Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

BAMBOLETTA, traseul pe care l-am facut e de 3 ore( 4.5 km ). Juma de ora a stat in marsupiu ( dormea ), insa pentru ca o balanganeam prea tare, incepu sa plnag. Asa ca o luai in brate si pana sus am urcat cu ea intr-o mana si in cealalta ma sprijineam in batul de ski. La coborare aceiasi problema, era mai rau zdruncinata, asa ca tot in brate.

DIANARUS, hai in toamna, e grozav, nu-i turist sus, vreme buna....

MONIQUE, am vazut pozele, aia in care doarme cu fundul in sus e super faina!

MIRONA, acolo eram la prima cabana la coborare, ne prinsese ploaia, fata era intr-un body scurt, afara vreo 9 grade, asa ca trebui s-o imbrac: pe masa in cabana, langa noi lua o familie masa. Si daca ce, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Noapte buna va doresc, sunt chioara de somn...nu i-a iesit dintisorul inca, e sub gingie se vede, e stravezie gingia, dar nik...foiala la greu, iar la noapte iar ma plimb. Ma rog sa-i iasa odata si sa ne odihnim si noi ca oamenii.

Vazut-am ca in Buc maine se anunta cod rosu. Mare grija fetelor, hidratati bbii si mai bine nu iesiti afara decat pe seara cand s-o mai racori. Sa va zic ca la noi azi si ieri a picurat? batea vantul? hai ca nu mai pun sare pe rana......NOAPTE LINISTITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am reusit sa uploadez niste poze ... avem scaun de masina nou , aici sunt poze de duminica din iarba , si aici avem activitati casnice ... cama atat ... aaaa, si avem cercei noi
gata, merg la culcare ca-s franta

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

seara buna. ne-am intors din concediu de sambata seara dar n-am avut nici un elan sa scriu pe caldura asta.
Roxanica parca tu intrebai de concediu cu copil cu tot. noi am fost cu Cristina cu masina vreo 4 zile. am facut mers intai la Calimanesti, pe la Bran si apoi pe valea prahovei. s-a comportat foarte bine, seara cadea rupta de oboseala, adormea fara prea multe maraieli. parca mananca si mai bine de cand ne-am intors.
multa sanatate fulguletilor bolnaviori .
maine am drumuri de facut prin oras, sper sa nu ne topim...

va pupam pe toate si va dorim o nopate racoroasa

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Moaaaama, ce de poze super am vazut!
Marani, jos palaria, nene! Daca ai reusit sa urci pe munte cu Anne-Marie in brate esti tare! Eu cred ca dupa 100 de metri cadeam lata! Aveti o fetita frumoasa foc, iar tie iti sta super cu noua freza!
Mirona , mi-ai facut o pofta de balaceala! Kara e o scumpa si se vede ca e in elementul ei in piscina!
Chinico, moor, cat e de frumoasa Bea! De ce ai tinut-o ascunsa pana acum, mai? Are si cu cine semana! Si mie mi-a placut mult tarcul ala. Incapator, frate!
Fatima, sigur tu ai nascut-o pe Eva? La cat de bine arati, nu s-ar zice. Eva e o scumpica! Sunteti o familie tare frumoasa! Nu te gandi nici un moment ca esti o mama rea! Esti cea mai buna mama pentru fetita ta! Daca ai primit o oferta avantajoasa, go for it! Bucuria revederii va fi foarte mare de fiecare data! E bine daca o poti lua cu tine la Budapesta.
Alexandra, vazut flacaul Mark! Vesel nevoie mare, ca de obicei, manca-i-as ochisorii lui albastri! Ce frumos e la voi, cata verdeata!
M_monique, ce dulcic e Andrei, cum doarme el cu funduletul in sus!
Aelita, ma termini cu frumusetea ta de fata! Imi vine sa musc din ea de drag! Referitor la dintisori, la noi au iesit cam in doua-trei zile de cand i-am vazut sub gingie.
Dia, Oana misuna deja prin toata casa, asa-i? Vad ca are activitati la greu! E super ocupata fata. E o scumpa si are o fetisoara de copil poznas. Foarte frumosi cercelusii! Sa-i poarte sanatoasa!

Multa sanatate bebeilor bolnaviori: Octavian de Desiree, Marc de Dianarus si Matei de Ruxandra!
Desiree, flacaul sa treaca repede rosul in gat! In IOR poate mergem saptamana viitoare, ca saptamana asta sunt ocupata pana peste cap.
Asiza, chiar daca au cedat nodulii aia, ar trebui sa mergi la medic. si multa sanatate! Sper ca problemele cu genunchii sa treaca repejor.
Chris, Ruxandra, ce restaurante de toata jena! Numai fitzele sunt de ele!
Laura, tare mi-ar fi placut si mie sa merg la concert la Julio! Are omul asta o voce… iti merge la suflet!

La multe lunisoare voinicilor Mark de Alexandra si Daniel de Dbunny!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare si pentru printesele Andrada de Lavyada, Ana Julia de Ktrinel si Karinne de Andaramona, precum si pentru flacaul David Ionut de DeeaA!

Maine s-a anuntat cod rosu in Bucuresti?! Ne topim! O iau pe bebelina si stam in cada toata ziua. Mama ei de canicula, nu ne doboara ea pe noi!

Noapte buna si racoroasa tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Marani, super poze, si voi foarte curajosi. DA am si eu o intrebare: de care marsupiu ai, si pana la cate kg poate fi folosit, ca eu nu am gasit decat pana la 8 kile pe care le-am cam depasit...

Multa sanatate bebeilor bolnaviori, speram sa treaca repede.

Aelita, bravo tie, asa si trebuie, sa te opresti cand copilul da semne clare ca nu mai vrea sa manance. Tocmai am citit o carte scrisa de un pediatru celebru aici, care da exact acest sfat: sub nici un motiv sa nu obligam copiii sa manance, nici cu forta si nici cu pacaleli, nici cu pedepse si nici cu santaj, ei stiu mai bine ce le trebuie si mai ales cat le trebuie. In fond, nimeni nu vrea un copil obez, nu?

Azi Dani m-a innebunit, parca niciodata nu a bodoganit atata. ma-ma, si Ba-ba, si a-pa, si ce era la gura lui...si bale peste tot, ca ne ies 2 dinti odata...Aaaaaaa, si cea mai misto jucarie din toate timpurile e un PET GOL, care se rostogoleste si sare cand il lovesti in partea cu capacul. Atata a mai ras si s-a plimbat dupa el prin toata casa, niciodata nu s-a mai entuziasmat asa pentru vreo jucarie. Morala: dati bani pe jucarii, si copiii isi vor alege cu totul alte obiecte pentru joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ne-am intors, Julia a primit nota de trecere la iesiri :))

intreba cineva cum e cu iesirile cu bebe....am constatat ca depinde cum iti propui sa fie , din start...daca esti ff picky si vrei ca totul sa fie ca acasa...o sa iti ...aia..concediul...daca esti mai nepretentios, merge...bine, nu lasam la o parte chestii de igiena, mancare...eu i-am facut laptele cu apa plata, direct din sticla, no problem. mancare de la borcanse, extrem de bine acceptata...mai o mozoleala, mai un nisip, iarba...clatit in graba suzeta, asta e...important e ca si ea s=a simtit bine, nu am avut nici o problema cu somnul, desi in prima noapte inainte de culcare a explorat toata camera....de voie, de nevoie a dormit si 2 ore in carutz...desi se poate...concluzia, nu panicati, nu carati toata casa cu voi, simtiti-va bine, de fapt, propuneti-va sa va simtiti bine si asa va fi..
cam asta din experienta mea.

am citit tot, vad ca avem si ceva bebei bolnaviori, mamici un pic suferinde...sanatate la toata lumea!

va urez o sapt usoara...desi pe caldurile alea...aveti grija.

cateva poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2038770070098483114KRrdZP

predau scutecul ...am ramas singura de serviciu ...Donia, cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

sa revenim...

unde umblati fetele pe caldura asta?

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

am reusit sa uploadez niste poze ... avem scaun de masina nou , aici sunt poze de duminica din iarba , si aici avem activitati casnice ... cama atat ... aaaa, si avem cercei noi
gata, merg la culcare ca-s franta

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Ce scumpita e Oana,ce mutrita poznasa are!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput