Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

daca tot vorbim de restaurante, sa va zic si io: sambata, inainte de cununia civila, vreo ora jumatate de pierdut, hai la o terasa, ceva. vis-a-vis de starea civila (la arcul de triumf), restaurant. ii zicem omului fiecare ce bauturi vrem - eram vreo 20, si asteptam. mai putin important ca am asteptat de ni s-a facut rau, ce e mai interesant e cu nota de plata. ii zicem sa ne-o aduca, la care el: pai vedeti in meniu cat e apa, le inmultiti, si la fel si cu sucurile!
fratele meu, pai sa iti fac eu totalul?!?!?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by chris80

daca tot vorbim de restaurante, sa va zic si io: sambata, inainte de cununia civila, vreo ora jumatate de pierdut, hai la o terasa, ceva. vis-a-vis de starea civila (la arcul de triumf), restaurant. ii zicem omului fiecare ce bauturi vrem - eram vreo 20, si asteptam. mai putin important ca am asteptat de ni s-a facut rau, ce e mai interesant e cu nota de plata. ii zicem sa ne-o aduca, la care el: pai vedeti in meniu cat e apa, le inmultiti, si la fel si cu sucurile!
fratele meu, pai sa iti fac eu totalul?!?!?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

trebuia sa gresesti si tu socoteala....in minus...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Mey fuseram ieri invitati la carciuma, la o aniversare. Ei si concluzia este:

Feriti-va de Fattoria, din Herastrau!

Mai mult fitze decat substanta, preturi mari, portii modice (daca nu chiar mici), mancare so-so. Dar serviciul?!! Serviciul sub orice critica. In afara ca aveau niste aere pe ei de zici ca erau cel putin viconti.., sa vedeti ce ne facura:

- in loc sa aduca mancarea la toata lumea o data, au adus mai intai pastele si de abia peste vreo 15 minute si restul. Asta ca ne-am sesizat noi, ca baietii stateau linistiti.

- la paste "uitasera" de parmezan, ce figura in menu

- uitasera de berea mea

- barbata-meu a gasit o sarma de la buretele de vase in mancare; noroc ca n-a inghitit-o

- totul a culminat cu evenimentul serii: au varsat o limonada (cu apa minerala, nu plata ) pe mine! Din cap pana-n picioare. Noroc ca nu era o carafa, ci doar un pahar.

Mey pe moment senzatia a fost super-placuta ca era o calduraaaa si m-a pufnit rasul. Da, oricum. Vai de ei!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

vai, ce ghinion, Ruxandra !... de ce deschizi o afacere daca nu ai oamenii potriviti sa o faci?.... sa faca cizmarie sau butic....daca nu au ce face cu banii!

noi avem muci, nu am dormit aprope deloc, fiindca nu putea respira...ma duc la doctora cu el..ca mi se pare si putin cam umflat la fatza..sper sa fie doar mucios..nu si racit!.....

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

despre noi: a mai facut aseara un puseu de febra, pe la 10pm avea 39. i-am bagat un novocalmin si un paracetamol la 11pm si a cedat febra pe la miezul noptii, apoi a dormit pana la 6. si-a luat cu greu antibioticul, dar a baut rapid lapticul, am ras si ne-am giugiulit pana la 7.30 si de atunci doarme. dupa amiaza mergem si la pediatra sa vedem daca e si alta cauza pt febra asta sau e numai infectia urinara de vina.

miro, tare frumos v-ati distrat la unguri. bravo karei ca a fost cuminte. tare faza cu olita... de care olita aveti?

chinico, superba bea ta! ce bucalata... si ce ochi... ati dat-o deja sau o putem peti??

zi-mi si mie de garduletzele alea... sunt de plastic/lemn si le-ati asamblat sau cum... am incerca si noi sa ne facem... tot ca productie proprie...

ruxandra, multumim de intrebare am raspuns la inceputul postarii.

asiza, ce-ai rezolvat cu sanii?

alexandra, fatima, am admirat si pozele voastre. daca doarme bb si ma lasa... vreau si eu la mare ca fatima... si vezi alex ca la tine venim la toamna... numai sa-si revina marc cu problemele, ca de 2 luni deja ne tot supara cate ceva...

desiree, sanatate multa lui octavian. cand vii de la dr da-ne vesti.

nu stiu ce si cui mai aveam sa-i zic, tre sa fug, tocmai da semne de trezire.

paaaaaaaaa

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetelor!
Apuc sa beau si eu cafeluta si sa pap ceva,Alessia ma secatuieste de energie,este bine,diaree nu mai are,dar nu prea vrea sa pape.Azi mergem la dr sa o mai vada o data.Mie mi-a venit ciclul asta tampit care imi da o stare de nervozitate maxima,ce sa fac???ce sa mai iau sa imi treaca starea asta?transmit si copilei nervii mei,,ca e maraita si sigur din cauza mea.Of,maine va fii mai bine.

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

alarma falsa. s-a foit doar. doarme cam mult... nu-s invatata cu de-astea...

deci mai era asa:

luly, pofta mare, sper sa treaca repede greva ca e naspa de tot. eu sunt speriata de greva ca de bombe.

kokorina, m-a emotionat teribil mesajul tau, cel in care povesteai despre fericirea voastra si dragostea copiilor tai unul pt celalalt.

desiree, intrebari tehnice: cum dai nurofenul? cu lingurita, asa gol, nu-l scuipa? il tii pe copil pe spate sau in fund cand i-l dai?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

DIANARUS,sa veniti cu vesti bune de la pediatra,si sa dea domnu sa nu mai aveti probleme!!!

poze Alessia

Mergi la inceput

DESIREE,sper sa nu fie racit Octavian,sa veniti si voi cu vesti bune de la dr.
SAnatate tuturor!!!

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

da da, zic si eu ca adina fetelor: hai, veniti cu vesti bune de la dr!! sanatate multa puilor si..pofta de mancare :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hopa sus pe pagina. unde sunteti, fetili? :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput