Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si eu de la Asirom, mi-am deschis dosar, maine merg sa ma intalnesc cu Asibanul (unde are asig. cel care m-a lovit), si pe urma la CAUTERIZARE. mi-e groaza de mor.

Referitor la mancare, hai sa va zic o faza din Antalya de anul trecut: ne punem noi 6 adulti( noi 2, Lili cu Robert si inca 2 prieteni de-ai lor) la masa si 3 copii(marco, Nicolas si Eduard) si isi aduce fiecare adult cam 3 farfurii. mai era masa noastra full de mancare, mai aducem si fructe si prajituri. Sew uitau 2 mai in varsta francezi cred, la noi de numa. La un moment dat ne-am enervat rau...nu-si mai luau ochii de la noi. Noi haporii...am luat o groaza de mancare, binenteles ca jumate am aruncat-o, dar ne-am luat sa fie, din cat mai multe.

In primele zile cand vezi atatea sortimente nu sti pe care sa sari si ce sa mai mananci, dar pe urma vezi ca se repeta, asa ca te potolesti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, fetele!
Bianca, eu nu pot sa vad pozele , imi zice Yahoo Photos closed. Oare de ce ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola !
a revenit caldura si la noi . Oricum dupa cum vad ca e in Ro , e dezastru , nici nu stiu ce o sa facem. Plus Clara are mancarimi groznice de la caldura banuiesc .
Bee, ce bine ca papa fetita , si doarme foarte bine dupa cum vad . A mea mai greu cu mancarea , de cateva zile sta doar cu lapte . Ieri a mancats i jumate de banana, a vazut pe strada la aprozar a pus mana, i-am luat si a mancat.. Nu i-am mai luat de mult ca am impresia ca se cam saturase de ele, ca numai cumparam si le aruncam .
Bianca, scump sau nu , asta e , ati fost in vacanta si ai vazut cum e. Pacat ca nu ai profitat mai mult de mare . Am vazut pozele , sunt faine.
Moni
Giova, imi pare rau de accident, bine ca nu ai patit nimic, ai numai bataie de cap cu hartiile.
Acina , ce mai face Andrei ?
Anasol, Ingrid, Irina, Anasebe,

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele...
Giova, stai linistita: cauterizarea e suportabila si oricum iti face anestezie locala.
Iti tin pumnii.
Bianca, am vazut si eu pozele;
Mie nu mi se pare scump, asata pentru ca si eu am platit 1.100 euro, dar eu plec abia in Septembrie;

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello, eu tot la birou,ma racoresc ca ma fost plecata cu colega vreo 2 h prin Metro sa cumparam ceva de protocol (vin ceva clienti francezi saptamana asta) si va dati seama ca juma' de ora am stat numai la trollere si tot n-am luat niciuna nimic Scumpe si nasoale sau faine si exagerat de scumpe Oferte ioc. Maine mergem la en grosul Jackson,macar daca nu iau de super extra firma,sa nu fie scumpe.
ANA i-am dat DVD colegului deja sa-ti copieze Alba ca Zapada.
GIO e suportabil,las ca scapi si de asta.
Ioaii ca m-am umplut de forneti cu visine,acu pocnesc
Imi mai fac o cafea pe urma sa vad,poate a terminat colegul de mancat pizza sa ma duca acasa.Desi poate termina colegutza factura de export pana atunci si merg cu ea.Nici nu-mi mai vine sa ies de-aici.Afara e VANT FIERBINTEEEEEEE
Cica numai de maine scade temperatura,dupa care urca iar.Si se asteapta ceva furtunoace

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Deschide bre meessengerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Am venit si noi ieri de la cabana, mai repede din motive de programari, curatenie intr-o camera ca ii vine mobila Emmei, acte ue si invitatzii de botez, ca pe 25 august vrem sa il facem, ca apoi pleaca nasii in ro si apoi mama
Asa ca pina ma cheama datoria-in 10 min ar treb alex sa pape, am vizionat poze si de bianca si de ali si de moni si de gio, is f. faine, dar nu am apucat sa scriu comentarii ca eu stau prost cu timpul- intelegetzi voi sau dc nu, vetzi vedea cum e cu 2 copii mici si dinamici ca Emma.
Mai nou stie o groaza de cuvinte, repeta tot, unele pocite bineinteles, si imi place ca stie sa raspunda in ambele limbi al intrebarea:catzi copii are mama,face conexiuni de ramanem masca si ne luptam sa invete culorile si sa nu mai faca pisu pe ea, ca pt kk se cere la wc.
Va pupam si o zi buna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, asha era si la noi...ne puneam in farfurii ca prostii in primele zile ca nu stiam ce e si jumate lasam acolo.
Cosmi,nu ai inteles. Avionul pana acolo pt o persoana e 160 E X 3= 480 E. taxa de aeroport e 95 E de persoana X 3 =285 E Total distractie cu avionul = 765 E. Din totalul de 1788 E scazand avionul iti da suma de 1023 E Sa imi spui te rog unde in Romania te mai cazezi undeva la banii astia. la conditii de 5 stele cu UAI. Eu asta spuneam ca scazand avionul nu iasa asha scump. Se poate merge si cu masina dar faci cam 2 zile si probabil iesi la jumate de pretz.
Giova...scuza-ma ca nu sunt in tema dar ce ai patit cu masina? Imi pare rau ca trebuie sa mergi la cauterizare.
Moni sunt o gramada de fructe asha ca nu iti face probleme. Noi aveam 3 restaurante unde puteam lua masa in special la amiaza. Rest de pe plaja, rest copiilor si rest principal. Sucurile le faceau cu concentrat din punga si apa. mancarea si totul era proaspat, ochiurile si paparaia dimineata ti-o faceau in fatza ta, seara gratarele le facea in fatza ta.
A nascut Bee? Poate imi face Moni un sumar ca nu am rabdare sa citesc plsss.
Irina, nu stiu de ce nu poti, mai incearca.
Ana, Toanca, Denisa
Ali..ce face nora?
Noi mergem in Real sa cumparam cate ceva si apoi bagaje ca nu am facut nimic ca am dormit. Dani a dormit de amiaza 3 ore.
M-am cantarit acum din nou, am pus pe mine cam 600 g ceea ce nu e mult deloc. Am mancat de toate dar mai mult le gustam ca nu puteam mai mult. Sandra manca cat mine, uneori si mai mult asha ca a meritat pretul. Finii mei cand au venit din Egipt el se ingrasese 5 kg si ea 3 kg...sa nu uitam ca si bautura ingrasa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Era plin de rusi acolo...dezastru cati erau si habar nu au de engleza

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANOOOOO acu l-am deschis ,da tu unde esti hielaaaaaauu

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput