* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Micaalsa, va asteptaaaam! sper sa aveti un pic de timp liber sa ne vedem.
Mihaser, cand va luati masina? ca va asteptam cu drag!
mai, sotul a fost sapt. trecuta in TM , cred ca va mai merge cat de curand, asa ca intr-o zi cu soare ar trebui sa-l insotim...numai ca nu sta prea mult de obicei si finii nostri de la TM s-au mutat in Arad.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Maaaari, te vad!!!iti scriu acum sms

fetele, fiti pe faza ca urmeaza cel mai tare banc al momentului!-cel putin in viziunea lui Dragos

Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

also (adica deci in germana, Catrinel, v-ati intors?):

Vedem in fata ochilor campul de lupta de la Waterloo. Se crapa de ziua dar majoritatea soldatilor dorm; printre corturile de lupta, se plimba Napoleon, agale.

La un moment dat ajunge in dreptul unui strajer care statea de paza; il priveste adanc in ochi si ii spune tare si raspicat:

- Da-mi ..te rog....binoclul.

Strajerul casca ochii, se uita mirat si surprins, nu stie ce sa faca, dar isi face curaj si il intreaba pe Napoleon:

- Mon general, vous parlez roumain!???!!

The moment scatters.

Mergi la inceput

neatza gagici!

Tili, unde e mesajul tau?

fetele, ia uitati aici: cadanele lui dragos in actiune

fug, cine vine in Mall Vitan?

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

O zi buna la toata lumea!
La noi a inceput minunat cu o ploaie racoritoare bine venita si foarte mult asteptata. Sunt sigura ca nu as fi apreciat-o atat daca nu ar fi fost precedata de canicula asta care ne-a topit pe toti.

Noe, am citit randurile scrise de sotul tau. Mi se pare tare spiritual. Te invidiez ca ai avut inima sa il lasi sa plece singurel insotit de alte doamne decat tine. Eu sunt prea geloasa ca nu imi fac tot felul de ganduri. Esti o femeie fericita! Mesajul l-am sters ca mi se parea aiurea scris, gandit etc. Cu cat il vedeam mai mult, cu atat ma convigeam mai tare de lucrul asta. Asta e!

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Tili, groaznica intamplare!
Adar, welcome back!..adica sper ca esti back...!!
alinaalex, cum se mai simte Marc? Si-a revenit complet?
Noe...oare asa o fi si pe lumea cealalta?..adica unii la impachetat-despachetat si altii cu (virgula) cadanele la mare??
In alta ordine de idei, daca ai avut intra-devar o cadere ca calciu, evita bauturile tip cola, cafeaua, orica cu cofeina sau cacao, astea duc la eliminarea rapida a calciului din organism si..ai vazut si tu ce se poate-ntampla!..auzi..eu cred ca in ciuda "industrei dipsrarii", voi o sa popositi de tot pe plaiuri mioritice!!
Vin eu in Mall..da'dureaza vreo 4 ore pana la Buc, vreu 2 prin Buc si...rezisti atat??
Ciuf, cred ca te-ai distrat de minune la aeroport....auzi, da'in tot timpul asta Eva nu ti-a cerut papa, nani...sau ai plecat dotata de acasa?..ca mica mnea imi cere pe un ton atat de "plangacios"ca n-am cum sa sar o masa..sau vreu nani..Oricum cred ca tati a fost impresionat de efortul colectiv!!

Mergi la inceput

Cineva intreba (alinalaex, noe?)despre somnul copilasi;lor, daca este sau nu agitat..Ana zvarle din picioare ca un calut toata noaptea, se catara pe mine (sau tati, dupa caz, si tot asa...cand dorm eu cu ea, pun o perna intre mine si ea si-i dau doar o mana peste, cand o cauta ea, altfel nu pot, zau ca nu. iar pe partea cealalta a patului este o plapuma facuta sul pentru a evita aciidentele nocturne!!..sau diurne!!.de dormit in patut doarme pana pe la 3, cand (inca!) cere primul "pala"..(lapte, adicate), de vreo 2 zile al doile il cere pe la 8..macar asa si tot ar fi bine..mai este vreu ghiocel care bea lapte noaptea??

Mergi la inceput

Catrinel..am uitat sa-ti spun..am visat ca eram la Frankfurt (printre alte desene animate, desigur, de care am capul plin in ultima vreme)..si zau daca am fost sau daca am vreun gand!..da'..o insemna ceva, tu ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

aalina2003, Mateias nu a dormit decat in prima luna de viata cu mine. Dupa aceea a dormit exclusiv numai singurel in patutul lui. E bine si nu e bine, pentru ca atunci cand am fost la tara si am fost nevoiti sa il culc cu mine in pat, el a luat-o ca pe o joaca si nu a fost chip sa adoarma. Pana la urma am iesit din camera, am lasat usa deschisa si mi-am facut simtita prezenta, ca sa stie ca nu l-am lasat singur si asa a adormit pana la urma. A fost singura data cand a mai dormit la tara, caci dupa aceea nu a mai fost chip si din cauza asta nu putem sta si noi cateva zile.
In fine, intrebarea era cum dorm copiii. Matei doarme linistit. Se mai intoarce pe o parte si pe alta ca tot omul, dar e linistit. Imi adoarme singurel si cand se trezeste mai sta cumintel o buna bucata de vreme pana se linisteste.
Lapticul ni-l bem in patut, in picioare, inainte de culcare, din cana. Peste noapte nu mai cere nimic pentru ca nu se mai trezeste pana dimineata.

Cam asta facem noi. Va pupam.

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

aalina, Marc nu mai bea laptic noaptea de la 9 luni, de cand am terminat cu alaptarea si am inceput sa-i dau lapte praf. Asta inseamna ca probabil cu tzitzi nu se mai satura, din moment ce de atunci nu mai bea laptic pana dimineata. Acum bea apica noaptea, daca se trezeste cumva, dar de regula nu prea se trezeste pana dimineata. Si doarme pana tarziu, 9,30-10. Eu ii raspundeam lui Noe intr-un mesaj anterior ca nu pot sa dorm cu Marc noaptea, nici el nu se poate odihni. De cand s-a nascut a dormit numai in patut, iar cand mergem undeva, chiar daca stam numai o noapte, ducem patutul pliant cu noi.

Tili, am apucat sa citesc mesajul tau, ala pe care l-ai sters...chiar ma miram aseara cum de nu mai e! auzi, luati-va masina cat mai repede, fie ea si second, e a voastra! macar asa nu mai depinzi de nimeni. Si eu am asteptat ani buni pana sa am masina mea (sotul avea demult, dar de serviciu), am luat-o in leasing, nou-noutza, a costat ce-i drept o gramada de bani, dar a meritat! acum nu trebuie sa apelez la nimeni daca vreau sa merg undeva sau daca sotul e plecat, pun fundul in masina si ...la drum! nasoala cu faza cu prietena aia a ta, de v-a purtat asa prin caldura...si a facut economie la aer conditionat!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput