Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
acs spune:
Dianarus, asa cum zicea si Roxanica, Victor a avut 3 zile febra fara alte simptome. I-am administrat nurofen si supozitoare cu paracetamol. Nurofenul abia il inghitea: cu seringa, fortat, putin cate putin, culcat aproape la orizontala (ca altfel il scuipa). Doctorita mi-a spus sa nu-i dau numai supozitoare (exista si varianta pentru nurofen) pentru ca se irita foarte tare. Asa incat am preferat sa-l fortez, cu toate ca mi se rupea sufletul cand plangea. Si-n afara de antitermice: impachetari si comprese cu apa calduta.
Multa sanatate!
In ceea ce priveste bubitele, nu stiu cum sa fac sa dispara :(. Am patit asa si cu fetele, in fiecare an. Le-am mai dat cu mixtura mentolata sau cu pudra de talc, dar degeaba. Problema e ca se scarpina, ca de aspect nu ma mai ingrijorez demult. Se mai amelioreaza la baita, dar pentru foarte putin timp. Asa ca acum astept sa se raceasca putin vremea, sa dispara definitiv.
Marani, foarte frumoase pozele! Mi-ai facut dor de munte :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
chinico spune:
salutare.
copii vostri dorm? daca da, a mea de ce nu doarme?
s-a trezit la 1 noaptea, s-a jucat si ne-a omorat si pe mine si pe mama pana la 5 juma, a mai dormit o juma de ora...si buna dimineata din nou.
nu, la noi nu sunt 40 de grade ziua.
da, poate ne ies dintii..
nu, nu doarme cu lumina aprinsa.
nu, nu ii era nici foame nici sete.
si nu, nu ii era somn nici cat negru sub unghie.
kokorina multumim de aprecieri.
tu iti faci procese de constiinta seara, eu dupa fiecare masa...cu burta plina e usor..lupul moralist..
pe post de intrebare...cica fetele nu sunt atat de "giugiulibile" (de la kokorina venire) ca si baietii.adevarat?
in ceea ce o priveste pe shefa, daca lasa capul la mine pe umar inseamna ca doarme. daca o pup si io nitel si o iau la smotocit se rasteste la mine si ma impinge cu palmuta...cand da pusi (una data la saptamana) ma baleste insa juma de ora..
asizule iaca ce spune cartea mea...
- comprese reci sau comprese cu branza de vaca (??)
- ceai de salvie, reduce cantitatea de lapte produs de mama..asta daca mai e cazul
- homeopatic: Phytolaca D1
- evitarea bauturilor alcoolice care maresc cantitatea de lapte produs de mama (??)
desiree sanatate lui octavian.
homeopat nika?...eu m-am profilat pe ele si sunt chiar bune.
alexandra sa-ti traisca feciorul!
fatima felicitari pentru job!cum sa nu fii o mama buna???
sbogdana gata cu stersul prafului sub canapea. am varat-o la cotet.
roxanica nu as pleca cu shefa deocamdata nicaieri. nu sta in scoica mai mult de juma de ora, racneste pana se face vanata..plus bagajele...plus papica...nope. stam acasa.
dianocica shefa se ridica in patru labe, infige capul in saltea si da-i si urla. de n'spe mii de ori pe noapte. nu stim inca sa batem din palme. asta ma asteapta deci...daca nu invata e rau?
marani superbe pozele!
adinazot si bambo shefa va multumeste pentru complimente!
PS cu dedicatie...citit 83 de pagini. nu suflu nika..
Beatrice (13.12.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by chinico
PS cu dedicatie...citit 83 de pagini. nu suflu nika..
Beatrice (13.12.2006)
hmmmmm......... :)))
pe de alta parte, bre, io mor. sunt uda in continuu de azi-dimineata. si nu e in sensul , nici in vreun sens emotional, nici macar in sens trigonometric..... curg apele. si pe motan la fel... mi-am pus un pahar cu apa de la frigi acu' 5 min, adineaori am pus gura sa beau, era calda deja... asta mic cu blana sta cu bibe atarnat de gat, nu pot sa i-l iau din labe, am tras, m-am chinuit, nu merge... baga apa de sparge, sincer, cred ca ajunge la cam 1 l pe zi (doar apa! aaa, nu ca mi-as face probleme ca-s prea multe lichide, doamne fereste, ca vad ca iar scartaie la lapte...). deci..este cumplit-ingrozitor-infiorator de cald...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ruxandra_sb spune:
Grigore isi face de lucru cu un soi de lingura de lemn cu gaurele.. de la Ikea, normal. Nu mai spun ca intr-o zi s-a jucat juma de ora cu o cutie de sapun. Fara s-o devoreze.
Eu intrasem in panica, ca picase curentul la un moment dat. Aerul, ca aerul, la o adica ne mutem in pivnita cu gandacii,.. da mi se strica toata mancarea din congelator/frigider. Si de abia i-am gatit azi.
Ma gandesc la toti bb si mamicile lor care stau la bloc si fara ac si mi-e efectiv.. nu stiu cum sa spun. Dar sunteti niste eroine. Si maine avem cod rosu..
FUGITI!
Care cum puteti si unde puteti. La mare, la munte, la tara. Impacati-va cu soacra, milogiti-va de cumnata, zambiti frumos prietenei din copilarie,.. Orice numai sa plecati din oras.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Dia1609 spune:
marani, frumoase pozele, mare admiratie pt mama care face trasee cu fata in marsupiu, eu n-as putea nici pana la colt (poate si din cauza ca Oana se zbate s-o las pe jos , dar nu numai de aia
chinico, a mea e giugiulibila tare-tare, dar mai ales seara inainte de culcare si dimineata dupa ce s-a trezit ... vine si ma prinde de fatza si ma pupa cu bale cate 10 minute... si ii place sa stea la pupat muuult ... zi drept ca harry nu te-a lasat sa dormi, nu shefa care a fost cuminte... am vazut io ca arata ca un copil cuminte.... si ce seamana cu mama, ptiu ... e prima fetita pe care o vad si seamana cu mama... ia baga o poza si cu tata, ca poate semanati voi doi
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
ruxandra, pt "secretii la greu" eu as accepta amoxicilina, pt ca atunci cand n-am facut-o a dat in otita. cateodata nici nu mai sti cum e mai bine, sa nu-i dai antibiotic ca n-ar fi neaparat nevoie... sau sa-i dai pt a nu risca complicatii...
matei cum e?
Eu nu-s pediatru, da ma gandesc ca daca pt orice viroza cu secretii ceva mai abundente se dau preventiv antibiotice.. Mai ales fara temperatura peste 38,5 ceea ce deocamdata exclude o supra-infectie bacteriana si alte complicatii. Ideea este ca, cam asa fac copiii virozele cu secretii abundente... Probabil ca n-a vrut sa se complice. O alta abordare ar fi: sa lasi organismul sa lupte. Mai ales cand e vorba de un copil sanatos. In sfarsit, adevarul e ca au luat-o si virusii razna din cauza vremii
Cat despre otite, n-ar tb sa ne fie asa frica de ele.
Otita reprezinta cea mai comuna boala a copiilor. Statisticile arata ca trei copii din patru, cu vārste sub trei ani, primesc acest diagnostic.
http://www.adevarul.ro/articole/trei-copii-din-patru-fac-otita-la-varste-mici/311417
Multumim de intrebare, noi suntem stationar.
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Dia1609 spune:
am fost si noi ieri la 30 km de timisoara la o pensiune f faina -schwaben house se numeste- unde am stat toata ziua, a fost mai racoare ca in tm , am mancat la greu, e cu specific vanatoresc, iar oana s-a simtit f bine... acolo a descoperit o peluza imensa de iarba moaleeeee si tunsa f scurt, i-a placut la nebunie, toata ziua s-a tarat prin iarba aia printre chiote de bucurie (printre altele, iarba mai era si putin umeda si-i era racoare bine sa se tolaneasca acolo)
acum pun poze
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
lizzy spune:
ruxandra, mai bine nu vedeam statistica aia cu otita! ce cosmar a fost pt noi.
ai tu dreptate cu antibioticele... aparitia complicatiilor mai depinde si de sensibilitatea copilului, de sistemul lui imunitar...
sanatate!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
ruxandra_sb spune:
Chris, carciuma cu pricina e cumva "Il Corso"? C-am mai auzit lucruri "bune" despre mnealui..
Desiree, priceput. Multa sanatate la pui mic.
Roxanico, o fi Matei mai mare.. da am senzatia ca varicela din primavara i-a mai suntit din imunitate. Prea le culege pe toate. pai in astea 2 luni mi-a facut cat in juma de an.
Fatima, stai linistita. Ar fi super sa mergeti cu toatele la Budapesta.
Mirona, habar n-am ce-i "pasaten". O fi din vreun dialect.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
ruxandra, mai bine nu vedeam statistica aia cu otita! ce cosmar a fost pt noi.
Nu-mi mai aminti . Matei n-a facut decat una.. da nasoala, nasoala cu tratament antibiotic intra-venos, mers zilnic la spital, blabla. La mustata am scapat sa-i faca nu stie ce interventie la ureche. Nu era mare chestie, dar fiind copilul din dotare..