A scapat sotul telecomanda de la aerul conditionat pe jos si acum arata niste semne ciudate pe ecran si nu mai functioneaza.
A mai patit cineva ?? nu stiti avem de unde cumpara una noua ?? Aparatul de AC este marca Ferroli.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!
daca ii scoti bateriile si o lasi fara cateva min si dupaia le pui la loc nu merge?
Mergi la magazinu de unde ai luat AC -ul si vezi acolo daca au si de rezerva telecomande sau o repara pe asta.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Exista si pentru AC telecomenzi universale.
Cauta pe net sau in magazinele specializate/supermarket
Bafta
p.s. vezi ca AC-ul se poate deschide si manual.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Am incercat cu bateriile scoase , tot nu merge . O sa incercam la firma de unde am luat aparatul dar asta miine.
Deocamdata a rezolvat temporar sotul problema , are un poketPC si a mers transformat in telecomanda . (sa dus pina la soacra-mea care are un aparat ca al nostru si cica si-a sincronizat jucaria cu telecomanda de la celalalt). Arata cam ciudat sper sa nu-mi prind urechile pina rezolvam cu telecomanda.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!