* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Micaalsa mersi ca m-ai luminat. Nu i-am facut trecerea treptata ce idioata sunt!.
Serj vad ca fetitei tale ii place apa asa ca duceti fata la niste cursuri ca cine stie!
In rest ce sa mai spun, iar e cald, cald, cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Tili, multumim pt. urarile de sanatate!
vaaai, ce tragedie pt. familia aia! groaznic! saraca fata, asa tanara...

Delia, si eu lucram in 2 locuri. Dimineata la spital (6 ore) si dupa-masa la un cabinet particular (3 ore). Eu nu lucram in ture, dar oricum intr-un loc nu ai voie mai mult de 6 ore/zi in radiologie. Bafta la pregatiri! Rudy ce mai face? Marc e mai bine, mersi.

Noe, ce bine ca ti-ai mai revenit! mai, sa stii ca asa am patit si eu intr-o zi, chiar trebuia sa mergem la picnic si nu m-am putut ridica din pat, am varsat, se invartea camera cu mine, chiar nu stiu ce am avut, am bolit 2 zile! sotul si-a luat atunci liber ca sa stea cu Marc. Noroc ca n-am fost singura acsa. Ai grija de tine!!!
Nici eu nu pot sa dorm cu Marc in pat, noptile astea in care a facut febra am incercat sa-l pun langa mine da se tot zvarcolea, sarea peste mine si se dadea jos din pat. Cand l-am pus in patut a adormit instantaneu. Cand il alaptam noaptea, cateodata adormeam langa el si s-a intamplat de vreo 2 ori sa cada in somn din pat. Aaa, imi aduc aminte de o faza tare: eram in concediu, ne-am intors de la mare si seara am ajuns la Praid, ne-am cazat si am zis ca nu mai desfacem patutul pliant ca erau 2 paturi mari in camera si ne-am gandit sa-l culcam pe Marc intr-unul dintre ele. Ei bine, la un mom dat, noaptea, ma trezesc si vad ca Marc nu-i nicaieri si-l caut in camera...el pe jos, pe parchet, dormea dus, pe burtica. Cred ca s-a dat jos singur, nu cred ca a cazut.
Zici ca Dr a ajuns in Bulgaria? cool.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Carmen, nici eu nu i-am facut trecerea treptata de la 1.8 la 3.5 si n-a patit nimic.
La noi miroase a ploaie

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare si de la noi
Noe, Eva mi s-a trezit ieri noapte pe la 12 si a stat ochi cascati pe pereti pana la 4. Pe la vreo 3 i-am dat Tylenol ca am zis ca o maseli fata si sa nu sufere prea tare . I-a luat o ora ssa adoarma.
Cred ca iti imaginezi cum m-am simtit. De-abia asteptam sa inchida ochii sa ma culc mai repede. A naiba dezobisnuinta. Noroc ca ai mei copii s-au trezit dimineata pe la 8:30.
Toata ziua am fost un zombie. Am incercat sa dorm la pranz cand s-au culcat copiii, dar, bineinteles ca nu am putut. Asa ca da si mai calca un pic sa nu iti iesi din mana .
Am facut niste pui la cuptor cu cartofi si oregano sa imi astept sotul cu papa bun. Am facut si o salatade varza.
Si pe la 6 am plecat spre Denver sa ne luam tata de la aeroport. Drumul s-a aratat de la inceput aglomerat, mers cu 20 mile/h timp de vreun sfert de ora. Ma si uitam la ceas cat de mult voi intarzia.
Eh, numai ca imediat ce s-a limpezit traficul s-a mers foarte repede si am reusit sa ajungem la 7:32, avionul aterizand la 7:36.
Insa, ghinionul nostru a fost ca avionul a avut intarziere peste 2 ore din pricina vremii, ploii. Si da si asteapta, patrulam de la poarta de iesiri, la locul de bagaje, apoi la ecranul cu sosiri si tot asa timp de 2 ore. Eva a fost in carut, deci destul de lejer cu ea, dar ce sa te faci cu Duracellul de Luca ca numai stia pe ce sa se catere, ca impinge el carutul. La un moment dat m-am pomenit ca nu mai merge carutul . O roata imi tot face fente, dar de data asta sarise calul. Ma asez eu pe o banca langa un domn cu fetita si da si mestereste la roata aia, ce mama ma'sii o avea. La care domnul de langa mine imi spune ca trebuie sa ridic frana ca era pusa . Stiti voi ca atunci cand ti se opreste masina. Ridici capota, te uiti ca curca-n creci la motorul ala, ce-o avea, si cand colo ... n-are benzina. Cam asta am facut si eu. Nu mai stiam cum sa ma explic ca carutul mersese cateva minute mai inainte si deodata gata, stricat. Insa cu maimuta de Luca care pune mana pe orice ...
Da si deci dupa cum va spuneam stiam ca zborul sotului este la 7:36, de unde vine, numarul zborului ... nimic. Ca sa nu spun ca pe ecranul cu sosiri nu era nici un avion venit la 7:36.
Pe la 9:30, plina de draci, ma duc la un telefon public sa imi sun sotul. Insa nu aveam suficient cash. Ca imi trebuiau $3 si eu aveam $2.50. Asa ca nu puteam suna. Vroiam sa ii las mesaj sa stie ca eu plec iar el sa faca bine sa isi inchirieze o masina sa vina acasa ca nu mai am rabader sa mai astept nici un minut in plus.
Pana la urma am reusit sa platesc cu o carte de credit si am avut si norocul sa imi raspunda. Era in tramvai, in drum spre poarta de sosiri.
Ma uitam asa cu ciuda la toti cei carora le veneau rudele, prietenii, se imbratisau, pupau, iar ai mei copii stateau la gardutul ala, blonzi, de parca erau ai nimanui. "Si George nu mai vine".
Am ajuns acasa dupa 11:30. Mancarea rece, cartofi uscati, buni de aruncat la gunoi .
Carmen, si eu as recomanda trecerea treptat, chiar daca eu nu am facut-o. Dar unii copii au stomacelul mai sensibil si pentru ei laptele de vaca e ca un bum, li se da totul peste cap.
Noe, simptomele tale imi sunt cunoscute. Eu le am cand am caderi de Ca. La care mi se adauga si mancarimile de piele cand sunt obosita, cand merg la culcare.
Tili, imi pare tare rau de aceasta tragedie. Condoleante.
Aida, primit pozele si placut.
Ieri mi-a ajuns parfumul ce mi l-am comandat de pe Ebay. E prima mea cumparare. Se cheama Cartier, Delices. Miroase tare aparte si persista mult. Il recomand pentru cei care il plac.
Hai pa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alinaalex, Marc poate-i mai rezistent ... unii copilasi (ca a mea spre exemplu), daca mananca ceva care nu-i pica bine, urgent varsa. Eu i-am facut trecerea treptata ca stiu ce am in ograda .
Carmen, incearca cu trecerea treptata si daca nici asa nu merge cere sfatul medicului.
Noe, ma bucur ca te simti mai bine, tare nasol e cand esti si singura si te simti ca naiba. Deci in Bulgaria ajunse hazbandu tau? Poate maine ne spui ca-i pe Coasta de Azur pe undeva .
Tili, condoleante .... e o mare tragedie, pentru parintii ei in special dar si pentru restul familiei.

Noi ieri am mers la o nunta, aici in Bistrita. N-am cunoscut pe nimeni pe-acolo, in afara de miri si nasi dar a fost tare fain. Nunta selecta, restaurant super frumos, mancare si muzica pe masura. De mult n-am fost la o astfel de nunta. Asa ce ieri, ne-am dantaluit si noi un pic, am auzit si altceva in afara de Cutiuta .
Marti vom merge la felix cateva zile cu mirii si nasii . Sunt nishte prieteni fff buni de-ai nostrii care locuiesc in State de vreo cativa ani si ii vedem din hasti in pasti. Asa ca 4 zile vor fi taaare putin dar decat deloc e bine si asa. alinaalex, daca reusim sa ne rupem de ei intr-o zi va sunam, poate ne intalnim. Nu primit nimic ca tare putin e timpul ce-l stam acolo.
Pe gonguta n-o luam, o las' cu mama. Ne intoarcem pe sambata iar duminica imbarcam copilu si ne intoarcem la casa noastra sa vedem ce-o mai ramas din ea ... ca e in grija soacra-mii.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Catrinel astea din poze sunt din piele, dar are si de guma...alea nu prea le poarta ca nu-i plac...Distractie placuta! Grecia sau la Serj sunt alegeri faine..si in Italia m-ar tenta Positano..sunt niste peisaje!

Mari da si in Turcia e fain! Laura Ioana a fost in Antalya anul trecut si avea poze super! Da locul de joaca era al hotelului...orice hotelas avea acolo 3 leganute si un tobogan pentru copii.

Carmen, iris nu se dadea chiar singurel...tati l-a pus acolo sus si apoi l-a filmat repede. Ii place foarte mult toboganul..cred ca o sa-i cumpar unul si o sa i-l pun la mama in gradina.

Noe, Mari multumim pentru comentarii...hai mai Noelino trage si tu o fuga in Bulgaria cu Bia... ca poate de la lipsa de concediu ai ameteli si greturi! Ai grija de tine!

Alinaalex hai ca nu te mai cert! multa sanatate lui Marc...sa stii ca daca luam masina primul drum il fac la Oradea sa va vad!

Micaalsa nici eu nu i-am facut trecerea...eu rar ii dau de 3,5...decat daca nu gasesc zuzu de 1,8...despre parinti nebuni "numai de bine" ca sa zic asa...normal ca iau unii de la altii raceala cu asa mentalitati...si mai fac si meningita, devin alcoolici, etc...

Tili vai ce tragedie! Doamne fereste de asa ceva...Mai dar grecii astia chiar merg ca nebunii cu scutere si masini. Si mie imi era o frica!

Serj a fost tare dragut Sergio...sa stii ca voi v-ati simti ca acasa acolo...dupa greaca, italiana era a doua limba la hotel. Poate ne intalnim acolo in vacanta! Ar fi super!

Ciuf poate ii dau ceva maselute printesei de nu mai doarme noaptea...Daca dadeau astia drumu la vize poate ne intalneam si noi in Denver, dar cu vize nu venim ca e mult de umblat si parca vad ca nu o obtinem!

Poli voi parca in Peloponez locuiti?! Sunteti ok? Am vazut ceva incendii acolo..

Kim tu te-ai dedicat trup si suflet picturii? nora mea ce mai face?

Fetele noi am fost ieri la prietena mea ce mai buna la un gratar...Ea sta la casa la 7 km de Timisoara si era fain...la anu` a zis ca-si fac si piscina asa ca pe acolo o sa ne facem veacul...Si eu ma gandesc sa-l duc pe Cris la inot, insa acum trebuie sa fac niste cursuri si sa dau examen ptr acces la stagiul de expert contabil...Vine mama pe 12 august sa stea cu Cristian! Lucky me!

Va pupacim!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

bate vantul frunzeleeee

se-nvartesc moristileeeee

pasarica asa zboara.

iar eu trag zmeeeul de sfoara!

P.S. Ada, daca esti prin zona, te pup!!!!na, sic!

Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noiiiieeeee, stii doar ca-s colea la colt ...
Multam de pupicei!
si de la noi!
Si celorlalte fete care ne iubesc!

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

heeei, nu-i nimeni?????????
alooooooooo...
garaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

nah, uite ca intre timp aparu Noe si Adar!
Ada, ma bucur ca esti prin zona! mai scrie si tu cate ceva, ca ne e dor...

pozele noastre

Mergi la inceput