Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
lizzy spune:
acs, roana, de cateva zile si marc are bubite mici si rosii si multe de la transpiratie. pe piept, la incheieturi...
bambo, marani, cum dati cu seringa... mi-o scuipa cat colo si se zbate ca pestele pe uscat! si daca-l pun pe spate se munceste sa se intoarca pe burta, daca-l tin fortat normal ca plange... nu merge cu seringa. altcineva??
ruxandra, pt "secretii la greu" eu as accepta amoxicilina, pt ca atunci cand n-am facut-o a dat in otita. cateodata nici nu mai sti cum e mai bine, sa nu-i dai antibiotic ca n-ar fi neaparat nevoie... sau sa-i dai pt a nu risca complicatii...
matei cum e?
mirona, olita e de-aia roz sau mov, fara picioare? ca de-aia vreau sa iau si nu gasesc! am vazut asa in real acum 2 luni dar nu mai e! ce inseamna "blurata", mi-e lene sa caut, scuze...
mirona, nu ma pot abtine, scuza-ma, te rog. "futomodel o fac". esti sigura? iarta-ma, inca rad... chiar asa ai vrut sa scri?!
cat despre joculetul cu calaretii mi se pare super.
fatima, complicat cu cazarea, 20-30euro/noapte. mai bine intreaba unde stai tu daca nu-ti pot asigura si pt copil ceva...
ca pleci... toate facem asta mai devreme sau mai tarziu. si acum si la 1 an si la 2 ani, oricum despartirea e grea. eu plangeam la serviciu in primele zile si sunam acasa de 10 ori/zi. dar daca e o oportunitate profesionala unica... gandeste-te ca o faci si pt familie, la urma urmei, nu doar pt tine. succes si hopa-sus moralul!!!
crykett, o vizita la medic nu ar strica. eu sar deja la primul semn, mai bine sa ma creada paranoica decat sa ajung dupa ce se complica lucrurile... sanatate...
roxanica, nici eu nu mai indraznesc sa plec la drum cu marc. pe masina nu prea doarme, doarme bine numai acasa intre lucruri cunoscute, chiar daca are cu el patutul propriu, se sperie usor de oameni straini... si e tot timpul bolnavior de cate ceva. recuperam la anul.
aaaa, cu febra... gata, am potolit-o cu supozitoare. si zinnat... avem 10 zile de zinnat pt infectia urinara. rinofaringita trece si ea cu zinnat-ul. cand are febra ai incercat cu prisnita? sunt f.fericita ca febra nu i-a diminuat pofta de papa. max atins e 150g piure, nu peste 200 cum avea el, dar sunt super multumita! e a 3-a zi in care papa singur. toate mesele!
fetelor!
ps: la pediatra mergem deseara...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dianocica, bine ati venit in club!!
David al meu face exact aceeasi figura numai ca el adoarme cu nostalgia ridicatului in picoare, asa cu ochii inchisi si rupt de somn se prinde de bara patutului si hopa sus. dar fiind obosit cade si iar repeta figura pana se trezeste de-a binelea. Asta si nopatea. L-a zapacit febra asta a ridicatului in picioare...
ktrinel, parca voi ati trait o experienta similara. Cum ati ajuns la liman??
Eu am gasit cea mai proasta solutie: il adorm in brate, huta-huta prin toata casa. Nu stiu ce as putea sa fac, altfel nu adoarme never ever. sus-jos, sus-jos !!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
poze David Mihai
solutia noastra e simpla: adoarme plimbat 10-15 min in carucior (mi-e usor sa-l scot afara sau sa-l bag in casa), il mai las 10 min dupa ce adoarme apoi il mut in patutul lui. in 90% din cazuri functioneaza si-mi menajez spatele... mi-a ajuns un copil crescut in brate...
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
m_monique spune:
am pus si eu poze cu andrei. sunt facute acum o saptamana, cand a reusit sa se ridice singur in picioare (de atunci se tot chinuie si nu-i mai iese figura). tot atunci a inceput sa mearga de-a busilea.
aici gasiti pozele
este si una in care doarme cu fundul in sus.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
lizzy spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Fetelor haide-ti la un pahar de suc.....ca visinata s-a terminat..!!Si o bucata de ...
Azi face Mark 8 luni!!!!
Daca pana acum eu nu m-am incadrat in clubul "idiot mum"...azi cred ca v-am intrecut...sunt pe locul 1 cu coronita...!L-am luat azi in carca pe Mark si zapacita de mine nu am apreciat ca nu incape pe sub vie si s-a lovit.......cadou de 8 luni de la mami...un cucui..!
Multumim de aprecieri...
Am fugit ca sunt chemata la apel...!!!!!!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
pai daca are 8 luni! normal ca nu a incaput!
hai sa traiti!
m_monique spune:
alexandra_25 sa-ti traiasca voinicul. a primit un cadou inedit.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
leyla spune:
Dianocica, eu aruncai intr-o zi un ochi pe la Capsunele de mai-iunie si cand colo ce vazui, diversificare in toi cu suculete, ba de morcov, ba de mar. Prima oara m-am gandit ca poate e vorba de bbi nascuti mult mai devreme ca altfel daca faceam un calcul reiesea ca sunt destul de mici. Cand citii mai bine, nu nene, nu erau nascuti mai devreme, erau de doar 2-max 3 lunisoare. Da asa le recomandase pediatrii. of, of...
quote:
Originally posted by dianocica
bogdana te rog muuuult trimite mi si mie pe mail pdf ul ala cu diversificarea. am o prietena in slatina si la vaccinul de 2 luni-azi, i a zis dr ca poate incepe sa i dea suc de mar, morcov si portocala si nu prea ma crede cand ii zic sa NU. a, trimit pm cu mailul meu
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Laura13 spune:
salutari mamici@
m-am intors, va povestesc mai tarziu acum :mare problema dupa 7 zile au venit din nou rusii, in 4h m-am patat pana in gat cu un always de noapte. e normal???????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
m_monique spune:
Laura13 eu zic sa-ti suni medicul.
eu am patit ceva asemanator la prima menstruatie, cand luam exluton. atunci dr. mi-a spus sa intrerup exlutonul pt ca nu-l mai tolereaza organismul meu.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Mirona spune:
Vazut si eu poze de marani. Beton poza www.flickr.com/photos/10167710@N07/869104767/in/set-72157600946718448/" target="_blank">asta. Nu tu scutec sub fata pt protectie, alea alea - eu as fi pus-o direct pe masa de biliard intre bile. Aia, in spate, e o scrumiera??? si super pozele. Ce le mai dormea nene - o rapunea aerul tare de munte. Si ce caine dom'le, ce caine! Frumos ... mi s-a facut dor de munte.
Alex sa-ti traiasca Mark-ul ... si nu esti deloc idiot mum - las ca pana se insoara - TRECE!
m_monique vazut si pozele voastre. ce ochi frumosi are Andreiu. e faina aia adormit cu funduletul in sus.
dianarus - da mami - asa vrui sa spun - e o vorba/mica ironie pe la noi cu fotomodelele astea - pe toate drumurile dom'le. Faza cu blurata - era de la o poza nud de-a Karei - pe care am mătrăshito pentru a nu se vedea rusinica ... intelegi matalutza?
asiza ma bucur ca au mai cedat.
Dianocica vezi daca asa m-ai obisnuit??? mi-ai bagat frica-n oase, mama. Filmuletz bag mai pe sara - acum ma prega sa plec la scarbici.
pupici la toate
Miro
m_monique spune:
Mirona merci. asa doarme si acum: cu fundul in sus.
ca tot ii spuneai alexandrei, si eu lui andrei cand se maraie ii spun: pana te insori iti trec toate!
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei