Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Tocmai am citit prospectul medicamentului: bine ca io am grija de copilu' meu...nu-i dau zahar, sare, ciocolata si alte aberatii dintr-astea si-mi da pentru tusea lui un medicament care contine zahar...mor de nervi...si nu mi l-a prescris medicul lui de familie, ci un pediatru cu prestanta din oras......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by marani

www.flickr.com/photos/10167710@N07/sets/72157600946718448/" target="_blank">Poze Ceahlau

mamica de bubamara (02.12.2006)

in sfarsit... de azi-dimineata astept

super de super. cand putem urca pe munte impreuna?? ca eu nici o poteca marcata de 1 km nu-s in stare sa fac singura...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

multumesc din suflet, fetele..asa-i, m-am mai linistit un picut..la gandul ca o sa o iau cu mine la budapesta, (mi-a spus prietena mea ca ea si-a luat sotul cu ea la hotel, deci nu trebuie sa caut alta cazare)..cursurile sunt pana la 5, deci o sa pot sa-i dau san dimineata, seara, noaptea..asa ca nu ma despart de ea si mai aman un pic intarcatul..apoi, zborurile sunt lejere, deci n-o sa stam prea mult timp despartite..am gasit si o bona printr-o cunostinta..vine maine sa o vad..sper sa fie ok, are recomandari bune..ooooffff...

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

NU MAI POT! dupa ce 3 zile a exersat asezatul in fund acum nu mai poate dormi pe burta. cum se intoarce isi aduce aminte ce cool e sa stai in fund si se ridica si eventual incepe sa bata din palme (ca si pe asta a exersat o l agreu). mai fetelor, doarme, e cu ochii inchisi, si incepe sa bata din palme...nu mai doarme mai mult de juma de ora si e super obosit si marait

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, bine ati venit in club!!
David al meu face exact aceeasi figura numai ca el adoarme cu nostalgia ridicatului in picoare, asa cu ochii inchisi si rupt de somn se prinde de bara patutului si hopa sus. dar fiind obosit cade si iar repeta figura pana se trezeste de-a binelea. Asta si nopatea. L-a zapacit febra asta a ridicatului in picioare...
ktrinel, parca voi ati trait o experienta similara. Cum ati ajuns la liman??
Eu am gasit cea mai proasta solutie: il adorm in brate, huta-huta prin toata casa. Nu stiu ce as putea sa fac, altfel nu adoarme never ever. sus-jos, sus-jos !!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

NU MAI POT! dupa ce 3 zile a exersat asezatul in fund acum nu mai poate dormi pe burta. cum se intoarce isi aduce aminte ce cool e sa stai in fund si se ridica si eventual incepe sa bata din palme (ca si pe asta a exersat o l agreu). mai fetelor, doarme, e cu ochii inchisi, si incepe sa bata din palme...nu mai doarme mai mult de juma de ora si e super obosit si marait

diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

mai tii minte cand iti povesteam ca asta facea si oana? (mai putin partea cu batutul din palme) .. dormea si hop in fund sau in 4 labe... lasa ca trece... si o sa sara direct in picioare agatat de marginea patului

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor haide-ti la un pahar de suc.....ca visinata s-a terminat..!!Si o bucata de ...
Azi face Mark 8 luni!!!!
Daca pana acum eu nu m-am incadrat in clubul "idiot mum"...azi cred ca v-am intrecut...sunt pe locul 1 cu coronita...!L-am luat azi in carca pe Mark si zapacita de mine nu am apreciat ca nu incape pe sub vie si s-a lovit.......cadou de 8 luni de la mami...un cucui..!
Multumim de aprecieri...
Am fugit ca sunt chemata la apel...!!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06

cunosc. al meu se trezea noaptea, se punea in fundulet si batea caruselul. din fericire pt noi a reusit sa-l rupa.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Alexandra, sa-ti traiasca puiul blondutz!!! frumos cadou i-a facut mami , asteptam sa vedem ce primeste de la tati, de la bunici...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Daria si Alexia de Favia Ioana
Mark Andrei de Alexandra25
Danielde Dbunny

Lia_c

Dianocica-si antonia la fel facea si noaptea dormea in fundulet acuma e cu ridicatul in picioare si prin somn se ridica in picioare

Fatima-ce bine ca o poti lua si pe printesa cu tine

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput