PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 9
pumpkin spune:
De bucurie ca a nascut Cristina_ana am intrat si eu sa va pup si sa va salut !
Felicitari mamica draga si asteptam vesti de la tine !
La multi ani tuturor piersicutelor si astept sa organizeze cineva o intalnire....
Pupici pentru mamicile de piersicute si piersicuti.
Miky si piersicuta Maya
leistra spune:
cristina_ana, felicitari din partea noastra, un pupic pentru micutul tau mult asteptat din partea Elenei, mult laptic si refacere usoara!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR NOSTRI DE AZI!
pumpkin, chiar ma gandeam azi la tine ca nu ne-ai mai dat vesti de atata timp, si uite te prind pe aici
POZELE NOASTRE
http://www.onetruemedia.com/my_shared?p=324a6994a21dda3112b295&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url
mamica de balenica Elena
Babee spune:
La multi ani Cristian Andrei si desigur la multi ani si fetitei mele dragi.
Multumim frumos de urari, va servim si noi cu tort de inghetata ca asta a primmit Rebecca astazi-ca doar ii place mult, si un suculet.La noi petrecerea mare va fi peste cateva zile, o data cu tati.
rebecca 1 an
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
maryion spune:
1 anisor
Andreas, baietelul lui angelli
fetita lui Shihana
Maria Alexia, fetita lui lili
11 lunisoare
Maria Alexandrina, fetita lui oona
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
quote:Frumoasa Rebecca! Sa va bucurati de ea!
Originally posted by Babee
La multi ani Cristian Andrei si desigur la multi ani si fetitei mele dragi.
Multumim frumos de urari, va servim si noi cu tort de inghetata ca asta a primmit Rebecca astazi-ca doar ii place mult, si un suculet.La noi petrecerea mare va fi peste cateva zile, o data cu tati.
rebecca 1 an
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Sanatate multa! Sa ai un bb sanatos si frumos!
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
mamanati spune:
FELICITARI SARBATORITILOR DE ASTAZI, ANDREAS,MARIA ALEXIA, FETITA LUI SHIHANA,MARIA ALEXANDRINA!!!
CRISTINA-ANA, Felicitari cu venirea pe lume a lui Andrei Eric!Sa fii sanatos si norocos, pui scump! Imi dau lacrimile de emotii...
Nicolica, si noi cu Cami l-am admirat pe piersicoiul Philip! I-am zis Cameliei sa i-a notitze la capitolul cu mersul. Si cata veselie pe el! Pupam baiatul frumos.
Babee, tare dragalasa e Rebecca! Sa nu fie deochi ce parulet des si frumos are.
Fetelor de 2 luni Camelia n-a mai pus nimic pe ea. La 11 luni are 8.60 kg si 71 cm.
Muuh, Andreea25, pentru incurajari referitor la calatoria cu masina. Si mama zice acelasi lucru. Parca inteleg si eu dar frica inca mai persista. Am luat vize pt Romania. Fetele din Constanta: Sarilla, Bysko si cine mai e prin apropiere poate ne intalnim in august.
Fetelor ce program de somn au piersicutele voastre. Noi iesim afara la 9 dimineata cu carutul si doarme cam 2 ore. Apoi la prinz mai doarme odata dar nu mai mult de ora!!! Azi la pranz a dormit 30 min. Atat! E timpul sa-i modific programul sa doarma doar odata la pranz, si mai mult timp?!
As mai sta, dar ma alunga sotul ca vrea si el sa stea cu nasu-n monitor.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
miti2004 spune:
ia uitati un tunsulici ( am pus 2 poze, nu va speriati de batistele de pe ghidonul tricicletei, dar a inceput sa roada si sa rupa cauciucul protector ):
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762405037306/photo/294928804438275826/0
Sunt in cautare de bona pt Alex si azi a fost prima bona dimineata sa ne cunoastem la un mic interviu...nu mi-a placut in primul rand pt ca fumeaza si noi suntem nefumatori ( va rog din suflet sa nu va suparati cei care fumeaza...daca unul din noi ar fi fumat ar fi fost ok )....si s-a aruncat tare mult la pret, iar eu am negociat cam prost, si sincer, nu mi-a placut nici macar in general...Nu am nimic cu femeia, dar mi-as dori altceva ...
Cam atat...
aaaaaaa....in sfarsit Alex stie sa bate din palme la Bravo !
Inca astept cu nerabdare sa mearga singurel !
pupici,
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Cristina_Ana ma bucur enorm pt tine, mi-au venit lacrimi de bucurie cand am citit vestea cea mare !!! FELICITARI !!!
POZE_Alex
Bysko spune:
Miti2004 si eu si sotul suntem fumatori, dar cat am avut fetita la noi nu am fumat eu(deloc), iar taticul fuma numai afara.Si daca as avea nevoie de o bona as alege o nefumatoare!Asta e discriminare?
Mamanati mi-as dori din tot sufletul sa ne vedem si sper sa putem, dar eu ma pregatesc pentru licenta si probabil ca de saptamana viitoare o sa stau la mama(unde Busra este sefa de 7-8 luni incoace),asa ca nu stiu daca vom fi in Constanta in perioada in care veti veni voi la mare. Dar mai vorbim si poate reusim sa ne intalnim mai multe fete, mai ales ca mai vor sa vina in august si altele.
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
miti2004 spune:
Bysko nu e discriminare. Eu si sotul nu fumam, mama mea nu fumeaza, insa tatal meu fumeaza. Deci nu am nimic impotriva fumatorilor...dar la ei acasa. Azi tipa a venit, mama a servit-o cu cafea si a fumat repede si 2 tigari afara pe balcon, pt ca desi tata fumeaza, nu o face decat in bucatarie sau pe balcon. Ei, si ma gandesc, ce o sa faca cu Alex cand o sa fumeze ea 2 tigari ? Il tine langa ea ? Nu m-ar deranja sa fumeze pe balcon sau in bucatarie, dar nu cu copilul langa ea. Adica am si eu o pasarica pe creier...Chiar n-am nimic impotriva fumatorilor, dar de exemplu mie, pt ca nu fumez, nu mi-a placut niciodata sa stau in fum de tigare, pur si simplu simt cum ma haraie pe gat fumul.
POZE_Alex