Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
dianocica spune:
eram precisa. nesuferita aia de oana l a invatat pe d la prostii... bai nene, pe mess are interdictie. vrei sa i tai si telefonul? io n am vazut asa ceva....fetele din ziua de azi...ntz ntz ntz
pe picior de plecare. cica se boteaza d in we. la iarba verde. cica am si net acolo. sa vedem. va pup pe toate, chiar ca fara exceptii [omulet care sterge cateva brobonite de sudoare, de emotie, evident]
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
danita spune:
salutare
vizionat poze din ceahlau si pe ciufulici mici de Oana :) . frumo pozele :)
noi am fost plecati o noapte iar bb cand a vazut ca nu se culca acasa a inceput niste chiote de bucurie si o veselie pe el de numa ! a fost jale cu bagajele!! tov de camera radea de mine : " o sa fie vai de capul copilului cand va pleca in tabara ! or sa rada toti copii de el ce bagaj mare o sa aiba !" cred ca mi-a repetat asta de vreo 3 ori .......asta ca apropo la bagajeria de samabta :) . am avut patutul lui si salteluta;)) asa ca .....va inchipuiti ... restul:)
pupici si o zi frumo ! eu sunt ko de somn .....am dormit vreo 3 ore ca m-am sculat de dimi sa gatesc. am facut niste super ardei umpluti !:)
D
lizzy spune:
azi noapte a stat treaz de la 2 la 5
am baut deja 2 cafele, ma doare stomacul, nu pot manca
acum am venit de la pediatra: diagnostic herpangina - un fel de rosu in gat care arata ca o rana deschisa, de la asta a avut cica febra aia peste 39. nu inteleg daca il doare cum de a mancat ieri singur. de aseara refuza laptele. nu ma mir, avand in vedere ce am vazut in gatul lui. asa naspa arata ca m-a busit plansul la cabinet la pediatra, pe fondul oboselii si al stresului, cred. s-a uitat aia la mine de parca sunt nebuna... plang pt un rosu in gat... am cedat... arata de parca era sange.
stiu ca de cateva saptamani imi spuneti aproape zilnic "sanatate lui marc". nu va mai obositi, nu este si nu va fi sanatos prea curand. nu stiu cand vom pune punct la toate kk-turile astea de viroze, rinofaringite, si herpangine. de 2 luni numai asta va servesc. si eu m-am plictisit sa postez despre asta. de-acu incerc sa ma abtin.
radu.anca, regula "stie copilul ce si cat ii trebuie sa pape" se aplica la un copil sanatos. un moft nu inseamna boala, dar trebuie mereu observat cu grija, mai ales daca inapetenta persista, aceasta aduce cu sine carente alimentare si de hidratare importante pt copii asa mici.
dianocica, have fun si vreme suportabila pt ziua botezului. gata bagajele?
dia, am vazut-o pe oana in sertar, nu v-am vazut poze de ceva vreme. cu freza aia bob arata asa matur, parca e o copilita nu o bebelusa.
ktrinel, tu care esti in poze? aia blonda cu par lung sau aia bruneta cu par scurt? sau de oboseala am amestecat ciorba cu supa? undeva imi da cu virgula...
va pup tare de tot si sanatate va doresc.
cica azi e cel mai cald. trageti draperiile si ascundeti-va.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
acs spune:
Dianarus, sigur o sa fie bine Marc! Multa sanatate! Am patit-o si eu cu toti trei (aproape 3 luni de zile am tras cu ei), asa ca vorbesc din experienta. Ai grija si de tine! pentru Marc si pentru tine!
Cat despre concediu (Roxanica): Noi am fost cu totii la Paltinis, in mai. Am stat o saptamana. A fost bine, exceptand oboseala inerenta. Daca n-ar fi racit din nou am fi putut spune ca a fost perfect. Victoras sta cuminte in masina, caci le are pe fete langa el si nu se plictiseste. Doar cand ii e foame plange. E si avantajul legantului, asa ca adoarme fara prea multe maraieli. La pensiune a fost in regula, caci am luat un apartament si a stat bebe cu mine, iar fetele cu tati.
Preconizam sa plecam in septembrie la munte, din nou in formula completa (pana atunci la mare doar cu fetele).
Chinico, ai mei bursuci stau toti la pupacit. Fetele mai reactioneaza uneori, caci au crescut, dar tot le place (mai ales cand se termina cu gadilici). Victoras e in faza in care e pupacit peste tot si rade cu pofta.
Victor nu poate dormi noaptea decat cu mine pe post de suzeta :(. Asta de cand cu caldurile astea infernale. Inainte sugea, se intorcea cu spatele si nani. Acum se agita, plange... Of! Bea apa si degeaba: o vrea pe mami! Fetele transpira si cer apa toata noaptea. Sunt toti bubosi si maraiti, iar eu pe post de ospatar si cantina. Nu ma plang atat de tare pentru mine, ci pentru prichindeii mei, care sufera de caldura :(.
Sunt in dubii: sa ma duc maine la concert la Julio sau nu? Imi doresc tare mult, dar asta inseamna sa-l las pe Stef cu prichindeii. El zice ca se descurca, dar... Din nou of! Grea decizie :).
Numai bine tuturor,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
marani spune:
RADU.ANCA, marsupiul e de la BabyBjorn, pt bb pana-n 7 luni si 10 kg. Sotul l-a modificat pt ca burta pisicii nu incape, asa ca i-a adaugat niste chingi. I l-am dat vecinei mele cu bb de 7 luni juma si 7350 g si-l foloseste cu brio.
Am vazut poze cu bb de DIA, gospodina mare si plimbareata de numai-numai. Poze lui KTRINEL pe paturica, frumoase tare. Pun si eu unele cu www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157600976564862/" target="_blank">pozitii somn si cu un lup veritabil.
AER CURAT!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by marani
RADU.ANCA, marsupiul e de la BabyBjorn, pt bb pana-n 7 luni si 10 kg. Sotul l-a modificat pt ca burta pisicii nu incape, asa ca i-a adaugat niste chingi.
Marani, ca tocmai i-l laudam unei prietene dragi, uite un baby-backpack de la Vaude pe care noi l-am folosit cu succes la Matei si care-l asteapta acu si pe conu. Adica stand in spatele lui tasu Matei a "skiat" dela 11 luni, apoi la 3 ani a putut sa ajunga la Malaiesti cu o mica pauza de odihna in spate la tati. Si tot asa. Vaude este specializata in echipamente de munte si chestia asta e super-bine gandita. Combina confortul si siguranta lui bb cu calitatile de rucsac, ca sa nu-i fie nici carausului prea greu.
Uite-l aici: http://calgary.kijiji.ca/c-buy-and-sell-baby-items-Vaude-Baby-Backpack-Carrier-W0QQAdIdZ17606606
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
veronici spune:
Salutare de la mare!
Intram mai greu si mai rar dar suntem aici !!!!!!!
In primul rand sa le spunem La multi ani !!! sarbatoritilor de azi:
Andrada Ioana a Lavyadei
Ana Julia a Katrinelei
David Ionut a lui DeeA
Rahela Daria a lui Cleopiciu
si cu un pic de intarziere La multi ani lui Mark al Alexandrei,sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Noi mai avem un pic si facem 11 luni,avem doar 2 dintisori si mai avem un pic sa plecam in picioare (dupa ce invingem teama asta,of,of).
Rares a avut gingia alba vreo 2 luni si apoi brusc am vazut doua dungi pe gingi (se sparsese gingia) si au rasarit amandoi deodata.Acum arata ca un soricel,dupa ce or sa iasa si cei de sus va fi iepuras :))
Am fost cu copilul la munte si am evacuat vila in care eram cazati (am ramas singurei) pt.ca rares e mai marait de felul lui si cine nu are bb mic nu stie (si nu suporta),vrem sa mergem in decembrie sau ianuarie in Dubai si ne intrebam : Dca ne cazam in Burj-al-arab oare tot asa ramanem singuri,il va evacua Rares si pe ala? Speram sa se faca baiat cuminte pana atunci.
Ma bucur ca de cand am fost la munte si-a unit perioadele de somn si doarme acum un somn la pranz de 2 ore si jumatate,trei, si mai doarme dupa amiaza inca vreo ora.
Va pupam si sa stiti ca sunteti urmarite (chiar daca nu scriem).
Pupam ,pa,pa
poze rares
mamica de Rares Stefan
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
azi noapte a stat treaz de la 2 la 5
am baut deja 2 cafele, ma doare stomacul, nu pot manca
acum am venit de la pediatra: diagnostic herpangina - un fel de rosu in gat care arata ca o rana deschisa, de la asta a avut cica febra aia peste 39. nu inteleg daca il doare cum de a mancat ieri singur. de aseara refuza laptele. nu ma mir, avand in vedere ce am vazut in gatul lui. asa naspa arata ca m-a busit plansul la cabinet la pediatra, pe fondul oboselii si al stresului, cred. s-a uitat aia la mine de parca sunt nebuna... plang pt un rosu in gat... am cedat... arata de parca era sange.
dia, am vazut-o pe oana in sertar, nu v-am vazut poze de ceva vreme. cu freza aia bob arata asa matur, parca e o copilita nu o bebelusa.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
asa a avut si oana cand a fost bolnavoiara... cosmar, urla non stop, cred ca o durea f tare... la noi n-a trecut decat cu antibiotic ca era rana deschisa si suprainfectata ...si oana na mancat decat cu lingurita lichide in perioada aia, a refuzat total biberonul, cica suptul le da dureri f mari cand au asa ceva... sa treca repede.. dupa ce am inceput antibioticul, in 2-3 zile era deja muuult mai bine
si tunsoarea aia e facuta de maica-sa in fuga copilului care se zbatea, daca ma inteegi ... nu reusesc sa gasesc un salon in tm unde sa tunda copii asa de mici ... si la ritmul in care ii creste parul Oanei, tb tunsa lunar, ceeea ce e un cosmar pt mine, ca nu sta o secunda si mi-e frica sa n-o lovesc cu foarfeca
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
marani spune:
DIANARUS, dc sa te abtii sa te descarci? pt ce suntem aici? sa te ascultam si sa-ti spunem o vb buna. Stiu ce inseamna sa-ti vezi copilul bolnav, Marc o sa se faca bine! F bine ca papa, e grozav, iar tu nu sta flamanda caci cafeaua nu-ti tine de foame! SANATATE MULTA lui Marc! asteptam vesti bune!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
eram precisa. nesuferita aia de oana l a invatat pe d la prostii... bai nene, pe mess are interdictie. vrei sa i tai si telefonul? io n am vazut asa ceva....fetele din ziua de azi...ntz ntz ntz
pe picior de plecare. cica se boteaza d in we. la iarba verde. cica am si net acolo. sa vedem. va pup pe toate, chiar ca fara exceptii [omulet care sterge cateva brobonite de sudoare, de emotie, evident]
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
pfffff, si cand te gandesti ca tu i-ai petit-o.. ti-ai facut-o cu mana ta ... oooo, ce fain la iarba verde... are el cu oana ceva in comun: unul se boteaza si se chefuieste la piscina si altul la iarba verde (cred ca parintii sunt flower power )
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a