am mai postat... scriam pana maine.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput